Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά windows και δεδομένων..Πως??

stavregos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αλλάξω τα parts σε ενα υπολογιστή αλλά θα αφήσω τον ίδιο δίσκο πάνω.Υπάρχει τρόπος να κρατήσω/μεταφέρω τα windows και τα δεδομένα χωρίς να κάνω φορμάτ?

Δημοσ.

Αν αλλαξεις motherboard μπορει να χρειαστει να ξαναπεραστουν τα windows. Ομως στα XP υπαρχει μια ειδικη επιλογη που περναει ξανα τα windows απο πανω κρατωντας ολες τις ρυθμισεις χρηστων και εφαρμογες αθικτες.

Ειναι το repair που εχει το cd των windows. Μπουταρεις απο cd, πας για επανεγκατασταση κανονικα και εκει που θα σου βρει την υπαρχουσα εγκατασταση θα σου δωσει επιλογη repair. ΔΕΝ προκειται για το αρχικο repair με την κονσολα που σου ελεγε στην προηγουμενη φαση

Δημοσ.

Aν είχες πάνω ένα σύγχρονο λειτουργικό δε θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα.

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής μπορεί να σηκώσει windows7, νομίζω είναι μία καλή ευκαιρία να αναβαθμίσεις και λειτουργικό.

Σε περίπτωση που δεν, κάποιοι λένε πως αν αφαιρέσεις τους drivers του chipset από το λειτουργικό πριν την μεταφορά, δε θα δεις το γνωστό bsod κατά την φόρτωση.

Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, - τζόγος -, αν δε πετύχει δοκιμάζεις repair.

Δημοσ.

Οπότε αν αφήσω το δίσκο ως έχει με τα δεδομένα μέσα και αλλάξω τα parts και μετά βάλω το cd των windows και κάνω repair θα είναι όλα όπως πριν?

Θα δουλεύει καλά ή να κάνω καλύτερα φορμάτ?

Πολύ δύσκολα σηκώνει τα 7 οπότε αφού δεν είναι και δικός μου ο υπολογιστής προτιμώ να μείνω στα XP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...