stavregos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Θέλω να αλλάξω τα parts σε ενα υπολογιστή αλλά θα αφήσω τον ίδιο δίσκο πάνω.Υπάρχει τρόπος να κρατήσω/μεταφέρω τα windows και τα δεδομένα χωρίς να κάνω φορμάτ?
stavregos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τι windows έχεις; XP ειναι τα windows.
Bspus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν αλλαξεις motherboard μπορει να χρειαστει να ξαναπεραστουν τα windows. Ομως στα XP υπαρχει μια ειδικη επιλογη που περναει ξανα τα windows απο πανω κρατωντας ολες τις ρυθμισεις χρηστων και εφαρμογες αθικτες. Ειναι το repair που εχει το cd των windows. Μπουταρεις απο cd, πας για επανεγκατασταση κανονικα και εκει που θα σου βρει την υπαρχουσα εγκατασταση θα σου δωσει επιλογη repair. ΔΕΝ προκειται για το αρχικο repair με την κονσολα που σου ελεγε στην προηγουμενη φαση
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Aν είχες πάνω ένα σύγχρονο λειτουργικό δε θα χρειαζόταν να κάνεις τίποτα. Σε περίπτωση που ο υπολογιστής μπορεί να σηκώσει windows7, νομίζω είναι μία καλή ευκαιρία να αναβαθμίσεις και λειτουργικό. Σε περίπτωση που δεν, κάποιοι λένε πως αν αφαιρέσεις τους drivers του chipset από το λειτουργικό πριν την μεταφορά, δε θα δεις το γνωστό bsod κατά την φόρτωση. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύει, - τζόγος -, αν δε πετύχει δοκιμάζεις repair.
stavregos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Οπότε αν αφήσω το δίσκο ως έχει με τα δεδομένα μέσα και αλλάξω τα parts και μετά βάλω το cd των windows και κάνω repair θα είναι όλα όπως πριν? Θα δουλεύει καλά ή να κάνω καλύτερα φορμάτ? Πολύ δύσκολα σηκώνει τα 7 οπότε αφού δεν είναι και δικός μου ο υπολογιστής προτιμώ να μείνω στα XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.