GoldenEye Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Για σας. θέλω να πάρω ενα καινούριο laptop αλλα δεν ξέρω πιο να διαλέξω απο τα παρακάτω: Macbook Air dell xps Πιο πολλή ενδιαφέρομαι να είναι λεπτο και να ειναι και αποδοτικό. μπορείτε να μου προτείνετε και αλλα laptop; (αν δεν είναι καλά τα παραπανω) ΔΕΝ με ενδιαφέρουν τιμές καλό να είναι. Ευχαριστώ παρε mac μονο αν σου χρειαζεται πραγματικα και δεν σε ενδιαφερουν οι high definition (mkv blue ray iso - τρωει ) ταινιες και flash περιεχομενο. πολυ καλα μηχανηματα αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ γρηγορα αλλα με καποιους περιορισμους. σε mac δες το pro το 13αρι βαλτου και ενα 640 GB δισκο κοψε ενα partition 320 GB για το mac ενα 120 για windows (για να παιζεις ανετα HD ταινιες) και 200 για data τoυ windows partition και θα εχεις εναν πολυ καλο συνδυασμο σε ενα ποιοτικο μηχανημα. απο κανονικο pc δες αυτο που αγορασα προσφατα και ειναι υποδειγματικο σε ολα και για τα λεφτα του http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=884&Itemid=774 παιζει blue ray iso 35 GB με DXVA με 2-6% cpu usage δεν ζεσταινεται καθολου με πολυωρο gaming, καλη οθονη, ειναι σχετικα λεπτο πολυ λεπτοτερο απο τα γκουμουτσοειδη 15-16 toshiba dell vaio και ειναι και αρκετα ομορφο.
JimxxZe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παιδια αναμεσα σε αυτη τα δυο υπαρχει καποια σημαντικη διαφορα οσο αναφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα?? ΕΗ 5470 ειναι πολυ υποδιαιστερη της 550v? Ποιο προτεινετε εσεις? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10090461 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906452
basilis222 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 παρε mac μονο αν σου χρειαζεται πραγματικα και δεν σε ενδιαφερουν οι high definition (mkv blue ray iso - τρωει ) ταινιες και flash περιεχομενο. πολυ καλα μηχανηματα αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολυ γρηγορα αλλα με καποιους περιορισμους. σε mac δες το pro το 13αρι βαλτου και ενα 640 GB δισκο κοψε ενα partition 320 GB για το mac ενα 120 για windows (για να παιζεις ανετα HD ταινιες) και 200 για data τoυ windows partition και θα εχεις εναν πολυ καλο συνδυασμο σε ενα ποιοτικο μηχανημα. απο κανονικο pc δες αυτο που αγορασα προσφατα και ειναι υποδειγματικο σε ολα και για τα λεφτα του http://www.toshiba.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=884&Itemid=774 παιζει blue ray iso 35 GB με DXVA με 2-6% cpu usage δεν ζεσταινεται καθολου με πολυωρο gaming, καλη οθονη, ειναι σχετικα λεπτο πολυ λεπτοτερο απο τα γκουμουτσοειδη 15-16 toshiba dell vaio και ειναι και αρκετα ομορφο. Πόλλη ενδιαφέρον αυτα που λες. Αλλα 13" δεν είναι μικρός; Εγω έλεγα 15-17". Και πως θα κάνω τον διαχωρισμό στον δίσκο; Άμα βάλω windows 7 δεν θα διαγράφουν τα Mac?
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αν πας να τα δεις από κοντά βγείς από το δίλημμα.Τα macbook pro/air έχουν το κάτι παραπάνω.Και έγω ήμουν σε μία παρόμοια κατάσταση πριν λίγους μήνες μόνο που έκανα την λάθος επιλογή...από εμενά οπότε macbook pro ή αν έχεις χρόνο περίμενε τα καινούρια τον χειμώνα.
basilis222 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Αν πας να τα δεις από κοντά βγείς από το δίλημμα.Τα macbook pro/air έχουν το κάτι παραπάνω.Και έγω ήμουν σε μία παρόμοια κατάσταση πριν λίγους μήνες μόνο που έκανα την λάθος επιλογή...από εμενά οπότε macbook pro ή αν έχεις χρόνο περίμενε τα καινούρια τον χειμώνα. Αυτο θα κάνω. Λένε ότι του 2010 δεν είναι και πόλλη καλά.
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ποιός το λέει αυτό ακριβώς(και που το στηρίζει)??
basilis222 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ποιός το λέει αυτό ακριβώς(και που το στηρίζει)?? Έχω δει βίντεο στο YouTube.
basilis222 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά σορυ για τις ερωτήσεις μου αλλα τώρα Διάβασα μερικά τοπικ και μου λένε ότι iMac είναι καλύτερο απο το MacBook pro. Αξίζει; δεν με ενδιαφέρει αν είναι φορητό. πιο θα περνάτε εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.