Προς το περιεχόμενο

drivers για ubuntu 10.10

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε λιγες μερες προκειται να περασω στο παλιο μου pc την διανομη ubuntu 10.10 και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν drivers για την μητρικη albatron px915sli και την καρτα γραφικων nvidia 6200. αν δεν μπορεσω να βρω drivers τι αλλο μπορω να κανω????

Δημοσ.
σε λιγες μερες προκειται να περασω στο παλιο μου pc την διανομη ubuntu 10.10 και θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν drivers για την μητρικη albatron px915sli και την καρτα γραφικων nvidia 6200. αν δεν μπορεσω να βρω drivers τι αλλο μπορω να κανω????

Θα σε ενημερώσει το Ubuntu μετά την εγκατάσταση για το αν χρειάζονται drivers.Ίσως η κάρτα γραφικών σου να μην υποστηρίζεται,αλλά δοκίμασε.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ψάξεις για κανέναν driver.

Οι drivers θα εγκατασταθούν μόνοι τους αυτόματα κατά την εγκατάσταση του Ubuntu αρκεί να είσαι συνδεδεμένος στο Internet.

Τώρα αν η κάρτα γραφικών σου χρειάζεται επιπλέον driver (μερικές χρειάζονται) τότε πηγαίνεις στο site του κατασκευαστή και τον βρίσκεις.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να πας στο site του κατασκευαστή!θα αναγνωριστή κανονικά η κάρτα γραφικών σου...αν θέλεις άλλα εφε όπως π.χ. το compiz fusion που το βάζουν οι περισσότεροι, τότε θα χρειαστεί μόνο να πας στην κατήγορία με τα hardwareDevice και εκεί θα σου έχει να ενεργοποιήσεις τους driver για τα γραφικά!αλλα σε γενικές γραμμές δεν θα χρειαστείς!.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται να πας στο site του κατασκευαστή!θα αναγνωριστή κανονικά η κάρτα γραφικών σου...αν θέλεις άλλα εφε όπως π.χ. το compiz fusion που το βάζουν οι περισσότεροι, τότε θα χρειαστεί μόνο να πας στην κατήγορία με τα hardwareDevice και εκεί θα σου έχει να ενεργοποιήσεις τους driver για τα γραφικά!αλλα σε γενικές γραμμές δεν θα χρειαστείς!.

Κι άμα είναι από τους άτυχους;

Μερικές κάρτες ΑΤΙ θέλουν άλλους drivers για το Linux.

Δημοσ.
Nvidia έχει το παιδί... όχι ΑΤΙ, ναι πράγματι πολλές άτι θέλουν να κατεβάσεις τους οδηγούς...

Ε τότε αφού έχει NVIDIA θα τους κατεβάσει κανονικά μόνο του κατά την διάρκεια της εγκατάστασης.

Και μόλις το εγκαταστήσεις και μπεις σε περιβάλλον Ubuntu πλέον θα σου βγάλει και μια ειδοποίηση για να κατεβάσεις και τυχόν "κλειστούς" drivers.

Κατέβασέ τους κι αυτούς. Χρησιμεύουν σε διάφορα εφέ (compiz, docky κλπ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...