phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=-aYL-7-8PR0[/ame] Παρόλο που είναι 800άρα, θα τρέχει στα 667MHz.
kostastnt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το έχω το μηχάνημα και είναι μια χαρά... Το είχε βγάλει πέρυσι το carefour στα 250€ και έδινε μια δωροεπιταγή για 50€ ψώνια... Η μπαταρία κρατάει κανά 4-5 ώρες σε χαμηλή φωτεινότητα αλλά 6ώρο με τίποτα..
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Η μπαταρία κρατάει κανά 4-5 ώρες σε χαμηλή φωτεινότητα αλλά 6ώρο με τίποτα.. Με τι χρήση; Γιατί το 1000Η μου με 2GB ram, όλα ανοιχτά και την Asus Hybrid Engine στο full, βγάζει ~3½ ώρες με συνεχές browsing, αλλά αν βάλω να δω ταινία, θα παλέψει για 2.
lexmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το έχω το μηχάνημα και είναι μια χαρά... Το είχε βγάλει πέρυσι το carefour στα 250€ και έδινε μια δωροεπιταγή για 50€ ψώνια... Η μπαταρία κρατάει κανά 4-5 ώρες σε χαμηλή φωτεινότητα αλλά 6ώρο με τίποτα.. Ναι σωστος, δικο μου λαθος!
Vakos2 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ξερει μηπως κανεις σε ποια καρφουρ υπαρχει; οντως,για ενημερωστε ρε guyz....καλα το πρωι,οχι τωρα... και ΜΗΝ παιρνετε 10-10 αν το βρειτε...
paylidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καβαλα-Δράμα δεν υπάρχει... Μάλλον ξεστοκάρισμα επαιζε...
touristas1985 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 παιζει να υπαρχει καποιο διαθεσιμο ακομα στην πατρα???μπορω να μαθω τηλεφωνικως? edit: Πηρα τηλ εχει τελειωσει 5 κομματια ειχε
lakisss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 καβαλα τελος ε ? κριμα και ελεγα να παω αυριο βα ριξω μια ματια μηπως υπαρχει κανα ξεχασμενο.... paylidis καβαλιωτης εισαι και συ???
originalhoyas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα μίλησα με το κατάστημα Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι δεν το είχαν βγάλει καθόλου σε προσφορά γιατί δεν είχαν πολλά κομμάτια και ως εκ τούτου δεν ήθελαν να τα διώξουν. Οπότε προφανώς κάθε ανάλογη προσφορά αποτελεί ξεστοκάρισμα.
GeorgT. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δεν τα βγάλαμε καθόλου στα ράφια γιατι τα τσιμπήσαμε εμεις ήθελε να πει μάλλον!
ipal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εχετε δει πωλητες - πωλητριες "high tech" στα carrefour? 90% οταν ρωτας για κατι δεν εχουν ιδεα τι πουλανε... αρα δε νομιζω να ασχολουνται με το αθλημα buy-sell , βγαζω 10-50ε κερδος.
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Έχει μια βάση αυτό που λες.. υπάρχει ωστόσο και το 10% που ειναι high-tech και μπορεί να το κάνει... Το ειχα δει σε μια προσφορά με το wii πριν κανα χρονο που εβγαινε 120 ευρω το μαυρο. Ο πωλητης ειχε τα 2 τελευταια κρατημενα γι' αυτόν κάτω απο το ταμείο των ηλεκτρικών και το παραδεχτηκε... Αφου τον έχεσα μου ειπε οτι μπορώ να πάρω το ένα αλλα μου την είχε δωσει κ δε το πήρα τελικά... Πάντως ήταν αναμφίβολα μια καλη προσφορά...
deadp Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για ένα που ήθελε για τον εαυτό του κι ένα για κανένα ανήψι, κακώς τον έκραξες... αφού ήδη θα είχαν διατεθεί άλλα κομμάτια. Τώρα αν ήταν μόνο δύο κι εσύ πήγες στις 8 το πρωί που άνοιγαν... καλά έκανες. Αλλού για παράδειγμα, ΟΛΕΣ οι μητρικές των 10 ευρώ κι ΟΛΟΙ οι επεξεργαστές των 15 ευρώ γίνονται άφαντοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.