Προς το περιεχόμενο

αγορα καρτας γραφικων

skiner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μια 5670 μια χαρά είναι για την περίπτωσή σου.

Παίζει η 5670 το assasins creed??

---------- Προσθήκη στις 19:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:37 ----------

Ηξερα παντα οτι καλες μητρικες ειναι asus i gigabyte πρωτη φορα βλεπω τετοια μαρκα μητρικη

πολύ καλή μάρκα... ειδικά για overclockers. και οι gigabyte πολύ καλές.. btw δές και το pm που σου έστειλα..

κατέβασε και αυτό http://www.alcpu.com/CoreTemp/CoreTemp32.zip και πές μας τι γράφει για την cpu σου...

Δημοσ.

αμα εχει direct10 παιζει το assasin πιο μικρο δν παιζει νομιζω

Video Card: 256 MB DirectX® 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*

Δημοσ.
στα requirments βρηκα αυτο π ποσταρα. 9 με 10 λεει οτι θελει

βασικά θεωρώ οτι απο την στιγμή που ρωτάς κάτι καλό θα είναι να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές..προσωπικά νομίζω με περίπου 170 ευρώ μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ καλό σύστημα ... με 1-2 μεταχειρισμένα κομμάτια. (κάρτα γραφικών, μητρική, και μια ψύκτρα της προκοπής για να ανεβάσεις τον cpu στα 3.2ghz)

Δημοσ.
Η DFI είναι καλή περίπτωση, πολύ καλύτερη από αυτές που κοιτάς, απλά θέλει το διαβασματάκι της για να ασχοληθείς με overclocking.

Yeah right.

Και μετά άλλο ενα εξήντασέλιδο post για να καταφέρει να κλοκάρει με DFI...

Ας πάει καλύτερα σε asus-asrock που εχουν μόνο μισή σελίδα bios :P και ας κλοκάρει και ενα 10% λιγότερο.

http://www.skroutz.gr/s/57511/Asrock-P45XE.html

Απο μένα.

Δημοσ.

Γενικά πολύ την εμπιστεύεσαι την εν λόγο μητρική.

Πριν κανά μήνα μου έφερε φίλος pc με ακριβώς την ίδια μητρική και δεν stabilarize με τπτ.

Τον ρύθμισα σπίτι μου με 8400 στα 4.

Νόμιζα πως ήταν stable και τον γύρισα στο φιλαράκι και μετά απο μια μέρα μου το ξαναγύρισε.

Ξανά μανά default και στάλσιμο στο φιλαράκι μετά απο μια μέρα πάλι μου το ξαναγύρισε.

Τέσπα με τα πολλά το γυρίσαμε πλαίσιο μας άλλαξαν μητρική με μια p5q le και όλα ok...

Παρόμοιο πρόβλημα με DFI και πέρισυ τέτοιο καιρό...

H μητρική που μας ζόρισε λες να είναι αυτή που δίνουν τώρα στο stock house ενα μήνα περίπου εχει η ιστορία.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...