neofix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα. Μετα απο εγκατάσταση KDE Μου αλλαξε η default γραμματοσειρά στον firefox και στον chrome (και στο KDE kai sto gnome). εχω παει απο το appearance-> fonts αλλα τιποτα δε γίνεται. ξέρετε απο που θα την αλλάξω; Επίσης αν κανω αναβάθμιση απο ubuntu 10.04 σε 10.10 οπως λεει εδω θα χασω τιποτα απο εγκατεστημένα προγραμματα η email κλπ;
jim_p Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Οι chrome και ff ειναι εφαρμογες σε gtk, αρα για αυτες ισυχουν τα οσα οριζονται απο το αντιστοιχο gtk theme. Δες τι εχω πει εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=407785
tritonas00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Mηπως εννοει το font του rendering των σελιδων?
neofix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Mηπως εννοει το font του rendering των σελιδων? Αυτό εννοώ, σορυ που δε το διευκρίνισα!
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Βαλε τις γραμματοσειρες της ms (πακετο msttcorefonts) και κανε και ενα "fc-cache -fv" (σαν root και σαν απλος χρηστης). Αν σου πεταχτει καμια προειδοποιηση, σβησε οτι εχει ο φακελος ~/.fontconfig (κρυφος φακελος μεσα στο /home σου) και ξανατρεξτο.
tritonas00 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Βαλε τις γραμματοσειρες της ms (πακετο msttcorefonts) και κανε και ενα "fc-cache -fv" (σαν root και σαν απλος χρηστης). Αν σου πεταχτει καμια προειδοποιηση, σβησε οτι εχει ο φακελος ~/.fontconfig (κρυφος φακελος μεσα στο /home σου) και ξανατρεξτο. Eκτος απο αυτο και το Xft.antialias: true στο ~.Xdefaults μπορουμε να κανουμε κατι αλλο για τον chrome ?
tritonas00 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Tιποτα? Ειναι θεμα του chrome ή γενικα του font rendering στο linux? Tουλαχιστον να καταλαβω τι παιζει ναι ξερω ποιον να βρισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.