giorgos1966 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 καλησπερα παιδια.τα αρχεια που εχω επεξεργαστει(βιντεο απο pinnacle 14) ειναι σε μορφη m2ts.και αναλυση 1280-720.τωρα για να παιξει σε ενα απλο dvd player(dvd disc) τι πρεπει να κανω;εαν καποιος ξερει να με βοηθησει λιγο αναλυτικα παρακαλω.(ειμαι ασχετος με αυτα).σας ευχαριστω πολυ.
tornado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν το κοβω να γινεται αυτο..... αλλα καλυτερα θα ηταν να γραψεις τι μηχανημα εχεις, για να παρεις πιο συγκεκριμενες απαντησεις.
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γιατί έκανες το project σου export σε μορφή M2TS; Αφού το Pinnacle Studio έχει τη δυνατότητα για export σε DVD format, το οποίο γράφει είτε απευθείας σε ένα άδειο δισκάκι που θα τοποθετήσεις στο DVDR drive είτε σε ένα disc image στο σκληρό δίσκο το οποίο μπορείς να κάψεις σε DVDR σε δεύτερο χρόνο. Συμβουλέψου το manual του προγράμματος, τα λέει όλα αυτά αναλυτικά στο κεφάλαιο 16.
artshadows Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μπορει ομως να κανει μετατροπη με καποιο προγραμμα?
giorgos1966 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γιατί έκανες το project σου export σε μορφή M2TS; Αφού το Pinnacle Studio έχει τη δυνατότητα για export σε DVD format, το οποίο γράφει είτε απευθείας σε ένα άδειο δισκάκι που θα τοποθετήσεις στο DVDR drive είτε σε ένα disc image στο σκληρό δίσκο το οποίο μπορείς να κάψεις σε DVDR σε δεύτερο χρόνο. Συμβουλέψου το manual του προγράμματος, τα λέει όλα αυτά αναλυτικά στο κεφάλαιο 16. τα βιντεακια τα γραφω σε HD-HQ αναλυση,με την sony hdr-ux9 που εχω.απο εκει τα ριχνω στο pinnacle 14 κ τα επεξεργαζομαι(τα φτιαχνω σε ενα ενιαιο βιντεο με τιτλους κτλ).απο εκει και περα εχω προβλημα στο οτι δεν ξερω που να παω κ να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις ωστε οταν το κατεβασω να μπορει να παιζει εαν γινετε σε καλη ποιοτητα το βιντεο μου.και στο DVD player μου.HD δεν αναγνωριζει το DVD μου(ειναι συμβατης τεχνολογιας).το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι δεν ξερω Αγγλικα!! (για να καταλαβω τι να κανω) αστα να πανε φιλε! εαν μπορουσες εσυ η καποιος αλλος φιλος να με βοηθουσε πιο αναλυτικα θα ημουν ευγνομων.ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι δεν ξερω Αγγλικα!! (για να καταλαβω τι να κανω) Ωχ! Που πας βρε φίλε, ξεβράκωτος στ' αγγούρια; Χωρίς Αγγλικά, ζόρικα τα πράγματα. Και απ' ο,τι βλέπω στο site της Pinnacle, δεν έχει ελληνικό manual για να κατεβάσεις. Τέλος πάντων, αντιγράφω και εξηγώ μερικά πραγματάκια από το αγγλικό manual, αν και δεν έχω ο ίδιος το πρόγραμμα. Στη σελίδα 336 του αγγλικού manual λοιπόν, δείχνει την παρακάτω εικόνα: Δηλαδή σου λέει: 1. Να κάνεις κλικ στο πάνω αριστερά εικονιδιάκι που δείχνει έναν «δίσκο» 2. Στο πεδίο "Disc Type", επιλέγεις τον τύπο δίσκου που θέλεις. Εσένα προφανώς σε ενδιαφέρει το "DVD" 3. Από κάτω, επιλέγεις την ποιότητα του export. Όσο πιο μεγάλη η ποιότητα, τόσο λιγότερα λεπτά video θα χωράνε σε κάθε δισκάκι. Νομίζω ότι η εξ ορισμού επιλογή χωράει 60 λεπτά video σε ένα δισκάκι DVDR μονής στρώσης (single layer - 4.7GB). Αν κάνεις συμβιβασμό στην ποιότητα, θα χωρέσουν περισσότερα λεπτά σε κάθε δισκάκι 4. Βάζεις ένα άδειο DVDR στο drive σου και κάνεις κλικ πιο κάτω στο κουμπί "Create disc..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.