soumou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Yπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να λειτουργει ωσ φαξ ?
AiWaaa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Yπαρχει καποιο προγραμμα ωστε να λειτουργει ωσ φαξ ? Αμε το κλασσικό πρόγραμμα των windows Η δυνατότητα Φαξ και σάρωση των Windows μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε συσκευή φαξ, εξοικονομώντας ενδεχομένως χρήματα και χώρο στο γραφείο σας. Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει φαξ μόντεμ (ή είναι συνδεδεμένος σε διακομιστή φαξ), μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει έγγραφα, όπως ακριβώς μια αυτόνομη συσκευή. Η δυνατότητα Φαξ και σάρωση των Windows περιλαμβάνει ακόμα και ένα εύχρηστο εργαλείο για τη σχεδίαση προσαρμοσμένων συνοδευτικών σελίδων. Συνδέοντας έναν σαρωτή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Φαξ και σάρωση των Windows για να δημιουργήσετε ψηφιακά αντίγραφα εγγράφων και φωτογραφιών.
soumou Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ναι δικιο εχεις ... αλλα μου ζηταει modem , ενω εγω εχω το routeraki για adsl
babis-x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς το κλασσικό - αρχαίο- modem δεν έχεις fax. Υπάρχουν κάποια sites που στέλνουν fax, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να τα εμπιστευθείς.
black_widow Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά έχω πάρει έναν αριθμό από Viva για ιδιώτη , έκανα Install ένα free softphone και ενεργοποίησα την υπηρεσία fax που έχει. Έχω βάλει κάποια λεφτά στο λογαριασμό ( λίγα για να μη ξεφεύγω ) . Το πρόγραμμα που έχουν για να στέλνεις από τον υπολογιστή δε λέει να μου δουλεύσει με τίποτα οπότε ό,τι στέλνω το μετατρέπω σε pdf και το στέλνω μέσω του site ( τα περισσότερα . docs είναι ούτως ή άλλως ) . Έρχεται και ειδοποίηση κανονικά για την παραλαβή. Για ιδιωτική χρήση δηλαδή μία χαρά μου έχει βγει.
soumou Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Προσωπικά έχω πάρει έναν αριθμό από Viva για ιδιώτη , έκανα Install ένα free softphone και ενεργοποίησα την υπηρεσία fax που έχει. Έχω βάλει κάποια λεφτά στο λογαριασμό ( λίγα για να μη ξεφεύγω ) . Το πρόγραμμα που έχουν για να στέλνεις από τον υπολογιστή δε λέει να μου δουλεύσει με τίποτα οπότε ό,τι στέλνω το μετατρέπω σε pdf και το στέλνω μέσω του site ( τα περισσότερα . docs είναι ούτως ή άλλως ) . Έρχεται και ειδοποίηση κανονικά για την παραλαβή. Για ιδιωτική χρήση δηλαδή μία χαρά μου έχει βγει. για πες μας περισσοτερες λεπτομεριες . softphone τι εννοεις , voip ? . Σε ποιο λογαριασμο εχεις βαλει λιγα λεφτα ? Στο viva ?
black_widow Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 για πες μας περισσοτερες λεπτομεριες . softphone τι εννοεις , voip ? . Σε ποιο λογαριασμο εχεις βαλει λιγα λεφτα ? Στο viva ? Αφού πήρα τον αριθμό ( για την ακρίβεια όταν πήρα τον αριθμο είχε και ένα μήνα δοκιμαστικό που δε πλήρωνες ) , αφού τελείωσε ο πρώτος μήνας που ήταν δωρεάν έβαλα viva points στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι μου και με αυτά πήρα μία 12 μηνη συνδρομή ( 1,5 ευρώ ο μήνας ) και έχω και κάποια points για τηλέφωνα και να στέλνω fax ( για αυτά που χρεώνονται δηλαδή ) . Τα λεφτά τα βάζω μέσω paypal. Εγώ δεν έχω συσκευή , οπότε τι έκανα : κατέβασα το πρόγραμμα X - LITE , έκανα κάποιες ρυθμίσεις , τα γράφει στο site τι πρέπει να κάνεις . Αυτό το πρόγραμμα όταν το ανοίγεις σου εμφανίζεται μία οθόνη σαν τηλεφωνική συσκευή οπότε μπορείς να κάνεις τηλέφωνα αν χρειαστείς ( σπανίως το χρειάζομαι αυτό , κυρίως για fax το έχω ). Ως προς το σετάρισμα του λογαριασμού επέλεξα να έχω την υπηρεσία fax to e - mail , δηλαδή σου στέλνει ο άλλος fax στον τηλεφωνικό σου αριθμό και σου έρχεται ειδοποίηση στο e- mail σου με επισυνημμένο το αρχείο που σου στέλνουνε. Όταν θέλω να στείλω fax μπαίνω στο site της Viva και το στέλνω από κεί το fax ( έχουν και πρόγραμμα για τον υπολογιστή , δε μου έχει δουλέψει ποτέ ) και όταν παραδοθεί πάλι μου έρχεται e-mail ότι παραδόθηκε στον τάδε αριθμό με επισυνημμένο το αρχείο που είχα στείλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.