Προς το περιεχόμενο

Eρωτηση για κωδικο

Hyakuretsu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Προσφατα εσκασε ο δισκος του υπολογιστη μου και εχασα τα παντα.Το προβλημα ειναι οτι ειχα ενα συγκεκριμενο προγραμμα φτιαγμενο απο μια μικρη ελληνικη εταιρεια η οποια εδω και χρονια δεν υπαρχει.Το προγραμμα αυτο καθε φορα που το εκανα εγκατασταση εβγαζε εναν κωδικο μηχανης 16ψηφιων ο οποιος αντιστοιχουσε σε καποιο password και σε καθε νεα εγκατασταση ηταν διαφορετικος.Παιρνοντας τους τηλεφωνο τους εδινα τον κωδικο μηχανης και μου εδιναν το password.Τωρα πλεον που δεν υφισταται η εταιρεια δεν υπαρχει κανεις με τον οποιο να μπορω να επικοινωνησω και εχω μεινει με το cd στο χερι.Τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

Εάν έλεγες και τίποτα παραπάνω!!!!

Πχ ποια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα, ίσως κάποιος ομοιοπαθής θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο (εννοείται), αυτά τα στοιχεία τα έχεις να υποθέσω. Δοκίμασε το email, όλο και κάποιος θα το' χει για να απαντήσει

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο (εννοείται), αυτά τα στοιχεία τα έχεις να υποθέσω. Δοκίμασε το email, όλο και κάποιος θα το' χει για να απαντήσει

thanks φιλος,δεν το χα δει το site.Απ οτι βλεπω εχουν αλλαξει τηλεφωνο, θα τους παρω αυριο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...