Hyakuretsu Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας.Προσφατα εσκασε ο δισκος του υπολογιστη μου και εχασα τα παντα.Το προβλημα ειναι οτι ειχα ενα συγκεκριμενο προγραμμα φτιαγμενο απο μια μικρη ελληνικη εταιρεια η οποια εδω και χρονια δεν υπαρχει.Το προγραμμα αυτο καθε φορα που το εκανα εγκατασταση εβγαζε εναν κωδικο μηχανης 16ψηφιων ο οποιος αντιστοιχουσε σε καποιο password και σε καθε νεα εγκατασταση ηταν διαφορετικος.Παιρνοντας τους τηλεφωνο τους εδινα τον κωδικο μηχανης και μου εδιναν το password.Τωρα πλεον που δεν υφισταται η εταιρεια δεν υπαρχει κανεις με τον οποιο να μπορω να επικοινωνησω και εχω μεινει με το cd στο χερι.Τι μπορω να κανω;
nurse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εάν έλεγες και τίποτα παραπάνω!!!! Πχ ποια εταιρεία και ποιο πρόγραμμα, ίσως κάποιος ομοιοπαθής θα μπορούσε να σε βοηθήσει.
Hyakuretsu Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Tο προγραμμα λεγεται autotheory, το ονομα της εταιρειας θα το ψαξω
mrpink Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο (εννοείται), αυτά τα στοιχεία τα έχεις να υποθέσω. Δοκίμασε το email, όλο και κάποιος θα το' χει για να απαντήσει
Hyakuretsu Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο (εννοείται), αυτά τα στοιχεία τα έχεις να υποθέσω. Δοκίμασε το email, όλο και κάποιος θα το' χει για να απαντήσει thanks φιλος,δεν το χα δει το site.Απ οτι βλεπω εχουν αλλαξει τηλεφωνο, θα τους παρω αυριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.