george_daniel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας έχω το εξής θεματάκι και θα ήθελα λίγο και τη δική σας εξήγηση Η/Υ με pentium 4 2.7 windows xp sp2 256MB RAM κατα την εκκίνηση φορτώνει το λογότυπο των xp και με το που πάει να ξεκινήσει η πμάρα από κάτω από το λογότυπο εξαφανίζεται και πέφτει το μάυρο σκοτάδι περιμένω λίγο μπας και ... αλλά δε. επόμενο βήμα Alt + Ctrl Del για restar αποτέλεσμα μπλέ οθόνη με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες και το μόνο που μπορώ να διακρύνω είναι το STOP 0χ000000ΕΑ (....) επόμενο βήμα κλείσημο από κουμπί και ξανά εκκίνηση εμφανίζονται οι επιλογές εκκίνησης και του λέω σε ασφαλή εκκίνηση αποτελεσμα φωρτώνουν τα windows κανονικα σε κάποιο φορουμ διάβασα ότι είναι ή πρόβλημα με VGA ή RAM.... OK λέω δοκιμάζω με διαφορετικές μνήμες τιποτα δοκιμάζω με άλλη κάρτα γραφικών και δουλεύει μια χαρα. και εκει που λέω η κάρτα γραφικών είναι για πέταμα την καρφώνω σε άλλο η/υ και δουλεύει και αυτή μια χαρα Whata F@CK? Eυχαριστώ εκ το πρωτέρων Φιλικά, Δανιήλ Γιώργος
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αυτό το error ευθύνεται στην κάρτα γραφικών 1)Κανε απεγκατάσταση τους drivers και ξανά εγκατέστησε τους 2)Δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών στο pc σου μπας και ευθύνεται η μητρική σε αυτό
george_daniel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 rafail1994 ευχαριστο για τις συμβουλές σου αλλα το έχω κα΄νει ήδη δοκίμασα με άλλη κάρτα γραφικών και δοθλέβει μια χαρα το θεμα είναι ότι βάζω τη παλιά κάρτα γραφικών σε αλό μηχάνημα και δουλεύβει και αυτό επισεις μια χαρα αυτο που θέλω να μάθω είναι πως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι όντως φταίει η κάρτα γραφικών (πως μπορώ να την ελένξω αν δουλέβει σωστά?) και πώς μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το μηχάνημα στο οποίο άλλαξα τη κάρτα γραφικών και δουλεύει πλέον μια χαρά ότι δεν έχεςι κάποιο άλλο πρόβλημα Ευχαριστώ και πάλι!
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Κατέβασε το FurMark και τρεξ το και αν δεις να σου βγάζει κάτι τέτοιο η κάτι σαν την φωτογραφία παρακάτω σιμενει ότι έχει πρόβλημα
hall2001 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2010 Εμένα με το ίδιο ακριβώς error είχε χτυπήσει ο σκληρός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.