kosmasgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Θέλω να μεταφέρω εικόνα και ήχο απο τον σταθερό υπολογιστή σε τηλεόραση μέσω HDMI. Ηδη έχω παραγγείλει καλώδιο 20 μέτρα HDMI και χρησιμοποιώντας το DVI/ΗDMI converter που μου παρείχε η κάρτα γραφικών θα κάνω την σύνδεση. Η ερώτηση μου είναι αν θα έχω και ήχο στην τηλεόραση. H DVI θύρα της gpu στέλνει και ήχο ? Ευχαριστώ
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Συγκεκριμένα για τη 4870 δε γνωρίζω από πρώτο χέρι, αλλά σε μια 4770 που έχω, με τον αντάπτορα που συμπεριλαμβανόταν στη συσκευασία, ναι, περνάει και ήχος χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις κάτι.
kosmasgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ φίλος Μια ακόμα ερώτηση. επειδή η gpu διαθέτει 2 θύρες DVI. Αν στην μία έχω συνδεμένη της οθόνη του PC και στην άλλη την τηλεόραση , πως ακριβώς κάνω την εναλλαγή ? Λειτουργικό Win 7
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μεσα απο το catalyst control center εχει επιλογή.
kosmasgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ Από την παρακάτω εικόνα γίνεται ?
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δε θυμάμαι με ποιον οδηγό ήμουν το καλοκαίρι που το δοκίμασα, αλλά δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος έπαιξαν με το πρώτο boot
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν στην οθόνη έχει και της δυο τότε νομίζω ναι μπορείς και από εκεί.Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα Δε θυμάμαι με ποιον οδηγό ήμουν το καλοκαίρι που το δοκίμασα, αλλά δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα, τόσο η εικόνα όσο και ο ήχος έπαιξαν με το πρώτο boot Την οθονη την συνδεσες στο pc οταν ηταν κλειστό και μετα το άνοιξες και σου επεξε κατευθείαν ;
kosmasgr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Thank you guys Θα δείξει οταν έρθει το cable
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Την οθονη την συνδεσες στο pc οταν ηταν κλειστό και μετα το άνοιξες και σου επεξε κατευθείαν ; Ναι, συγκεκριμένα μια Samsung τηλεόραση. Και επειδή είχα καιρό να ασχοληθώ με αυτά, νόμιζα ότι δε θα παίξει και ότι θα πρέπει να κάνω τα κλασικά «σύνδεσε πρώτα την οθόνη του υπολογιστή, μπες στον οδηγό, σύνδεσε τη δεύτερη οθόνη-τηλεόραση, επέλεξε να παίζει με τη δεύτερη κ.λπ.». Αλλά έπαιξε με τη μία :Ρ
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ που το έχω δοκιμάσει αν συνδέσεις την τηλεόραση στον υπολογιστή όταν είναι ανοιχτός θέλει να πας και να μεταφέρεις την εικόνα μονός σου από το control panel της κάρτας γραφικών ενώ αν είναι κλειστό και την συνδέσεις όπως έκανες και εσύ την μεταφέρει με την πρώτη χωρείς καμιά επιπλέον ρύθμιση
kosmasgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλημέρα Σήμερα ήρθε το καλώδιο. Σύνδεσα την τηλεόραση με την κάρτα γραφικών χρησιμοποιώντας το DVI-HDMI adapter. Η εικόνα μεταφέρθηκε όχι όμως και ο ήχος. Καμοιά ιδέα ? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση στην παρακάτω εικόνα ? Η ρύθμιση HDMI out δεν μου έχει επιλογή
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν ενεργοποιείται αν πας στις Ιδιότητες;
Death_In_Paradise Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 το DVI δεν βγάζει ήχο... to HDMI βγάζει ήχο Εσύ πήρες από έξοδο DVI μόνο εικόνα, πως περιμένεις να βγάλει ήχο ? Σίγουρα δεν έχεις HDMI έξοδο ? 4870 έχω και εγώ και έχει HDMI έξοδο
kosmasgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Τώρα που αποσύνδεσα την τηλεόραση δεν ενεργοποιείται φάνη. Στις ιδιότητες γράφει ότι η συσκευή είναι ενεργή. Αυτό το κόκκινο βελάκι που εχει σημαίνει οτι είναι αποσυνδεμένη. θα την ξανασυνδέσω να δώ. Death όχι δεν έχει. 2 χ DVI εχει και έδινε και τον μετατροπέα. Οπότε ήχος δεν γίνεται ?
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Όπως έχει ειπωθεί πιο πάνω, περνάει και ήχος από το DVI, ειδικά με τον αντάπτορα που υπάρχει στη συσκευασία. Τώρα γιατί και πώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν παίζει, θα δούμε. Ποιους οδηγούς έχεις Κοσμά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.