Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα χτυπησε κανονικα δυστυχως, γιατι θα ειχα την δικαιολογια να αργησω και μια φορα στην δουλεια...

Δημοσ.

σε εμενα χτυπησε κανονικοτατα.

Πως γινεται συνεχεια να βρισκουν bug εκει που δεν υπαρχουν, δεν μπορω να το καταλαβω.

3GS

Δημοσ.
σε εμενα χτυπησε κανονικοτατα.

Πως γινεται συνεχεια να βρισκουν bug εκει που δεν υπαρχουν, δεν μπορω να το καταλαβω.

3GS

To bug ισχυει . Τσεκαρισμένο απο πολλούς κατόχους iphone στη δουλειά.

Δημοσ.

Εαν ρυθμίσετε το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε μέρα (repeat-->every day) ή μια φορά (repeat-->never) τότε το bug δεν εμφανίζεται.

Πιθανών αυτοί που δεν παρατήρησαν καθυστέρηση να το είχαν ρυθμισμένο έτσι...

Ας ελπίσουμε η κυκλοφορία του iOS 4.2 να πλησιάζει σύντομα.

Δημοσ.

Λοιπόν σύμφωνα με το engadget το bug ΔΕΝ εμφανίζεται όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει κάθε μέρα (και σαβ/κο) ή δεν έχετε ενεργοποιήσει την Επανάληψη.

Το bug παρουσιάζεται όταν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή της επανάληψης και όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει τις καθημερινές (εκτός σαβ/κου) ή μόνο τα Σαββατοκύριακα.

με πρόλαβε ο d.luffy

• Super Moderators
Δημοσ.
Λοιπόν σύμφωνα με το engadget το bug ΔΕΝ εμφανίζεται όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει κάθε μέρα (και σαβ/κο) ή δεν έχετε ενεργοποιήσει την Επανάληψη.

Το bug παρουσιάζεται όταν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή της επανάληψης και όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει τις καθημερινές (εκτός σαβ/κου) ή μόνο τα Σαββατοκύριακα.

με πρόλαβε ο d.luffy

1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug.

Sorry engadget...

Δημοσ.
1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

Sorry engadget...

1. Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει στις 9.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Μου εμφανίστηκε το bug κανονικότατα όπως σε χιλιάδες άλλους.

engadget rules... :-)

Δημοσ.

1. Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει στις 05.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Μου εμφανίστηκε το bug κανονικότατα όπως σε χιλιάδες άλλους. :P

3G-4.1

Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν το έχω με επανάληψη... είναι λίγο μύλος η κατάσταση αλλά έχει χαβαλέ

Το δικό σου θα το βάλω να χτυπάει κατα τις 04:00 το βράδυ!

Έχουν το ξυπνητήρι ενσωματωμένο στο iOs σαν απλό πρόγραμμα;

Δημοσ.

Sorry engadget...

και εγω το ιδιο και λειτουργησε κανονικα.

Δημοσ.

Εγω το εχω ρυθμισμενο καθε μερα το πρωι εκτος σ/κ με αυτοματη ρυθμιση της ωρας. και η ωρα ηταν το πρωι μια ωρα μπροστα και το ξυπνητηρη χτυπησε κανονικα στον πραγματικο χρονο 1 ωρα ποιο μπροστα στην ωρα του κινητου που ετσι και αλλιως ηταν 1 ωρα μπροστα. Δηλαδη ενω το ειχα να χτυπαει 8:15 οταν το κινητο ελεγε 9 (η ωρα ηταν 8) και χτυπησε το ξυπνητηρη 9:15 (8:15) αρα η ωρα ηταν λαθος αλλα το ξυπνητηρι χτυπησε σωστα.

Επισης οταν την εχω την ωρα να ρυθμιζεται αυτοματα με παει 1 ωρα μπροστα, οταν την βαζω την επιλογη χειροκινητα μου την δειχνει σωστη και οταν ξαναγυρναω σε αυτοματα την ξαναχαλαει.

Με αυτα και με αυτα πηγα στην δουλεια 1 ωρα ποιο πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...