Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βγήκε το iOS 4.2 GM (ένα βήμα πριν την Gold) πριν λίγη ώρα και το δοκίμασα. Το ξυπνητήρι φαίνεται ότι δουλεύει κανονικά τώρα οπότε λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη Τρίτη όπου κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει επίσημα

Δημοσ.
1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug.

Sorry engadget...

Άλλοι, πήγαν αργά στη δουλειά, τους, άλλοι έχασαν πτήσεις, εσύ τίποτα.

Από τη μέχρι τώρα πορεία σου με την Apple αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι ο διάδοχος του Τσακ Νόρις και δεν τολμούν τα bug της Apple να σε αγγίξουν.:devil:

Δημοσ.

σημερα που το ειχα βαλει απο αυτοματη την ωρα σε χειροκινητη ενω η ωρα ηταν σωστα το ξυπνητηρι χτυπησε 1 ωρα μετα, οποτε μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, θα βαλω την επιλογη λαθος ωρα αλλα να χτυπα σωστα το ξυπνητηρι.

Δημοσ.

Το πρόβλημα υπάρχει μόνο με το μαμά ξυπνητήρι ή γενικώς?

Θα συνεχίσει να υφίστατε ή ήταν μόνο για σήμερα?

Ρωτάω γιατί χρησιμοποιώ κυρίως το Alarm Clock απο το market (αυτό που το κάνει και Ψηφιακό Ρολόι Νυκτός).

Σήμερα πάντως το δικό μου χτύπησε κανονικά με το Default αλλά ανήκω σε άλλη κατοιγορία αφού απλά κάθε βράδυ ρυθμίζω το ρολόι για την επόμενη.

Δημοσ.

Και μένα πάλι μια ώρα αργά χτύπησε σήμερα, παρ' όλο που χτες έσβησα το ξυπνητήρι των 8 και το ξαναέφτιαξα σαν καινούργιο (με ίδιες ρυθμίσεις εννοείται).

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μία ερώτηση (άντε δυο);

Αφού το ήξερε η Apple το bug εδώ και μία εβδομάδα με την αλλαγή της ώρας στην Νέα Ζηλανδία/Αυστραλία γιατί δεν ενημέρωσε του κατόχους των συγκεκριμένων συσκευών της ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα;

Λέτε να υπολόγιζε ότι θα βγει η διόρθωση πριν πάρει διαστάσεις το θέμα ή ότι υπολόγισε ότι η όποια ζημιά στην αξιοπιστία της (λέμε τώρα) από μία τέτοια αναγνώριση bug θα ήταν μεγαλύτερη από αυτή που θα βίωναν ένα μέρος των πελατών της εκτός Αμερικής;

(Όχι δεν είναι ρητορικά τα ερωτήματα)

Δημοσ.

Bug απο Εδώ bug απο εκεί το πήρε ο κατήφορος και το iPhone σανεποχη τον windows mobile μου θύμισε

Τέλος και Εγω την πάτησα απλά μεχρινα βγει το fix αντί για ξυπνητηρι στις 7 μια ωρα νωρίτερα στις 6 π.χ για να χτυπήσει κανονικά στις 7

Until bug fix

Ios4.1 3GS

Δημοσ.

Εγω την πατησα πιο ηλιθια.

Υστερα απ ολη την χθεσινη συζητηση για το bug και τις δοκιμες που εκανα για το ποτε χτυπαει το ξυπνητηρι και ποτε δεν χτυπα , αποφασια να καταργησω προσωρινα το καθημερινο που ειχα στο repeat και να σεταρω καθε βραδυ καινουριο για την επομενη μερα.

Τελικα επεσα για υπνο και ξεχασα να βαλω ξυπνητηρι και ξυπνησα απο μονος μου μια ωρα αργοτερα.

B):cool:B):cool:

Δημοσ.
Αν σήμερα δε χτύπησε το ξυπνητήρι του iPhone ή του iPod Touch σας την προγραμματισμένη ώρα αλλά 1 ώρα μετά, μην ανησυχείτε

κ ας χασατε τη δουλεια σας το meeting κλπ.Δεν πειραζει η apple να ειναι καλα:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...