Haldol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Διάβασα για «σημαντικό bug» στον τίτλο και περίμενα τίποτα άλλο, να μπορεί να εκτελεστεί απομακρυσμένος κώδικας π.χ. όταν έχει μείνει ανοιχτή στο background η εφαρμογή του ξυπνητηριού. Όχι ότι... χτυπάει το ξυπνητήρι σε λάθος ώρα αν ικανοποιούνται 40 κριτήρια μαζί. Ό,τι να 'ναι όμως.
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αν θες να μου απαντήσεις σοβαρά καλώς,αν θες να τρολάρεις πάλι καλώς.Το σημαντικό bug στο iphone είναι ότι το ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα μετά και όχι σε όλους;Μόνο σε εμένα φαίνεται κρα ο τίτλος;Και κάτι άσχετο,το καλό engadget ενημέρωσε τους αναγνώστες του για το bug όταν εμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν; Να καθυστερήσεις 1 ώρα να πας στη δουλειά σου, δε νομίζεις ότι είναι σημαντικό ;
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να καθυστερήσεις 1 ώρα να πας στη δουλειά σου, δε νομίζεις ότι είναι σημαντικό ; Για κάποιον με snow leopard και κάποιον που έχει το apple logo για avatar προφανώς όχι...
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να καθυστερήσεις 1 ώρα να πας στη δουλειά σου, δε νομίζεις ότι είναι σημαντικό ; Διάβασα για «σημαντικό bug» στον τίτλο και περίμενα τίποτα άλλο, να μπορεί να εκτελεστεί απομακρυσμένος κώδικας π.χ. όταν έχει μείνει ανοιχτή στο background η εφαρμογή του ξυπνητηριού. Όχι ότι... χτυπάει το ξυπνητήρι σε λάθος ώρα αν ικανοποιούνται 40 κριτήρια μαζί. Ό,τι να 'ναι όμως. Α βέβαια, εκτέλεση απομακρυσμένου κώδικα θα επηρέαζε πολλούς περισσότερους από όσους επηρέασε το συγκεκριμένο bug Και που είδες τα 40 κριτήρια, αν όχι οι περισσότεροι, ένα μεγάλο ποσοστό ρυθμίζει το ξυπνητήρι του έτσι.
leroy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Και γιατι ρε παιδες δεν το βαζετε να χτυπησει μια ωρα νωριτερα ωστε να χτυπησει κανονικα;μεχρι να βρεθει μια λυση τουλαχιστον. Παντως σε 4.01 δεν ειχα προβλημα
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Να καθυστερήσεις 1 ώρα να πας στη δουλειά σου, δε νομίζεις ότι είναι σημαντικό ; Για κάποιον με snow leopard και κάποιον που έχει το apple logo για avatar προφανώς όχι... Το Clouded Leopard είναι ζωάκι,είδος λεοπάρδαλης,αν έβαζα τον Garfield θα έλεγες το ίδιο;Ή μήπως επειδή ονομάζει η Apple τα λειτουργικά της με ονόματα αιλουροειδών σημαίνει ότι το κάνω για αυτό; Και για να απαντήσω και στον Hal9000.Εκτός αν ξέχασα τα ελληνικά μου θα έπρεπε να λέει "bug προκαλεί σημαντικό πρόβλημα",ας ανοίξουμε όλοι τα βιβλία μας στη σελίδα 53 τώρα,ξαναγυρνάμε στο δημοτικό.
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το Clouded Leopard είναι ζωάκι,είδος λεοπάρδαλης,αν έβαζα τον Garfield θα έλεγες το ίδιο;Ή μήπως επειδή ονομάζει η Apple τα λειτουργικά της με ονόματα γατιών σημαίνει ότι το κάνω για αυτό; Αν με τον Garfield είχες τις ίδιες εριστικές απόψεις σε κάθε apple topic, ναι
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν με τον Garfield είχες τις ίδιες εριστικές απόψεις σε κάθε apple topic, ναι δεν βρίσκω καμιά άποψη μου εριστική,κάνε quote κάτι.Συγκεκριμένα δεν συμπαθώ καν την πολιτική της Apple ή την ίδια την Apple,τυχαίνει κάποια προιόντα της να με βολεύουν και να τα προτιμώ,όχι όλα
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν βρίσκω καμιά άποψη μου εριστική,κάνε quote κάτι.Συγκεκριμένα δεν συμπαθώ καν την πολιτική της Apple ή την ίδια την Apple,τυχαίνει κάποια προιόντα της να με βολεύουν και να τα προτιμώ,όχι όλα Ε, όταν μιλάμε για ένα bug το οποίο για έναν πολύ απλό και γνωστό εδώ και χρόνια (ότι αλλάζει η ώρα) εμφανίστηκε ξαφνικά στην 4.1 ενώ παλιότερα δεν υπήρχε (γιατί εγώ προσωπικά που έχω iphone από το 2g ακόμα) το οποίο κάνει να χτυπάει το κινητό μια ώρα μετά από και εσύ μου λες ότι δεν είναι σημαντικό τι είσαι εκτός από εριστικός;
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ε, όταν μιλάμε για ένα bug το οποίο για έναν πολύ απλό και γνωστό εδώ και χρόνια (ότι αλλάζει η ώρα) εμφανίστηκε ξαφνικά στην 4.1 ενώ παλιότερα δεν υπήρχε (γιατί εγώ προσωπικά που έχω iphone από το 2g ακόμα) το οποίο κάνει να χτυπάει το κινητό μια ώρα μετά από και εσύ μου λες ότι δεν είναι σημαντικό τι είσαι εκτός από εριστικός; νομίζω με παρεξήγησες φίλτατε,είπα ότι το bug δεν είναι σημαντικό σαν bug και όχι ότι δεν σε επηρεάζει. Θα χαρακτήριζα σημαντικό ένα bug που θα έβαζε σε κίνδυνο τα προσωπικά σου δεδομένα,την ιδιωτικότητα σου κ.α και μεχρι να βρεθεί patch θα ήσουν εκτεθειμένος,όχι ένα bug που θα σε κάνει να πας στη δουλειά σου 1 ώρα μετά για μια μόνο μέρα και το οποίο μέχρι να βρεθεί λύση απλά χρειάζεται να βάλεις το ξυπνητήρι μία ώρα πριν απο αυτή που θες να σηκωθείς,άλλο αν είναι σημαντικό να μην αργήσεις στην δουλειά σου ούτε μία μέρα,νομίζω ότι έγινα κατανοητός τώρα
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 νομίζω με παρεξήγησες φίλτατε,είπα ότι το bug δεν είναι σημαντικό σαν bug και όχι ότι δεν σε επηρεάζει.Θα χαρακτήριζα σημαντικό ένα bug που θα έβαζε σε κίνδυνο τα προσωπικά σου δεδομένα,την ιδιωτικότητα σου κ.α και μεχρι να βρεθεί patch θα ήσουν εκτεθειμένος,όχι ένα bug που θα σε κάνει να πας στη δουλειά σου 1 ώρα μετά για μια μόνο μέρα και το οποίο μέχρι να βρεθεί λύση απλά χρειάζεται να βάλεις το ξυπνητήρι μία ώρα πριν απο αυτή που θες να σηκωθείς,άλλο αν είναι σημαντικό να μην αργήσεις στην δουλειά σου ούτε μία μέρα,νομίζω ότι έγινα κατανοητός τώρα αυτό το κατανοώ αγαπητέ... την επιμονή σου να μας αποδείξεις ότι δεν είναι σημαντικό δεν κατανοώ. Δεν θα συμφωνούμε όλοι σε όλα, λογικό είναι... είπες τα επιχειρήματα σου, είπαμε το δικά μας... γιατί να επιμείνεις;
Clouded Leopard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αυτό το κατανοώ αγαπητέ... την επιμονή σου να μας αποδείξεις ότι δεν είναι σημαντικό δεν κατανοώ. Δεν θα συμφωνούμε όλοι σε όλα, λογικό είναι... είπες τα επιχειρήματα σου, είπαμε το δικά μας... γιατί να επιμείνεις; Δεν επιμένω πάνω σε τίποτα,την άποψή μου είπα και συγκεκριμένα ήταν περισσότερο για τον τίτλο της είδησης και όχι για αυτούς που σχολίασαν αν τους επηρέασε ή όχι,σχολίασα επιπλέον γιατί με έκανες quote.
Haldol Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Α βέβαια, εκτέλεση απομακρυσμένου κώδικα θα επηρέαζε πολλούς περισσότερους από όσους επηρέασε το συγκεκριμένο bug Και που είδες τα 40 κριτήρια, αν όχι οι περισσότεροι, ένα μεγάλο ποσοστό ρυθμίζει το ξυπνητήρι του έτσι. Το να μπορούσε να τρέξει κώδικα στο κινητό ο κάθε επιτήδειος, δεν θα επηρέαζε χιλιάδες κόσμο; Δε νομίζω να αμφισβητείς το ότι από τη στιγμή που ανακαλύπτεται το exploit θα έχει γραφτεί worm μέσα σε λίγες ώρες. Και μάλιστα με πολύ πιο καταστροφικές συνέπειες σε σχέση με το να σε πάρει ο ύπνος, μιας και θα μπορούσαν να κλέψουν ό,τι στοιχεία χωράει ο νους σου. Σίγουρα δεν είναι ότι πιο ευχάριστο να αργήσεις μια ώρα στη δουλειά σου. Αλλά το «πρόβλημα» που θα είχες θα ήταν πολύ μικρότερο σε σχέση με το να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος άσχετος στην db κάποιου .app διαχείρισης των πιστωτικών καρτών σου.
manosfp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Κι εγώ ενεργοποιημένη την έχω. Ρυθμίστηκε αυτόματα η ώρα στο κινητό και το ξυπνητήρι χτύπησε κανονικότατα. μια απο τα ίδια.
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το ξυπνητήρι πως υλοποιείτε; Ξέρει κανείς; Υπάρχει κάποιο ξεχωριστό block που επικοινωνεί με το system clock και ελέγχεται από κάποια εφαρμογή; Είναι απλά μια εφαρμογή που διαβάζει το system clock και πράττει αναλόγως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα