Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι bug...ειναι feature.

Το λογισμικο ειναι τοσο προηγμενο που μπορει να αποφασισει απο μονο του αν πρεπει να ξυπνησει καποιον στην ωρα που θελει ή χρειαζεται ακομα μια ωρα υπνου.

Γιαυτο και δεν εμφανιζεται σε ολους...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλακώδες bug μου χτύπησε μια ώρα μετά σήμερα, ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να συμβεί αυτή η μπούρδα είναι να έχουν διαφορετικό timer το clock me to ξυπνητήρι...

Δημοσ.
1. Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει στις 9.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Μου εμφανίστηκε το bug κανονικότατα όπως σε χιλιάδες άλλους.

engadget rules... :-)

πες μας τι δουλεια κανεις και ξυπνας στις 9(!) καθε ΕΡΓΑΣΙΜΗ μερα???????

θελω και γω τετοια δουλεια!

Δημοσ.
1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου.

2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug.

Sorry engadget...

Ότι είπε το παλικάρι στο κουότε..

Εμένα με έχει να μην πω τι η apple, αμάν πια;! Νισάφι σε εμένα βρήκε να λειτουργήσει κανονικά το ξυπνητήρι; :-(:P

Engadget so and so..

Δημοσ.
Έχουν το ξυπνητήρι ενσωματωμένο στο iOs σαν απλό πρόγραμμα;

έχει και είναι το καλύτερο ξυπνητήρι στην πιάτσα :P

δεν είπα αυτό,το σημαντικό αμφισβητώ.

δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι το αμφισβητείς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν είχα πρόβλημα...iphone 3G, latest firmwire oute thumamai poio einai,4.kati, set automatically off, time zone athens..B)

Επεξ/σία από gs20309
Δημοσ.

αν θες να μου απαντήσεις σοβαρά καλώς,αν θες να τρολάρεις πάλι καλώς.Το σημαντικό bug στο iphone είναι ότι το ξυπνητήρι χτυπάει μια ώρα μετά και όχι σε όλους;Μόνο σε εμένα φαίνεται κρα ο τίτλος;Και κάτι άσχετο,το καλό engadget ενημέρωσε τους αναγνώστες του για το bug όταν εμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν;

Δημοσ.
το σημαντικό bug του iOS δεν είδα

Όταν το συγκεκριμένο προιόν, απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες τότε ναι είναι σοβαρό και ίσως τσούξει αρκετά κάποιους σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπιζω να το φτιαξουν μεχρι το καλοκαιρι στην αλλγη της θερινης ωρας , μην ξυπνησουμε μια ωρα νωριτερα... :P

=====================================================================

EDIT: υστερα απο τοσες εβδομαδες προβληματισμου για το αν θα περασω την 4.1 στο 3G μου , τελικα μου την βιδωσε και την περασα σημερα , χωρις να εχω διαβασει για αυτο το bug.

Δοκιμασα να βαλω ξυπνητηρι με auto και repeat τις καθημερινες και επιβεβαιωνω , οτι μου το εμφανιζει και μενα το bug , χτυπησε μια ωρα αργοτερα. :(

Επεξ/σία από mdr21
  • Super Moderators
Δημοσ.
ελπιζω να το φτιαξουν μεχρι το καλοκαιρι στην αλλγη της θερινης ωρας , μην ξυπνησουμε μια ωρα νωριτερα... :P

αυτό δεν θα είναι bug, θα είναι έγκλημα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...