alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 το σημαντικό bug του iOS δεν είδα its not a bug... its a feature...
nyne Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 εμενα χτυπησε κανονικα δυστυχως, γιατι θα ειχα την δικαιολογια να αργησω και μια φορα στην δουλεια...
chemist89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 σε εμενα χτυπησε κανονικοτατα. Πως γινεται συνεχεια να βρισκουν bug εκει που δεν υπαρχουν, δεν μπορω να το καταλαβω. 3GS
Aztec Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 σε εμενα χτυπησε κανονικοτατα.Πως γινεται συνεχεια να βρισκουν bug εκει που δεν υπαρχουν, δεν μπορω να το καταλαβω. 3GS To bug ισχυει . Τσεκαρισμένο απο πολλούς κατόχους iphone στη δουλειά.
D.Luffy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εαν ρυθμίσετε το ξυπνητήρι να χτυπάει κάθε μέρα (repeat-->every day) ή μια φορά (repeat-->never) τότε το bug δεν εμφανίζεται. Πιθανών αυτοί που δεν παρατήρησαν καθυστέρηση να το είχαν ρυθμισμένο έτσι... Ας ελπίσουμε η κυκλοφορία του iOS 4.2 να πλησιάζει σύντομα.
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν σύμφωνα με το engadget το bug ΔΕΝ εμφανίζεται όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει κάθε μέρα (και σαβ/κο) ή δεν έχετε ενεργοποιήσει την Επανάληψη. Το bug παρουσιάζεται όταν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή της επανάληψης και όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει τις καθημερινές (εκτός σαβ/κου) ή μόνο τα Σαββατοκύριακα. με πρόλαβε ο d.luffy
dimitris2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ήμουν και εγώ θύμα του bug σήμερα! Το ξυπνητήρι ήταν ρυθμισμένο να χτυπά 2 φορές της εβδομάδα τη συγκεκριμένη ώρα, κάθε εβδομάδα!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν σύμφωνα με το engadget το bug ΔΕΝ εμφανίζεται όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει κάθε μέρα (και σαβ/κο) ή δεν έχετε ενεργοποιήσει την Επανάληψη. Το bug παρουσιάζεται όταν έχετε ενεργοποιημένη την επιλογή της επανάληψης και όταν το έχετε ρυθμίσει να χτυπάει τις καθημερινές (εκτός σαβ/κου) ή μόνο τα Σαββατοκύριακα. με πρόλαβε ο d.luffy 1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου. 2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug. Sorry engadget...
Hal9000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου. 2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug. Sorry engadget... 1. Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει στις 9.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου. 2. Μου εμφανίστηκε το bug κανονικότατα όπως σε χιλιάδες άλλους. engadget rules...
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι δεν το έχω με επανάληψη... είναι λίγο μύλος η κατάσταση αλλά έχει χαβαλέ
ChrisAce Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 1. Το έχω ρυθμίσει να χτυπάει στις 05.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου. 2. Μου εμφανίστηκε το bug κανονικότατα όπως σε χιλιάδες άλλους. 3G-4.1
firewalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ πάλι δεν το έχω με επανάληψη... είναι λίγο μύλος η κατάσταση αλλά έχει χαβαλέ Το δικό σου θα το βάλω να χτυπάει κατα τις 04:00 το βράδυ! Έχουν το ξυπνητήρι ενσωματωμένο στο iOs σαν απλό πρόγραμμα;
nyne Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 1. Έχω ρύθμιση να χτυπάει στις 7.00 κάθε εργάσιμη ημέρα - ήτοι κάθε ημέρα πλην Σαββατοκύριακου. 2. Δεν μου εμφανίστηκε το bug. Sorry engadget... και εγω το ιδιο και λειτουργησε κανονικα.
Strategos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγω το εχω ρυθμισμενο καθε μερα το πρωι εκτος σ/κ με αυτοματη ρυθμιση της ωρας. και η ωρα ηταν το πρωι μια ωρα μπροστα και το ξυπνητηρη χτυπησε κανονικα στον πραγματικο χρονο 1 ωρα ποιο μπροστα στην ωρα του κινητου που ετσι και αλλιως ηταν 1 ωρα μπροστα. Δηλαδη ενω το ειχα να χτυπαει 8:15 οταν το κινητο ελεγε 9 (η ωρα ηταν 8) και χτυπησε το ξυπνητηρη 9:15 (8:15) αρα η ωρα ηταν λαθος αλλα το ξυπνητηρι χτυπησε σωστα. Επισης οταν την εχω την ωρα να ρυθμιζεται αυτοματα με παει 1 ωρα μπροστα, οταν την βαζω την επιλογη χειροκινητα μου την δειχνει σωστη και οταν ξαναγυρναω σε αυτοματα την ξαναχαλαει. Με αυτα και με αυτα πηγα στην δουλεια 1 ωρα ποιο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα