TSITSI58 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας ,μιας και σκεφτομαι να παρω ενα pc αναρωτιεμαι ποια ειναι η γνωμη σας για αγορα,ενα ετοιμο η αγορα ξεχωριστων κοματιων?ποια η διαφορα δισκου sata 3 με τους αλλους?τα λεφτα που θελω να δωσω ειναι περιπου 800ευρω μαζι με μια οθονη.θα ηθελα εαν γινεται και μερικες προτασεις για ξεχωριστα κομματια.τελος μιας και ο προηγουμενος υπολογιστης μου ειναι 8 χρονων και με δεδομενο οτι δεν μπορω να αγοραζω pc καθε 2 χρονια θα ηθελα να μου προτεινετε κομματια η pc που θα μπορει να εχει μελλοντικη οσο αυτο μπορει να γινει χρησιμοτητα πχ με usb3.ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Η καλύτερη επιλογή είναι να παρεις τα κομμάτια ξεχωριστά και να τον σύνθεσης μόνος σου.Η διάφορα του sata3 απο το sata2 είναι ότι έχει μεγαλύτερη ταχύτητα στην μεταφορά δεδομένων μην φανταστής τίποτα τρομερό μικρές διαφορές . Θέλεις να σου προτείνουμε κομμάτια για το pc η να σου προτείνουμε σκληρό δίσκο όπως λεει και ο τίτλος
TSITSI58 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μεσα στα κομματια ειναι και ο σκληρος οποτε εαν θελετε προτασεις για κομματια καλυτερα εαν δεν ειμαι offtopic φυσικα.
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αφού θέλεις να σου κάνουμε και προτάσεις για καινούριο pc το καλύτερο είναι να άνοιγες θέμα στην αναβάθμισης. Ζητά να στο μεταφέρουν
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εγώ θα ήθελα να τονίσω κάτι άλλο, να λάβει υπ' όψιν : Προκειμένου ν' αγοράζεις "κάθε 8 χρόνια", υπάρχει και η λογική του να τον..."σκοτώνεις" κάθε 2-3-4 (ανάλογα...)
madsc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αφού θέλεις να σου κάνουμε και προτάσεις για καινούριο pc το καλύτερο είναι να άνοιγες θέμα στην αναβάθμισης. Ζητά να στο μεταφέρουν /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.