Borden Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω windows 7 32bit και χθες ηταν η δευτερη φορα που μου παρουσιαστηκε το εξης προβλημα:Ο υπολογιστης κατι παθαινει και "παταει" μονος του ασταματητα το κουμπι "9".Δεν φταει το πληκτρολογιο γιατι το εκανα αποσυνδεση και δεν αλλαξε τιποτα.Εβαλα ενα αλλο και παλι δεν αλλαξε τιποτα.Δεν νομιζω να φταει καποιο προγραμμα γιατι τη πρωτη φορα ειχα ανοιξει τελειως διαφορετικα πραγματα απο'τι στη δευτερη.Το κουμπι "9" δεν το πατησα ουτε μια φορα.Το μονο που μπορω να σκεφτω σαν στοιχειο ειναι οτι ειχα τον υπολογιστη αρκετα ωρες ανοιχτο,αν αυτο λεει τιποτα!Πραγματικα δεν ξερω τι ειναι και ανησυχω μηπως παιζει τιποτα με το mobo(ο υπολογιστης ειναι βδομαδας)Ευχαρηστω εκ των πρωταιρων!
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 antivirus εχεις? κανε ενα σκαναρισμα, καλου κακου!
Borden Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εχω Kaseprsky updated.Το PC ειναι "αγνο",αφου ειναι αγορασμενο λιγο πιο πανω απο βδομαδα!Ολα ειναι up to date!
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για κάνε κ ένα scan με malware bytes και spybot s&d.....
Borden Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 κανα link παιζει για τα παραπανω? Καμμια αλλη περιπτωση εκτως malware παιζει?Γιατι αρχησε να ειναι πιο συχνο το φαινομενο! ---------- Προσθήκη στις 08:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:40 ---------- τα κατεβασα τα προγραμματα,τα ετρεξα,εκαναν repair,αλλα το προβλημα δεν λυθηκε!Παρατηρησα οτι εμφανιζεται λιγα λεπτα αφου παιξω counter strike.Σε αλλα πραγματα δεν εμφανιζεται τοσο ευκολα και σε μερικα σχεδον καθολου.Δεν ξερω κατι το ενεργοποιει οταν παιζω fps games?Ισως το συχνο click του Mouse?Τι να πω δεν ξερω!Μηπως παιζεται τιποτα με την καρτα γραφικων!Καμμια ιδεα ρε παιδια;Δεν θελω να κανω format κτλπ.Και να το ξαναδω καπακι!Λιγο το φως σας! ---------- Προσθήκη στις 09:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:36 ---------- Επισης θα ηθελα να επισημανω οτι αν βγαλω το keyboard και το mouse και δεν εχω συνδεδεμενο τιποτα.Το "9" εξακολουθει να πατιεται μονο του!
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Για δοκίμασε να συνδέσεις keyboard και mouse σε διαφορετικές θύρες... Επίσης κατέβασε ένα linux live cd και δούλεψε το pc σου με αυτό για λίγες ώρες, να δούμε αν θα σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα....
Borden Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 ελα οκ βρηκα την αιτια.Φταιγαν τα drivers για το razer(mouse) Οσο περιεργο κι αν ακουγεται.Τωρα την λυση την ψαχνω,γιατι αν τα κλεισω τα drivers,κρασαρει το pc!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.