dantouan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 martymellow * Τελευταία ενέργεια: 13-10-2010 21:33 * Ημ. Εγγραφής: 03-09-2005 Σύνολο Μηνυμάτων: 1 μμμμ... botακι κανονικο, μεγια στον real νικητη
orck Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Συγχαρητηρια στον νικητη. Bot-ακι και εχει γραφτει το 2005; Τοσο πικραθηκατε μερικοι; Δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειναι χρηστης που απλα διαβαζει; Σε μια τελικη ανοιχτε ολοι 100 λογαριασμους να 100πλασιασετε τις πιθανοτητες σας. Δεν ξερω τον τροπο ληρωσης, εχει ανακοινωθει καπου; Η ιδεα να επιλεγονται ενεργα μελη (με πανω απο 5 ποστ) ειναι καλη.
Sotosgl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ε λογικα ο συνηθης τροπος θα ακολουθηθηκε Συμβολαιογραφος κατα την διαρκεια της κληρωσης το Team του Insomnia ο Getitnow King κλπ. Γουσταρω τα μικρα γραμματακια σε καθε διαγωνισμο. Hal9000 κανε μια καλη και προσθεσε και το πως γινεται η κληρωση των δωρων για να μην στελνουμε εκει για τις αποριες με φορμες. Orck πικρα δεν το λες αλλα το να βραβευουμε ενεργα μελη της κοινοτητας μου φαινεται πιο δικαιο. Μη δινεις ιδεες σε αλλα Trols και bots Update:Μεσω του Random.org λεει η κληρωση
gs20309 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 κρίμα εγώ πικράθηκα πάντως..αυτό σημαίνει ότι για 3χρονιά θα ξεμείνω με το αργο μου 3G.. όντως θα έπρεπε να μην πάει σε ανενεργό μέλος... Sent from my iPhone using Insomnia.app
makischa Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καπου εγραφε οτι η κληρωση θα γινοταν μεσω του random.org Το πιο δικαιο και αμεροληπτα απο ολες τις επιλογες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Καλή επιτυχία στον νέο διαγωνισμό: Η Pepsi MAX και το Insomnia σας χαρίζουν ένα PS3 Slim, 5 PES 2011 και άλλα δώρα PES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.