phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ^ Δεν παίζει ιδιαίτερη διάθεση σήμερα, ε; :/ Τσέκαρες όλα τ' άλλα και απέκλεισες την κάρτα γραφικών και τη μνήμη;
probe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 θα του πρότεινα ΝΑ ΤΗΝ ΖΜΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ Προς τον TS. Έβγαλες τελικά φίλε μου κάποια άκρη ή εγκατέλειψες; Αυτό το <<τσικ>> που γράφεις είναι ο σπινθηρισμός που δημιουργείται την ώρα που βάζεις το καλώδιο. Εκτός και συνεχίζει από τη στιγμή που θα βάλεις το καλώδιο (καλά στην υποδοχή του εννοείται) και μετά οπότε είναι άλλο καπέλο.
probe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Το γεγονος οτι μου μύρισε καμμένο? Δεν σου λέω ότι είναι εντάξει το τροφοδοτικό και εαν υποψιάζεσαι ότι έχει πρόβλημα μην το βάζεις καθόλου επάνω στον υπολογιστή. Απλά κοίτα (εσύ μόνο μπορείς να το δεις) αν το έλυσες και το έστησες μήπως βραχυκυκλώνει πουθενά η μητρική.
vaha Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ανάλογα με τα BIOS που έχεις ψάξε να βρεις στο internet την ερμηνεία αυτών των μηνυμάτων πριν κάνεις οτιδήποτε
spid_x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν το πήγα σε μάστορα το μηχάνημα. Άλλαξε μνήμες τροφοδοτικό καρτα γραφικών και σκληρό και πάλι δεν άνοιγε. Και μου είπε ότι μάλλον ειναι η motherboard...........
filip123go Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν το πήγα σε μάστορα το μηχάνημα. Άλλαξε μνήμες τροφοδοτικό καρτα γραφικών και σκληρό και πάλι δεν άνοιγε. Και μου είπε ότι μάλλον ειναι η motherboard........... Δεν έμεινε και τίποτα άλλο... :X:X
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.