spid_x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ανοίγω το pc, κάνει το αρχικό μπιπ που έκανε πάντα, αλλά αμέσως μετά κάνει 3 συνεχόμενα κοφτά μπιπ κα δεν ξεκινάει. Παραμένει ανοιχτός όμως. τι εχουμε?
mastor10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ή απλα σε βαρεθηκε το pc και σ αρχισε στα μπιπ μαλλον μνημες ειναι δες εδω στο πρωτο αποτελεσμα στο google μετα απο πολυωρη αναζητηση "three beeps on startup" http://www.computerhope.com/beep.htm
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ...εγώ; Η σωστή συμβουλή, είναι "δες το μανουάλι της μητρικής για error beep codes" - ή έστω "βρες μέσω Google τα error beep codes για το συγκεκριμένο BIOS", κι όχι οι εμπειρίες του καθ' ένα μας.......
rafail1994 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 1)Αν κάνει ένα μεγάλο μπιπ, μετά δύο μικρότερα και μετά σταματάει, τότε είναι θέμα της κάρτας γραφικών. 2)Αν κάνει συνεχόμενα μπιπ, τότε είναι η μνήμη
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μα κι εμείς μέσω google βρίσκουμε τι σημαίνει το κάθε beep code. Βέβαια τα 3 shorts είναι ψιλοκλασικά.
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ναι βρε Φάνη, κλασσικά είναι, κι ΕΓΩ πρώτη μαντεψιά για γραφοκάρτα θα έκανα (και θα του πρότεινα ΝΑ ΤΗΝ ΖΜΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ),,,,,,αλλά όπως όλα τ' αλάτια δεν είναι ίδια, έτσι δεν είναι κι όλα τα ΜΠΑΪΑ (το ξέρω ότι το ξες, δε το λέω για 'σένα, γενικά το λέω). Και γι' αυτό ξαναλέω, η σωστή συμβουλή είναι να του υποδείξουμε σαν τι μπορεί να ψάξει, και να το βρει (κι όχι να του το πσάχνουμε εμείς. Τους κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβυ :ρ). Και σίγουρα αν γεμίσει ένα θρεντ με 3-4 διαφορετικές,,,απόψεις, επί του προκειμένου, πολύ το φέηλ, Άρη... (Πρόσφατα μάλιστα θυμάμαι κάπου που κάποιος αγόρασε τροφοδοτικό, επειδή τον είχαν ταράξει στο "τροφοδοτικό είναι". Μαντέψτε αν τελικά ήταν............)
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 (Πρόσφατα μάλιστα θυμάμαι κάπου που κάποιος αγόρασε τροφοδοτικό, επειδή τον είχαν ταράξει στο "τροφοδοτικό είναι". Μαντέψτε αν τελικά ήταν............) Ε, τι να τον κάνουμε, αφού δεν ήθελε να δανειστεί ένα για να δοκιμάσει..!! Εμείς φταίμε....?
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 (...δεν ήταν -αν θυμάμαι καλά- στο Ινσόμνια, άρα δε λέω για 'σένα...Χαλλλλάρωσε )
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ούτε εγώ λέω για μένα... Για παλαιότερο thread εδώ μέσα λέω....
spid_x Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν το ανοιξα το φυσηξα και το εστησα. Ξεκινησε χωρις να κανει τα μπιπ αλλα ο ανεμιστηρας δουλευε παρατεταμενα σε full στροφες. Για να μην σας τα πολυλογω μου μυρισε "κοτοπουλακι" σε καποια φαση. Κάτι να καιγεται δηλαδη. Επισης μολις παω να βαλω το καλωδιο ρευματος στο τροφοδοτικο κανει ενα θορυβο "τσικ τσικ" ακομη και οταν εχω κλειστο το διακοπτη του τροφοδοτικου. Το καλωδιο ειναι οκ αφου δοκιμασα και δευτερο. Πως γινεται από τα 3 μπιπ και το ενδεχομενο ram ή vga να καταληξαμε σε τροφοδοτικο? ΠΑιζει να ηταν και απο την αρχη αυτο?
washcloud Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν καταλήξαμε, κατέληξες. Και τσικ-τσικ κάνουν όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.