Προς το περιεχόμενο

3 μπιπ και δεν ξεκινάει

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω το pc, κάνει το αρχικό μπιπ που έκανε πάντα, αλλά αμέσως μετά κάνει 3 συνεχόμενα κοφτά μπιπ κα δεν ξεκινάει. Παραμένει ανοιχτός όμως.

τι εχουμε?

Δημοσ.

...εγώ; Η σωστή συμβουλή, είναι "δες το μανουάλι της μητρικής για error beep codes" - ή έστω "βρες μέσω Google τα error beep codes για το συγκεκριμένο BIOS", κι όχι οι εμπειρίες του καθ' ένα μας.......

Δημοσ.

1)Αν κάνει ένα μεγάλο μπιπ, μετά δύο μικρότερα και μετά σταματάει, τότε είναι θέμα της κάρτας γραφικών.

2)Αν κάνει συνεχόμενα μπιπ, τότε είναι η μνήμη

Δημοσ.

Ναι βρε Φάνη, κλασσικά είναι, κι ΕΓΩ πρώτη μαντεψιά για γραφοκάρτα θα έκανα (και θα του πρότεινα ΝΑ ΤΗΝ ΖΜΠΡΩΞΕΙ ΛΙΓΟ),,,,,,αλλά όπως όλα τ' αλάτια δεν είναι ίδια, έτσι δεν είναι κι όλα τα ΜΠΑΪΑ (το ξέρω ότι το ξες, δε το λέω για 'σένα, γενικά το λέω).

Και γι' αυτό ξαναλέω, η σωστή συμβουλή είναι να του υποδείξουμε σαν τι μπορεί να ψάξει, και να το βρει (κι όχι να του το πσάχνουμε εμείς. Τους κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβυ :ρ).

Και σίγουρα αν γεμίσει ένα θρεντ με 3-4 διαφορετικές,,,απόψεις, επί του προκειμένου, πολύ το φέηλ, Άρη...

(Πρόσφατα μάλιστα θυμάμαι κάπου που κάποιος αγόρασε τροφοδοτικό, επειδή τον είχαν ταράξει στο "τροφοδοτικό είναι". Μαντέψτε αν τελικά ήταν............)

Δημοσ.
(Πρόσφατα μάλιστα θυμάμαι κάπου που κάποιος αγόρασε τροφοδοτικό, επειδή τον είχαν ταράξει στο "τροφοδοτικό είναι". Μαντέψτε αν τελικά ήταν............)

Ε, τι να τον κάνουμε, αφού δεν ήθελε να δανειστεί ένα για να δοκιμάσει..!!

Εμείς φταίμε....? :fear:

Δημοσ.

Λοιπόν το ανοιξα το φυσηξα και το εστησα. Ξεκινησε χωρις να κανει τα μπιπ αλλα ο ανεμιστηρας δουλευε παρατεταμενα σε full στροφες. Για να μην σας τα πολυλογω μου μυρισε "κοτοπουλακι" σε καποια φαση. Κάτι να καιγεται δηλαδη. Επισης μολις παω να βαλω το καλωδιο ρευματος στο τροφοδοτικο κανει ενα θορυβο "τσικ τσικ" ακομη και οταν εχω κλειστο το διακοπτη του τροφοδοτικου.

Το καλωδιο ειναι οκ αφου δοκιμασα και δευτερο.

Πως γινεται από τα 3 μπιπ και το ενδεχομενο ram ή vga να καταληξαμε σε τροφοδοτικο? ΠΑιζει να ηταν και απο την αρχη αυτο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...