Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση..

sakis61

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά, έχω ένα πρόβλημα μόλις ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει το εξής μήνυμα.

Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and pres any Kay..

Πάω στης ρυθμίσεις του bios στο boot αλλα είναι ο δίσκος τον windows ως αρχικός..

Τι συμβαίνει μήπως έχει πρόβλημα ο δίσκος κανείς γνώστης..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ελέγξε τα καλώδια του δίσκου την τροφοδοσία και το sata καλώδιο αν μπορείς άλλαξε τα με αλλά και πες μας.Πες μας και τα χαρακτηριστικά του pc σου

Δημοσ.
Ερώτηση πενταετίας.....

"Μήπως έχεις καμιά δισκέτα μέσα??"

κ να ειναι δισκετα εμενα πατωντας το f1 εμπαινε στα windows

Δημοσ.
κ να ειναι δισκετα εμενα πατωντας το f1 εμπαινε στα windows

Άκυρον.

Πάω στης ρυθμίσεις του bios στο boot αλλα είναι ο δίσκος τον windows ως αρχικός..

Σιγουρέψου ότι πχ ΔΕΝ κοιτάς απλώς τη σειρά εκκίνησης των σκληρών - αλλά τη σειρά εκκίνησης συσκευών...

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα καταχραστώ την φιλοξενία του θέματος (για εξοικονόμηση χώρου)καθότι αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα στην εκκίνηση.

Το θέμα με το Pc μου είναι ότι πατάω το power για να τον ανοίξω,

η οθόνη μπαίνει σε Power save mode και μετά απο 5-6 δευτερόλεπτα ξανανοίγει και αρχίζει να μπουτάρει...(και που μπουτάρει κάνει πάλι 7-8 σβούρες η μπλέ ράβδος στην εικόνα των windows) Έχει κανείς ιδέα γιατί το κάνει αυτό;

Το σύστημα μου είναι Asus P5kE, P4 650, Asus 9600 GT, 2gb DDR3 OCZ, 2x1.0 TB WD greencaviar, LCD LG W2243S

Δημοσ.

Ο αριθμός των «σβουρών» δεν είναι παράλογος.

Απ'ο 'κει και πέρα, αν κατάλαβα καλά, τον ανοίγεις και πριν καλά-καλά κάνει POST επανεκκινεί και μετά μπαίνει στο λειτουργικό;

Δημοσ.

@Mykoniatis είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε το ένα dimm της ram Άρχισε να βγάζεις dimm και να δοκιμάζεις σε διαφορετικά slot και φυσικά ένα test με το memtest

Δημοσ.

Aυτο που γίνεται κατα σειρά είναι το εξής:

Α-Πατάω το power ανοίγει το pc (ακους ανεμιστηρακια μπιπ κλπ...)

Β-Η οθόνη παράλληλα μπαίνει σε power save mode αναβοσβήνει το Power της οθόνης 4 φορές

Γ-μετά ανοίγει η οθόνη και αρχίζει και φορτώνει κανονικά όπως πρέπει

Το Β σκηνικό είναι που με προβληματίζει...θα τσεκάρω τις μνήμες μπας και είναι αυτό το πρόβλημα και θα σας πώ...

Ευχαριστώ

Δημοσ.
@Mykoniatis είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έφταιγε το ένα dimm της ram Άρχισε να βγάζεις dimm και να δοκιμάζεις σε διαφορετικά slot και φυσικά ένα test με το memtest

Σήμερα έκατσα τον έλυσα τον καθάρισα άλλαξα και σλότ και στις δύο μνήμες και όλα κομπλέ...Είχες δίκιο rafail! Να σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...