cancer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας Πριν 2 μερες μου κλεψανε το iphone, 3gs. Eκανα δηλωση στην αστυνομια αλλα μαλλον δεν πρεπει να περιμενω κατι απο εκει, οι ιδιοι μου ειπαν οτι πολυ δυσκολα γινεται κατι σε αυτες τις περιπτωσεις. Με ενημερωσαν ομως για μια υπηρεσια της apple που λεγεται "mobile me" και απ' ο,τι καταλαβα μπορει να εντοπισει το κινητο σου μεσω gps οταν αυτο ανοιξει (γιατι καποτε θα ανοιξει, αφου θα το πουλησουν υποθετω), ανεξαρτητως sim και να μου δωσει ακριβη στοιχεια του που βρισκεται στο χαρτη μεσω internet. Δεν ειχα γραφτει σ' αυτη την υπηρεσια, αλλα ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι τωρα; Δεδομενου παντα οτι εχω το serial number του κινητου, ονομα κατοχου κτλ. Ειστε η τελευταια μου ελπιδα, ελπιζω να ακουσω κατι καλο
casabel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Φίλε η συμβουλή μου εμένα (και ας ξέρω πόσο σε πονάει) είναι να το αφήσεις..αυτή η υπηρεσία έχει φάει πολύ κριτική στην Αμερική διότι βάζει τον ιδιώτη σε τριπάκι αναζήτησης κακοποιού..αξίζει να βάλεις τη ζωή σου σε κίνδυνο για 400€?
cancer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 κοιταξε, στο κινητο δε θα βαλει τη sim του για να το δουλεψει κανενας μαυρος και πακιστανος, ουτε καν ο κλεπταποδοχος. θα τη βαλει αυτος που θα την αγορασει απ' τον κλεπταποδοχο. υποθετω παντα ε. απο κει δεν κανεις το vigilante, απευθυνεσαι σε αστυνομικους ή στην τελικη σε δικηγορο. εντοπισμος μεσω gps γινεται και για αυτοκινητα που 'χουν το αντιστοιχο τσιπακι τοποθετημενο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Από τη στιγμή που δεν ενεργοποίησες το "find my iphone" στη συσκευή όσο την είχες, πλεον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Έχω αντίστοιχη εμπειρία από φίλο που του το πήρανε στο Θησείο και αυτός ήταν μέσα στο περιπολικό ενώ εγώ από το PC τους έδινα οδηγίες για το στίγμα στο χάρτη του mobile me. Δεν κατάφεραν τίποτα, γιατί κάπου στην Πειραιώς και Σοφοκλέους, έκλεισαν το κινητό και χάθηκε.
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν έχει απόδειξη αγοράς/IMEI δεν μπορεί να γίνει κάτι αν έρθει σε επικοινωνία ο ίδιος με την Apple;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Αν έχει απόδειξη αγοράς/IMEI δεν μπορεί να γίνει κάτι αν έρθει σε επικοινωνία ο ίδιος με την Apple; Όχι δεν θα καταφέρει τίποτα! Το μόνο που μπορεί να κάνει με την απόδειξη είναι μια δήλωση κλοπής στην αστυνομία με τα αναλυτικά στοιχεία της συσκευής, για την απίθανη περίπτωση που βρεθεί σε άλλα χέρια και θελήσει να αποδείξει πως είναι δικό του!
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Βασικά εννοώ αν μπορεί να καταφέρει να κλειδώσει η ίδια η Apple την συσκευή. Πρακτικά μπορεί να γίνει μιας ο κλέψας, για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει να κάνει activation μέσω iTunes. Άρα με κάποιο τρόπο το κινητό θα έρθει σε "επικοινωνία" με την Apple μέσω Internet.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Βασικά εννοώ αν μπορεί να καταφέρει να κλειδώσει η ίδια η Apple την συσκευή.Πρακτικά μπορεί να γίνει μιας ο κλέψας, για να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει θα πρέπει να κάνει activation μέσω iTunes. Άρα με κάποιο τρόπο το κινητό θα έρθει σε "επικοινωνία" με την Apple μέσω Internet. Δεν το κάνει αυτό η Apple. Και είναι και λογικό γιατί φαντάσου πως θα έπρεπε για κάθε περίπτωση να αξιολογούσε το περιστατικό, να έκανε έλεγχο της δήλωσης στην αστυνομία κλπ κλπ για να βεβαιωθεί πως όντως στο έκλεψαν και δεν συμβαίνει κάτι άλλο!
nikoskon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Απλά είναι κρίμα να μην υπάρχει τρόπος τουλάχιστον απομακρυσμένου κλειδώματος αφού στην απόδειξη αγοράς φαίνεται και το Όνομα του αγοραστή αλλά και το ΙΜΕΙ της συσκευής. Τέσπα...
cancer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 βρηκα αυτο.. 4. Τι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό? Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM. Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. θα δοκιμασω αυριο να τηλεφωνησω σε apple και vodafone μπας και..
Luciddream Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. θα δοκιμασω αυριο να τηλεφωνησω σε apple και vodafone μπας και.. καλά έκανες και το βρήκες αλλα όπως βλέπεις είναι μια απλή μετάφραση απο ξένο άρθρο... κάτι μου λέει οτι δεν λειτουργεί αυτη η υπηρεσία στην Ελλάδα απο καμία εταιρία (η μέχρι και πριν κάποιο καιρό δεν λειτουργούσε) .. πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα δεν χάνεις τίποτα.
cancer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 πηρα σε vodafone, apple, πηγα και απ' την αστυνομια γενικα μπερδεμα, ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του τηλεφωνητρια της βονταφον μου ειπε οτι το ιμει τους ειναι αχρηστο, απο μαγαζι βονταφον μου ειπαν οτι αν παει για επισκευη το κινητο ειδοποιουνται απ' το ιμει οτι προκειται για κλεμμενη συσκευη. δυστυχως block δε μπορουν να κανουν αλλα θεωρησα καλυτερο να δηλωθουν ολα παντου. και οπως διαβασα και σε ενα site.. "Apple could VERY easily flag ipods as deleted and wipe them when they are synced.. but then, where's the money in that?"
SMOBY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 βρηκα αυτο.. 4. Τι να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό? Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία ώστε ο κλέφτης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της κινητής τηλεφωνίας και να καταναλώνει και παράλληλα, το θύμα της κλοπής, να αγοράσει άλλο κινητό και να συνεχίσει και αυτό να καταναλώνει. Είναι ανάγκη να αποκτήσεις το serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός. Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο, είναι το serial number του κινητού σου. Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου. Αν σου κλέψουν το κινητό, ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώστου αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα SIM. Πιθανόν να μην ανακτήσεις το κινητό σου αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ είναι ότι αν όλοι το εφαρμόσουμε αυτό, η κλοπή κινητών είναι κάτι το τελείως άχρηστο. θα δοκιμασω αυριο να τηλεφωνησω σε apple και vodafone μπας και.. Πιστεύω πως κάτι τέτοιο είναι δυνατόν...πες μας τα αποτελέσματα...ή εκτός και αν είναι ΓΝΗΣΙΟΙ νεοέλληνες Μ%^&*κες και αδιαφορίσουν πλήρως ... ---------- Προσθήκη στις 09:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:41 ---------- Άκυρο...δεν είδα την άλλη σελίδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.