Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Eset Smart Security 4

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο σιτε λεει οτι κανει 37 ευρω για 1 χρηστη για 1 χρονο

αν το αγορασω και το βαλω και σε αλλους δικους μου υπολογιστες πχ 10, θα εχω προβλημα?

η αδεια παει ανα υπολογιστη?

Δημοσ.

η άδεια είναι ανα υπολογιστή (νόμιμα). Από όσο ξέρω όμως η eset δεν αποτρέπει τη χρήση σε περισσότερους υπολογιστές.. για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος από κλειδια (παράνομα)

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να μην γίνει τίποτα αν το βάλεις σε παραπάνω υπολογιστές. Αν ήταν 2-3 θα σου έλεγα σίγουρα, γιατί πολλοί το κάνουν. Τώρα 10, πάλι νομίζω δε θα γίνει τίποτα, αλλά δεν είναι το νόμιμο απο την εταιρεία.

Δημοσ.

Στο update θα σου πετάει error στους υπόλοιπους εννιά υπολογιστές. Άρα δεν υπάρχει νόημα να το βάλεις.

Δημοσ.

όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε περισσότερους από έναν άλλα υπάρχει περίπτωση να σου κλειδώσουν το key το ρίσκο δικό σου.

για 10 pc θα σου βγει 16 ευρό για κάθε χρήστη άμα δεν το έχεις δει είδη.

Δημοσ.

Απότι είδα από 5 άδειες και πάνω βγαίνει 16€... Το θέμα είναι ότι σκέφτομαι να πάρω 1 κωδικό για 3pc... Δηλαδή 1 κωδικό για όσους υπολογιστές υπάρχουν ανα σπίτι/εταιρεία που συνεργάζομαι... Θα υπάρξει ή δεν θα υπάρξει πρόβλημα τελικά? Το έχει δοκιμάσει κάποιος?

Δημοσ.

1 άδεια 1 pc. αλλιώς δε κάνει update στα 2/3 μηχανήματα και στην πορεία θα σου κλειδώσουν και το key τελείως.

Η άδεια για 3 μηχανήματα είναι κοντά στα 60 ευρώ αν θυμάμαι καλά. 1 πακέτο 3 κλειδιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...