traganeus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Λοιπόν έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλω να συνδέσω ακουστικά, έτσι ώστε να ακούγεται το main απο τα ηχεία και εγώ στα ακουστικά να ακούω αριστερά το deck 1 και δεξιά το 2. Χρειάζομαι κάρτα ήχου άλλη? Το λάπτοπ έχει 2 υποδοχές για ακουστικά στην οποία μια έχω τα ηχεία. Απο τις επιλογές άλλαξα μερικά πράγματα στο πρόγραμμα. Αλλα το μόνο που κατάφερα ήταν να ακούω απο το αριστερό ακουστικό και ηχείο το 1 deck και αντίστοιχα απο τα αλλα δύο....
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 γενικα χρειαζεσαι δευτερη καρτα ηχου αλλα σε μερικες καρτες ηχου που εχουν τα λαπτοπ γινεται να το κανεις με 2 εξοδους. δες εδω http://www.virtualdj.com/forums/120857/Greek_Forum/To_kserate_oti_____.html
traganeus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πώς μπορώ να εμφανίσω αυτό το δεύτερο παράθυρο που δείχνει για να ορίσω την μορφή της εισόδου???
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αυτο ειναι αναλογα με το λαπτοπ και τη καρτα ηχου. καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βαλεις μια δευτερη καρτα ηχου usb εστω των ευρω
traganeus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Με αυτή ας πούμε. Συνδέω σε αυτή πχ τα ακουστικά και στην κάρτα του λάπτοπ τα ηχεία και βάζω σαν master την κάρτα του λάπτοπ?
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Με αυτή ας πούμε. Συνδέω σε αυτή πχ τα ακουστικά και στην κάρτα του λάπτοπ τα ηχεία και βάζω σαν master την κάρτα του λάπτοπ? ΝΑΙ! ή το αντιθετο αν η εξωτερικη καρτα εχει καλυτερο ηχο, καλυτερα να τη βαλεις για τα ηχεια για να βγαζεις καλυτερο ηχο. μπορεις και με πιο φτηνη καρτα http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html edit. τωρα που τη ξαναβλεπω αυτη η καρτα πρεπει να ειναι καλυτερη απο αυτη του λαπτοπ σου
traganeus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ!!! Βασικά δεν θέλω τίποτα τρελές ποιότητες, έτσι να κάνω την πλάκα μου θέλω... Οπότε θα καταφύγω σε μια απο αυτές που μου έδωσες!
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν θέλω τίποτα τρελές ποιότητες, έτσι να κάνω την πλάκα μου θέλω... αχ.... και γω ετσι ξεκινησα και δες που "καταντησα" ειναι σαν ναρκωτικο το ατιμο
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ναι, αλλα εσυ ρε αδερφε, το παρακανες............................ με τα ταβλια...!!!!!
traganeus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 αχ.... και γω ετσι ξεκινησα και δες που "καταντησα" ειναι σαν ναρκωτικο το ατιμο Μακάρι να καταντήσω και εγώ έτσι!!!
aledjo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ναι, αλλα εσυ ρε αδερφε, το παρακανες............................ με τα ταβλια...!!!!! ειμαι ψηλος ο ατιμος
tasos_7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Εχω πάρει από ένα φίλο τη maya 44 και δοκιμάζω στη home έκδοση γιατί με την LE που έχω απο την κονσόλα δε μπορώ αν με βολέψουν τα time codes, έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που πρέπει και έχω και σβηστό MT απο τα Cdj και ενεργοποιημένη την κλειδαριά στο vdj και πάλι όταν κάνω pitch bend κάνει παραμόρφωση σαν να παίζω με cd χωρίς MT.. Είναι κάποια ρύθμιση αυτό ή έτσι θα είναι;
fidolos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, αλλα εσυ ρε αδερφε, το παρακανες............................ με τα ταβλια...!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ πεθανααααα
theef Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 αχ.... και γω ετσι ξεκινησα και δες που "καταντησα" ειναι σαν ναρκωτικο το ατιμο Που σαι ρε Aledjάρα??? Σε χάσαμε!!! :-D Για πες μου λίγο τα μηχανάκια σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα