Προς το περιεχόμενο

Εξωτερικός hard disk

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
aiwaa καλυτερα παρε ενα τηλ το πλαισιο να δεις αν το εχουν,εδω και κατι μηνες δεν εχουν τιποτα..

Αν μπορεις να διαθεσεις χρηματα για θηκη που εχει και e-sata πραγματικα θα το χαρεις!

Ευτυχως η WD δινει 3 χρονια εγγυηση...

σκεφτόμουν να παραγγείλω σήμερα αυτόνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303560 αλλα με αυτά που διάβασα προβληματίστικα

Δημοσ.
Για συγκερκιμένα προϊόντα δεν έχω ιδέα εγώ, παίδες.

Market-freaks είναι κάτι ThReSh-κάτι grimpr-κάτι caution-κάτι phanispal κλπ. Ρωτήστε στο Αναβαθμίσεις ή το Hardware Γενικά.

Από 'μένα απλά κρατήστε πως το σωφρονέστερον -εφ' όσον τα ευρώ σας δεν είναι μετρημένα μέχρι σέντσι- είναι ο συνδυασμός σκληρού & εξωτερικής θήκης (και για την ακρίβεια, θήκη για 3.5''άρη σκληρός, με μετασχηματιιστή, κι όχι 2.5''άρη για να τροφοδοτείται από USB).

...αν και, και μετρημένα να είναι, καλύτερα μην πάρετε καν -πάρτε DVDάκια- αν είναι να πάρετε fix εξωτερικό "με εγγύηση αντικατάστασης 2 χρόνων" = μου ακούγεται σα ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες στον μύλο αυτό.

Δε λέω καλά τα λες αλλά διαφωνώ σε κάτι... Στο ότι οι φιξ εξωτερικοί μπαίνουν μόνοι τους σε sleep mode και κάνουν και λιγότερο θόρυβο ως εκ τούτου....:-(

Δημοσ.
Δε λέω καλά τα λες αλλά διαφωνώ σε κάτι... Στο ότι οι φιξ εξωτερικοί μπαίνουν μόνοι τους σε sleep mode και κάνουν και λιγότερο θόρυβο ως εκ τούτου....:-(

δε θα τον εχουμε μονιμως συνδεδεμενο εξαλλου :P

Δημοσ.
δε θα τον εχουμε μονιμως συνδεδεμενο εξαλλου :P

Όταν τόν πάρουμε(τον σκληρό) :P Δεν ξέρω τι να διαλέξω:cry::cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...