Προς το περιεχόμενο

HOL, μου ζητάν πίσω modem, ένα χρόνο μετά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο αυτή τη βδομάδα από μια μεταφορική εδώ και μου λεν πως έχουν εντολή να πάρουν το modem .Εγώ έχω έναν χρόνο ακριβώς που έχω φύγει από την εταιρία. Γίνεται να το ζητάν ένα χρόνο μετά? Και όταν στο πακέτο που είχα αγοράσει λέει το modem δωρεάν, εννοεί ότι θα πρέπει να το γυρίσω μόλις λήξει η συνεργασία μας? Δε νομίζω, αλλά περιμένω και τη γνώμη σας....

Δημοσ.

Το μόντεμ στο παρέχουν με την μορφή χρησιδανισμού... Δηλαδή στην τελική τους ανήκει απλά όσο καιρό είσαι συνδρομητής στο παρέχουν για να κάνεις την δουλειά σου...

Τώρα πως το θυμήθηκαν 1 χρόνο μετά δεν ξέρω... Πιθανόν να περιμένουν να τους πεις ότι δεν το έχεις και να σε αναγκάσουν να πληρώσεις καμιά 50-100€ για την αξία που είχε όταν στο έδωσαν... Σε απείλησαν με εξώδικα και ιστορίες ή σε πήραν απλά τηλ?

Δημοσ.

Α ρε τους γιουφταράδες δεν ντρέπονται να ζητάν πίσω τα μόντεμ.

Παίδες σόρρυ αλλά δεν άντεχα και θα το πω...

Αλλαγή παροχέα ιντερνετ στην γερμανία....

Μου δίνουν.... κρατηθήτε...

Fritz box 7390 αξίας πάνω από 200 ευρώ,ένα 7" smart-pad φτηνιάρικο μεν smart-pad δε, με SmartPad-Station με έχτρα ηχεία και τηλεκοντρόλ αξίας πάνω από 250 ευρώ.

Τηλέφωνο, το FRITZ!Fon MT-F αξίας 70.

Και ένα umts usb στικάκι ξεκλείδωτο με 3 μήνες τζάμπα mobile ιντερνετ χωρίς καθόλου πάγιο χωρίς να δώσω μία, και 1 μέρα κάθε μήνα τζάμπα μετά το τρίμηνο και ταχύτητα 7.200 kBit/s χωρίς πάγιο επισημάνω.

Όλα αυτά για 140 ευρώ.Να πάω να τα πουλήσω θα πιάσω κάπου 450 ευρώ.

Για ένα διετές συμβόλαιο 16άρας γραμμής.

Να τα βλέπουν οι τύποι της HOL

Δημοσ.
Το μόντεμ στο παρέχουν με την μορφή χρησιδανισμού... Δηλαδή στην τελική τους ανήκει απλά όσο καιρό είσαι συνδρομητής στο παρέχουν για να κάνεις την δουλειά σου...

Τώρα πως το θυμήθηκαν 1 χρόνο μετά δεν ξέρω... Πιθανόν να περιμένουν να τους πεις ότι δεν το έχεις και να σε αναγκάσουν να πληρώσεις καμιά 50-100€ για την αξία που είχε όταν στο έδωσαν... Σε απείλησαν με εξώδικα και ιστορίες ή σε πήραν απλά τηλ?

Παροχή δωρεάν WiFi εξοπλισμο

Αυτό είναι το μόνο που λένε στο πακέτο που είχα αγοράσει, το οποιό λένε και τώρα. Δε λένε πουθενά ότι θα πρέπει να επιστραφεί, ούτε μου το είπαν ποτέ. Σαφώς δεν το έχω, να πάρουν 50-100 ευρώ δεν παίζει με τίποτα. Όσο για απειλές και εξώδικα, δεν παίξαν γιατί δεν με πήραν οι ίδιο τηλέφωνο, αλλά μόνο η μεταφορική.

Το ζήτησαν και από ένα φίλο μου. Είπαν θα περάσει κούριερ να το πάρει αλλά 10 μέρες μετά δεν έχει περάσει κανείς.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο ήδη δύο φορές και τους λέω να ξαναπάρουν.

Δημοσ.

το ίδιο μου έκανε και η vivodi όταν άλλαξα και πήγα σε netone, μετά από 1 χρόνο και.. με πήραν να τους στείλω το router και όχι να έρθουν να το πάρουν. Τους απάντησα ότι αν το θέλουν μπορούν να έρθουν να το πάρουν.Ε, ακόμα το έχω ;) τρία χρόνια μετά.

Ούτε με ξανα ενοχλησαν.

Δημοσ.

Μετα τον χρονο δεν μπορουν να σου ζητησουν τιποτα

Το κοστος του ρουτερ εχει γινει αποσβεση μεσα στο χρονο

Τα υπολοιπα ολα ειναι λογια να λεγονται !!! Ας σεβαστουν τους πελατες τους πρωτα , με υπηρεσιες και μετα ας ζητανε τα διαφορα

Και δικαστικως αν απειλησουν δεν τους συμφερει με τα εξοδα που θα τους παει

Δημοσ.

Όταν υπογράφετε συμβόλαιο με πάροχο τηλεφωνίας δεν διαβάζετε τους όρους;

Εκεί τα γράφει όλα, από το πρόστιμο για σπάσιμο του συμβολαίου μέχρι και τους όρους χρήσης του μόντεμ.

Δημοσ.

Κι εμένα μου το ζήτησαν, μέσα Σεπτέμβρη, μάλιστα είχαμε δώσει και ραντεβού ποια μέρα θα έρθει η κούριερ και τελικά δεν ήρθε (αρχές Οκτώβρη). Τώρα το modemάκι τους δεν υπάρχει, ας ήταν πιστοί στα ραντεβού τους...

Δημοσ.

όντως αν κοιτάξεις τα χαρτιά της hol θα δεις ότι λέει πως το router τους ανήκει και μπορούν να το ζητήσουν πίσω.

ρίξε μια ματιά

Δημοσ.

εντάξει ρε παιδιά δεν το θεωρώ και αίσχος.

έχω κι εγώ hol.

έκανα την αίτηση, μου δωσανε 3 μήνες δώρο μου στείλανε και το router το οποίο δεν το έχω βγάλει καν από το κουτί μιας και χρησιμοποιώ άλλο δικό μου.

τώρα και να μου το ζητήσουν πίσω αν κόψω τη σύνδεση δεν έγινε και τίποτα.

εννοείται δεν πληρώνω μεταφορικά και ελπίζω μη το ζητήσουν κανένα χρόνο μετά, όπως στην περιπτωσή μας.

μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

εξάλλου το λένε από την αρχή ότι τους ανήκει. εξυπηρέτηση μας κάνουν όσο είμαστε στο δίκτυο τους.

Δημοσ.

Σε όλες τις εταιρείς το modem παραμένι ιδιοκτησία της εταιρείας... Παρόλαυτα οι ISP πετυχαίνουν τιμές του στυλ 5-10€ το κομμάτι... Λογικό όταν κάνεις παραγγελία 10000-20000-100000 modem...

Όσο για την επιστροφή με ποιό δικαίωμα δώθηκε το τηλέφωνικό σου νούμερο σε μια courier?? Κάτι λέει στους όρους για προστασία δεδομένων...

Δημοσ.

Εγώ έκανα πριν αρκετές μέρες αίτηση (μέσω διαδυκτίου) στη hol για το double-play-gr όπου στη σελίδα τους γράφει http://www.hol.gr/default.asp?pID=23&ct=75&itmID=139&la=1

* Διατήρηση του τηλεφωνικού σας αριθμού

* Δωρεάν φορητότητα επιπλέον αριθμών

* Δωρεάν Βασικό πακέτο ψηφιακών ευκολιών

* Δωρεάν Εμπλουτισμένο πακέτο ψηφιακών ευκολιών για αιτήσεις έως 30/11/10

* Οn-line πρόσβαση στον μηνιαίο λογαριασμό σας μέσω της διαχείρισης υπηρεσιών (myholaccount)

* Προσωπικό e-mail της μορφής [email protected] με 1 GB χώρο

* Παροχή δωρεάν WiFi εξοπλισμού με δυνατότητες:

o Ενσύρματης σύνδεσης μέχρι και 4 υπολογιστών (με Ethernet)

o Ασύρματης σύνδεσης

Ενώ στο συμβόλαιο γράφει για χρησιδανεισμο!!!!!!!!!!

Ti σημαίνει Παροχή δωρεάν WiFi εξοπλισμού???????

Μήπως είναι παραπλανητική διαφήμιση?????????

Ε αν μου το ζητήσουν πίσω δεν θα πάρουν ένα,,,,,, θα πάρουν ΤΡΙΑ......:X modem

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...