r3ptile Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μέσα στην βδομάδα (λογικά) θα πάρω νέο pc, έχω καταλήξει στον 970 (λόγω δουλειάς) και ψάχνω για μια καλούτσικη mobo όχι πολύ πάνω από 200 ευρώ έχω καταλήξει σε αυτή : http://www.asus.gr/product.aspx?P_ID=AM2RChl84MZrKh6J&templete=2 (τα χρωματάκια της μητρικής δεν με χαλάνε καθόλου ίσα - ίσα... ) αλλά θα ήθελα να ακούσω σκέψεις / προτάσεις ευχαριστώ! υγ ας μη μπούμε στην διαδικασία ' γιατί τον 970?' - 'πετάς τα λεφτά σου' - ' πάρε amd ' κτλ
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μετά το ΥΓ., δε μπορώ παρά να συμφωνήσω κι εγώ :Ρ
Teisos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 (τα χρωματάκια της μητρικής δεν με χαλάνε καθόλου) Ναι, γιατί θα ήταν η επόμενή μου ερώτηση.. Όντως, φαίνεται καλή επιλογή απ'ότι κοιτάω. Με γεια! Υ.γ. Πως και περιόρισες το μπάτζετ για μόμπο στα 200€ ( όχι ότι είναι λίγα), εφόσον ξέφυγες τόόσο σε cpu θα είναι η επόμενή μου απορία
benign Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πολυ καλη και καλαισθητη μητρικη και νομιζω οτι πριν μερικους μηνες θα κοστιζε πολυ ακριβοτερα αλλα τωρα πεφτουν κατακορυφα οι τιμες σε μητρικες Χ58 οπως και σε μνημες ddr3 γιατι προφανως ερχονται σε λιγο οι Sandy και οι μνημες θα ξεκινουν default απο 1866 και θα ανεβαινουν. Για να ξεφορτωθουν το παλιο στοκ οι εμποροι,λογικα ριχνουν τις τιμες στα ταρταρα.Ειναι και η κριση και θα τους μεινουν στα χερια αν δεν το κανουν.Εξαλλου ποσο παλια ειναι τωρα η X58 πλατφορμα?Νομιζω 2,5 περιπου χρονια ετσι?Ε καλη ηταν και αρκετα κρατησε ,αντεχει ακομη κανα χρονακι η δυο.(Παντα για τους απαιτητικους επαγγελματιες χρηστες μιλαμε και τους enthousiasts που θελουν να ειναι παντα αιχμη.) Αλλα σε ολα τα sites λενε οτι οι Sandybridge θα σκισουν.Για να δουμε...
r3ptile Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! η αλήθεια είναι ότι τον 970 θα τον πάρω (σχεδόν) στα μισά λεφτά , οπότε πιστεύω ότι αξίζει,εννοείται ότι 800 ευρώ δεν θα έδινα για cpu! γι' αυτό θέλω και μια μητρική αξιοπρεπέστατη μέχρι 200 ευρώ (δεν μου περισσεύουν για Asus Rampage III Extreme...!) άλλες μητρικές που είχα δει ήταν η Asus P6X58D-E και η GIGABYTE GA-X58A-UD3R αλλά μου φαίνεται η Asus X58 Sabertooth είναι μια χαρά! (θα ταιριάξουν τα χρωματάκια και με την ψήκτρα της noctua χαχα!) θα βάλω 12gb ram @1600 , λέτε να έχω πρόβλημα με συμβατότητες? (RAM CORSAIR XMS3 DDR3 12GB (6x2GB) 1600MHz)
qsis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 θα βάλω 12gb ram @1600 , λέτε να έχω πρόβλημα με συμβατότητες? (RAM CORSAIR XMS3 DDR3 12GB (6x2GB) 1600MHz) σε περιπτωση που εχεις το θεμα θα λυθει με καποιο bios update
benign Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Απο οτι ξερω οι Corsair ειναι οι πιο συμβατες αλλα για καλο και για κακο δεν κοιτας στο site της Asus?Εκει σιγουρα εχουν ολες τις μαρκες μνημων που ειναι συμβατες.
phanispal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δύσκολο έως πολύ δύσκολο να πέσει σε ασυμβατότητα.
Venisk Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πολύ όμορφη και πολύ καλή επιλογή η μητρική!..δεν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με corsair σε asus moderboard..απλά δεν παίζει τέτοια περίπτωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.