MyComputerRIP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Έχει σημασία η ομάδα(ρα 13)? Τελικα εχει πολύ ενδιαφέρον να "ψαχουλεύεις" στην κεντρικη μονάδα... Από ότι είδα όμως η αλλαγη τροφοδοτικου είναι λίγο δύσκολη...άντε το έβγαλα..τα 1000αδες καλωδια που θα βρω να τα βάλω μετα; +Είχα αλλάξει την τάση επειδή δεν άνοιγε ο παλιος μου υπολογιστής,και δεν 'ηταν έτοιμος για τέτοια αλλαγη και ακολούθησε μία μικρή έκρηξη(μάλλον τροφοδοτικου)..ευτυχως χωρις τραυματίες. 4πύρηνος στα 2,4 ο καθενας 4 g ram 1 g γραφικων asus μητρικη... και αυτα θυμαμαι..αν θέλετε λεπτομέρειες(όταν ανοιξει ο υπολογιστής..).
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τώρα μας φώτισες.. :Ρ Πες μου ότι γύρισες το διακόπτη στα 115V..
MyComputerRIP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τον πήγα από τα 225 στα 115 ή από τα 115 στα 225. Είναι έτσι φτιαγμένο που να μην μπορώ να καταλάβω τι έκανα..
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τώρα μας φώτισες.. :Ρ ...εγώ πάντως, καλύφθηκα (από απόψεως ομάδας).
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τα watt από τα τροφοδοτικά δεν μας είπες..! Και δεν είναι και τόσα πολλά τα καλώδια....
aikat90 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Τα watt από τα τροφοδοτικά δεν μας είπες..!Και δεν είναι και τόσα πολλά τα καλώδια.... δν θες να δεις τον δικό μου τον παλιό pc....δν μπορείς να βάλεις το χέρι σου μέσα με το ζώρι έβγαλα ένα σκληρό......
MyComputerRIP Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τροφοδοτικο ή ιος από ότι ενημερώθηκα.. Έχω το avira και το spybot...είναι δυνατον να περασε ιος;
probe Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Τροφοδοτικο ή ιος από ότι ενημερώθηκα..Έχω το avira και το spybot...είναι δυνατον να περασε ιος; Τι ιός αφού λες δεν ξεκινάει καθόλου το μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.