lavezzi7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ξέρει κανείς πότε θα βγουν?Για τους τρίτεκνους/πολύτεκνους έχουν βγει ήδη(επειδή έκαναν ηλεκτρονικά την αίτηση).Με τους άλλους τι γίνεται?
kate23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω πως εχουν ηδη βγει. Ενας φιλος μου το εμα8ε τη Δευτερα για τη μεταγραφη του. Για δες στο site.
lavezzi7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Νομιζω πως εχουν ηδη βγει. Ενας φιλος μου το εμα8ε τη Δευτερα για τη μεταγραφη του. Για δες στο site. Είναι σίγουρο ότι ο φίλος σου πήρε μεταγραφή για οικονομικούς λόγους? Για τους τριτεκνους βγήκανε,για εμάς όχι ακόμα... Τίποτα και στο site. Ξέρει κανένας πότε βγαίνουν?
alepous Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 μπορείς να τηλεφωνήσεις στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου http://www.minedu.gov.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=24&Itemid=166&lang=el
kate23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Ναι για οικονομικους πηρε λογικα γιατι δεν εχει αλλα 2 αδερφια.
konstantina_ena Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Για οικονομικούς θα βγουν αρχές ή μέσα Νοέμβρη!!!!Αν και άτομο που είναι μέσα στο κλάδο μου είπε μετά τις εκλογές!!!!! Εγώ πάντως που πήρα το ΤΕΙ μου,μου είπε μέσα Νοέμβρη!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.