Προς το περιεχόμενο

Λυση για set-up ηχου (ενισχυτης)

ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Το PS3 δεν έχει αποκλειστικά μόνο optical ή HDMI.

Για πήγαινε στο Audio Output και κοίτα καλύτερα. Σου έχει επιλογή ΚΑΙ για SCART (RCA).

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αρα αφου λοιπον τα παντα μπορουν να συνδεθουν με θυρες RCA (χρειαζομαι 4 σετ για καθε συστημα) αυτο σημαινει πως μπορω με αυτον να εχω τα Ζ-2300 σαν κεντρικα ηχεια μιας και ειναι "αυτονομα" μαζι με τον δικο τους ενισχυτη?

Δημοσ.

Στο Skroutz παντως για μικτη με τοσα καναλια βλεπω οτι τα βαρανε στο κεφαλι κανονικα. Ο φθηνοτερος εχει 99 ευρω και δεν ειναι και "μαρκα". Δειξε μου εναν μικτη αν ξερεις που να κανει τη δουλεια που να ειναι σε φυσιολογικη τιμη (οπως ενας AV ενισχυτης) και να ειναι και λιγο μαρκα.

Δημοσ.

Για να πάρεις έναν ενισχυτή και ηχεία θέλεις πάνω από 500-600 Ευρώ, οπότε το ξεχνάς.

Εννοείται ότι ξεχνάς να βάλεις τα ηχεία των Logitech σε άλλον ενισχυτή.

Αυτός που σου είπα και πιο πάνω δεν κάνει λες?

Θα το κοιτάξω και εγώ πάντως.

Δημοσ.

Κοιταξε ο Yamaha AV ποιο πανω που μου προτειναν εχει περι τα 200 ευρω. Βαλε και αλλα 150-180 για ηχεια και παμε στα 350-400 ευρω. Βαλε οτι θα πουλησω τα Ζ-2300 κανενα 120αρι και καποια αλλα τζιμπραγκαλα που δεν θα χρειαζομαι για αλλα 100-150 ευρω και εχω μειωσει κατα πολυ τα εξοδα αποκτησης νεου set-up.

Παρα την παραπανω σκεψη ομως ας δουμε λιγο και τον συγκεκριμενο μικτη που μου εδειξες τωρα και αν πραγματι παιρνει ολες αυτες τις συσκευες πανω του και μετα να δουμε αν δεχετε και τα Ζ-2300 σαν βασικα ηχεια. Αν πραγματι το κανει αυτο τοτε δεν το συζητω, τον αγοραζω αυριο κιολας.

Δημοσ.

ikaruga24, πήρα τηλέφωνο ένα φιλαράκι που ασχολείται πολύ με τέτοια. Μου είπε ότι σαφώς και γίνεται και το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν τετρακάναλο μίκτη. Όπως περίμενα δηλαδή.

Τι θα έκανα στη θέση σου?

Θα αγόραζα τον συγκεκριμένο TELE και θα ήμουν OK.

Σε περίπτωση που δεν μου έκανε η όλη φάση θα τον επέστρεφα και θα έπαιρνα τα χρήματά μου πίσω.

Να σημειώσω και να τονίσω επίσης ότι οι μίκτες αυτοί δουλεύουν σαν προενίσχυση κανονικά. Ρυθμίζεις μπάσα πρίμα, κλπ...

Μένεις Αθήνα?

Αν ναι, τότε υπάρχει στην Αγία Παρασκευή, επί της Χαλανδρίου κοντά στη πλατεία το κατάστημα ηλεκτρονικών Μίχος. Εκεί σίγουρα θα βρεις μίκτη και σίγουρα αν δεν σου κάνει μπορείς να τον επιστρέψεις χωρίς πολλά πολλά. Επίσης όταν θα τους πεις τι θες να κάνεις αμέσως θα σου προτείνουν τη λύση του μίκτη.

Η λύση για νέο σύστημα και 400Ευρώ είναι πολύ μέτρια. Καλύτερα αν θες να επενδύσεις σ' ένα καλό ηχοσύστημα να μαζέψεις κάνα 1000άρικο+ να πάρεις ένα και καλό.

Να αγοράσεις νέο ηχοσύστημα επειδή δεν σου ταιριάζουν οι εισόδοι, είναι πραγματικά κρίμα.

Δημοσ.

Ηeat με σωνεις απο πολλα φραγκα, κοπο και ιδρωτα (και ισως δακρυα στο τελος). Αφου λοιπον γινετε τοτε αμεσως και εγω θα παω σε καποιο καταστημα με τετοια ειδη για να δω τι θα μου πουν και αυτοι. Δεν μενω Αθηνα οποτε Σαλονικη θα την κανω τη δουλεια. Παντως ευχαριστω τρελα. Μεσα απο την πληρης αγνοια μου βρεθηκα πολυ ποιο κερδισμενος απο οσο περιμενα!

Δημοσ.

Λοιπον φιλε Heat πραγματι γινετε. Αυτος ο μικτης βεβαια που μου προτεινες δεν μας κανει με την καμια καθως χανει ποιοτητα αβερτα. Αναγκαστικα θα παω σε εναν καλο μικτη περι τα 200 ευρω. Παρα αυτα θα το κανω γιατι δεν θα χρειαστει να αλλαξω ηχεια και τα καλωδια που χρειαζομαι θα μου τα δωσουν απο το καταστημα (φιλος) που θα ειναι και ποιοτητας δωρεαν για ολες τις συσκευες.

Ευχαριστω πολυ σε ολους για το χρονο και φαια ουσια που χαραμισαν για τη λυση του προβληματος!

Δημοσ.

Ναι μου το δειγματισε κιολας στο καταστημα που πηγα (οπως ειπα φιλος σε επαγγελματικο ηχο που εχουν στησει μαγαζια και μαγαζια στη Θεσσαλονικη οπως Hotel, Vogue και αλλα). Συνδεσαμε καμια 10αρια απο αυτους ετσι για να καταλαβω τη διαφορα απο μικτη σε μικτη. Συνδεσαμε τους φτηνιαρηδες και περασαμε ακομα και σε μικτες που κοστιζουν 2000+ ευρω (labgroupen και ετσι) και η διαφορα ειναι το χαος το ιδιο απο μικτη σε μικτη.

Απο αυτους που δοκιμασαμε μονο αυτοι των 180-230 ειναι στο επιπεδο που ζηταω απο αποψη ποιοτητας και ταυτοχρονα συνδεσμολογιας. Το καλο ειναι οτι θα εχω πληρης service και υποστηριξη για 3 χρονια γιατι μιλαμε για επαγγελματικα συστηματα και φυσικα θα εχω και εκπτωση σε οποιον απο τους μικτες καταλληξω (θα τους δοκιμασουμε ολους εδω στο σπιτι μου οταν ερθει η ωρα).

Δημοσ.

Τότε είσαι σε καλά χέρια, οπότε ο φίλος σου θα σου πει ακριβώς τι χρειάζεσαι. Μια χαρά! :-)

Αν δεν σου κάνει κόπο πόσταρε μας όταν έρθει η ώρα που κατέληξες τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...