Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio PCG-61611 L...

nickzilas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος για ενα notebook...Το μοντελο ειναι Sony Vaio PCG-61611 L. Ψαχνω στο δικτυο και δεν μπορω να βρω πληροφοριες...

Δημοσ.
ειτε ειναι πολυ παλιο μοντελο, ειτε εχεις ξεχασει καποιο γραμμα απο το μοντελο

Δεν εχω ξεχασει καποιο γραμμα η αριθμο, ειναι οπως το γραφει η ετικετα απο κατω...απλα το εκαναν δωρο σε καποιο φιλο μου...και καλα απο Αμερικη...και ψαχναμε να βρουμε την τιμη του....αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα...

Δημοσ.

γενικα να ξερεις η σονυ μπροστα απο ολα τα μοντελα της εχει το γραμμα της σειρας,

αυτο ισχυει πανω απο 10χρονια που ασχολουμαι με σονυ βαιο.

τωρα τι να σου πω, αν κατεβασει κανενα προγραμμα που σκαναρει hardware σε φαση pc wizard ισως του βγαλει το μοντελο ή την σειρα (κατι διαφορετικο απο αυτο που λες πως αναγραφεται απο κατω) κι ετσι μπορεσεις να βρεις αυτο που θες.

Δημοσ.
Δεν εχω ξεχασει καποιο γραμμα η αριθμο, ειναι οπως το γραφει η ετικετα απο κατω...απλα το εκαναν δωρο σε καποιο φιλο μου...και καλα απο Αμερικη...και ψαχναμε να βρουμε την τιμη του....αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα...

Σε αμερική , ευρώπη κλπ χρησιμοποιούνται διαφορετικοί κωδικοί μοντέλων.

Πρέπει δηλαδή να το ψάξεις και στο αντίστοιχο site. Επίσης δοκίμασε να βάλεις το κωδικό που είναι κάτω δεξιά στην οθόνη.

Επίσης μπορείς να μπεις στο site της sony και να κάνεις detect το μοντέλο του laptop χώρις να ψάχνεις αιώνες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...