Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας γραφικων nvidia

filipp16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ΝτάρθΦάνη: μιλώντας για το πότε εισάγω εγώ ξένες φράσεις στον ελληνικό λόγο και όχι γενικά για την ξενομανία του θέματος: όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, στο μυαλό μου είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Μία φράση, δεν μπορεί να μεταφραστεί πάντα και να κρατήσει το ίδιο νόημα, να δώσει τα ίδια υπονοούμενα. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα κατανόησης της αγγλικής, δε βλέπω εγώ κάποιο άλλο θέμα.

Παρεπιπτόντως, εσύ ποιο βλέπεις λέγοντας "Οι πολλές αμερικάνικες ταινίες βλάπτουν";

αν και fyi βλέπω κατα κόρον βρετανικές σειρές :-)

@Psycho: Ποιο είναι το πρόβλημά του με τις κάρτες σου;

Υ.γ. Πωπω, πολύ offtopic ρε παιδιά.. :confused::X

Δημοσ.
@ΝτάρθΦάνη: μιλώντας για το πότε εισάγω εγώ ξένες φράσεις στον ελληνικό λόγο και όχι γενικά για την ξενομανία του θέματος: όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο, στο μυαλό μου είναι πάρα πολύ διαφορετικά. Μία φράση, δεν μπορεί να μεταφραστεί πάντα και να κρατήσει το ίδιο νόημα, να δώσει τα ίδια υπονοούμενα. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα κατανόησης της αγγλικής, δε βλέπω εγώ κάποιο άλλο θέμα.

Παρεπιπτόντως, εσύ ποιο βλέπεις λέγοντας "Οι πολλές αμερικάνικες ταινίες βλάπτουν";

αν και fyi βλέπω κατα κόρον βρετανικές σειρές :-)

@Psycho: Ποιο είναι το πρόβλημά του με τις κάρτες σου;

Υ.γ. Πωπω, πολύ offtopic ρε παιδιά.. :confused::X

Διαφωνώ. Μεγάλο θέμα άνοιξες. Αν θές κάνε ενα νέο θέμα και θα το αναλύσουμε εκεί .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...