Stelis90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής ΜΕΓΑ πρόβλημα.... Ενώ είχα πρόσβαση στο internet κανονικά ασύρματα(laptop), απεγκατέστησα το alchohol 120% και τώρα μόλις πατάω να συνδεθεί σε οποιοδήποτε router κάνει σύνδεση και κάνει αναγνώριση του router επι ώρες.... Είμαι 99% σίγουρος ότι πειράχτηκε η registry γιατί στην απεγκατάσταση του προγράμματος μου έγραψε να απεγκατασταθεί ολόκληρο το πρόγραμμα και από τη registry και πάτησα "ναι"....Επίσης αυτό το θέμα έχει δημιουργηθεί άλλη μια φορά και το είχα λύσει με επαναφορά συστήματος αλλά τώρα δε μπορώ να κάνω.... Σώστε με γιατί δεν έχω υπομονή να κάνω πάλι format. Ευχαριστώ Προκαταβολικά
jim_p Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Για αρχη δες αν στις ιδιοτητες της ενσυρματης/ασυρματης συνδεσης σου εχει οριστει η αυτοματη αποδοση ip (μεσω dhcp).
Stelis90 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, οι παραμετροι που μου είπες είναι σωστοί. Σε ενημερώνω ότι έχω Windows 7 Ultimate x64.
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Για κάνε επανεγκατάσταση τους driver της κάρτας δικτύου...
Stelis90 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Εκανα Format και έστρωσε αλλά τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα "άγνωστης συσκευής"...
filip123go Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Γιατί βιάστηκες....? Ποια είναι η άγνωστη συσκευή ξέρεις..? Τις ενημερώσεις απ τα windows της έκανες όλες...?
Stelis90 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ημουν φορτισμένος αρνητικά γιατί αντιμετωπίζω ένα "καταραμένο" μηχάνημα ενός συγγενή, του οποίου επίσης 2 συσκευές δεν μπορώ να βρω και επειδή μερικά τέτοια προβληματάκια οπως αυτό ξέρω ότι λύνονται με ένα "απλό" format, του το χτύπησα χωρίς δεύτερη σκέψη(εξάλου του είχα κάνει format και πριν 10 μέρες και δούλευε ρολόι, όσπου το antivirus απεγκατέστησε αυτόματα λόγο ιού το alcohol 120% και πείραξε προφανός και κάτι άλλο στη registry-γιατί το έγραψε ότι διαγράφει και από τη registry πραγματα)... Στο task manager η "θέση" της συσκευής είναι η εξής: "Ελεγκτής Διασύνδεσης Intel® ICH9M LPC - 2919" και η κατάστασή της: Δεν έχουν εγκατασταθεί τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 28) Δεν έχει επιλεγεί πρόγραμμα οδήγησης για το σύνολο ή το στοιχείο πληροφοριών συσκευής. Για να βρείτε ένα πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή, κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης". ---------- Προσθήκη στις 00:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:15 ---------- Εχασα και τις καρτέλες-κουμπιά που είχα αποθηκευμένες στο firefox... ---------- Προσθήκη στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:16 ---------- Παιδιά ζητώ συγνώμη για την όποια αναστάτωση, χρειαζόταν ένα απλό windows update για να αναγνωριστεί κανονικά η "άγνωστη συσκευή" και να δουλέψουν τα πάντα ρολόι.(κράτησα σημειώσεις για την επόμενη φορα!!!) Εχω όμως ένα άλλο πρόβλημα που δεν ανέφερα. Πήραξα τα hz της οθόνης, και πλέον οποιαδήποτε ανάλυση βάλω κάτω από FULL HD-1920x1080p δεν απεικονίζεται σε όλη την οθόνη του laptop. Αποτέλεσμα; Είναι όλα μικρά σε μια οθόνη 18,4".... Please Help!!!
filip123go Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εχω όμως ένα άλλο πρόβλημα που δεν ανέφερα. Πήραξα τα hz της οθόνης, και πλέον οποιαδήποτε ανάλυση βάλω κάτω από FULL HD-1920x1080p δεν απεικονίζεται σε όλη την οθόνη του laptop. Αποτέλεσμα; Είναι όλα μικρά σε μια οθόνη 18,4".... Please Help!!! ...????? Τα hz δεν έχουν σχέση με το πρόβλημα που σου εμφανίζεται.. Επανεγκατάσταση των driver της κάρτας γραφικών και αν δεν πιάσει επαναφορά συστήματος..
Stelis90 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Και εγώ αυτό σκέφτομαι γιατί δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο....Εχει κολίσει και βλέπει ως οθόνη "ψηφιακή επίπεδη "1920χ1080p60hz", και ότι ανάλυση και αν βάλω κατώτερη από αυτή δεν χρησιμοποιεί όλο το monitor.. Σημείωση ότι στο παρελθόν χρησιμοποιούσα μονίμος κατώτερη ανάλυση από την "προτεινόμενη-FULL HD-.. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου @filip123go
filip123go Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Γι αυτό είμαστε εδω Τελικά λύθηκε το πρόβλημα..?
Stelis90 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το μόνο που παραμένει γιατί δεν έχω κάνει την ενέργεια που μου πρότεινες, είναι αυτό της ανάλυσης. Θα το δοκιμάσω σε λίγω και εαν δεν μου λύσει το πρόβλημα θα επιστρέψω πάλι κλαμένος. Διαφορετικά θα πανυγηρίζω!
Stelis90 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Τελικά, το πρόβλημα λύθηκε. Εφταιγε μια ηλίθια επιλογή στον πίνακα ελέγχου της Nvidia, που δεν επέλεξα ποτέ εγώ, άλλαξε μόνη της μετά την αλλαγή των Hz που μας έκανε εντύπωση....τώρα πως συνδέονται το pc ξέρει... Τώρα, η οθόνη λειτουργεί όπως πάντα!!! Τώρα ασχολούμαι με τα "νούμερα" που μου κάνει ο firefox στο utube με την ενημέρωση του flash player, και με την εύρεση των drivers 2 συσκευών στο pc(desktop) του ξαδέρφου μου....Το ένα είναι μια κάρτα τηλεόρασης της copro(δε ξέρω που τη βρήκε πάντως έχω θέμα με την εγκατάσταση της) και με ένα ελέγχτη της intel.... Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια σου και την προθυμία σου!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.