kyriakh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα με αγάπη. Έχω και ένα acer notebook και γράφει και στο internet και στο word,σα νάχω πατημένο μόνιμα το shift.Μου βγάζει δηλαδή τα πάνω νουμεράκια και σύμβολα. Τι κάνω? Ευχαριστώ
AiWaaa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα με αγάπη.Έχω και ένα acer notebook και γράφει και στο internet και στο word,σα νάχω πατημένο μόνιμα το shift.Μου βγάζει δηλαδή τα πάνω νουμεράκια και σύμβολα. Τι κάνω? Ευχαριστώ fn+numlock
giorgos147 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αρχικά δες μήπως έχει κολλήσει κάποια ψίχα ή γενικότερα σκουπιδάκι μέσα στο Shift. Στο κάνει και στο δεξί; Χρησιμοποιείς κάποιο Software για το πληκτρολόγιο; Edit: Ωπ, τώρα είδα ότι λέει Acer Notebook! Δες τα δύο πρώτα που σου λέω και του/της AiWaaa κυρίως, και το τελευταίο για το Software ξέχνα το.
kyriakh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 fn+numlock Είσαι πρώτος.Σευχαριστώ πολύ. οκ!!
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 να και κατι που δεν ηξερα για τα acer!!! thanks in advance και απο εμενα aiwaaa (το δοκιμασα κ εγω εχει πλακα,ειναι καλο να κανεις και καμια πλακα σε κανεναν ανυποψιαστο χεχε)
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι μόνο θέμα των Acer. Όλα τα laptop που δεν έχουν ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο, αν πατήσεις το NumLock (ή Num στο δικό μου futjitsu) μετατρέπει το δεξί μέρος σε αριθμητικό.
isay Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 να και κατι που δεν ηξερα για τα acer!!!thanks in advance και απο εμενα aiwaaa (το δοκιμασα κ εγω εχει πλακα,ειναι καλο να κανεις και καμια πλακα σε κανεναν ανυποψιαστο χεχε) Δεν είναι κάτι κρυφό. Το γράφει και στο εγχειρίδιο χρήσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.