roloes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Πως γίνεται να αλλάξω το λίνκ που εμφανίζεται μόνιμα όταν ανοίγω μια νέα καρτέλα? ευχαριστώ
lexmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Αν καταλαβα καλα αυτο που θες, πας απο ρυθμισεις - επιλογες - στην καρτελλα "βασικα στοιχεια"
roloes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 έχω πάει πολλές φορές εκεί αλλά δε κατάφερα τίποτα. Δε βρήκα τίποτα για ρυθμίσεις πεί "νέας καρτέλας" παρά μονάχα για τη κεντρική σελίδα όταν ανοίγει ο broswer ποια διεύθυνση θέλουμε να εμφανίζεται. Ποιο συγκεκριμένα μήπως?
roloes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Κάθε φορά που ανοίγω μια νέα καρτέλα, μου εμφανίζεται σαν πρώτη σελίδα το facebook ενώ θέλω να εμφανίζεται η σελίδα της google. Πρόσεξε, όχι όταν ανοίγω το broswer, γιατί τότε μου εμφανίζεται κανονικά η σελίδα της google. Να σου πω ότι ουδέποτε όρισα τη σελίδα του facebook να ανοίγει κάθε φορά με τη "νέα καρτέλα" και επιπλέον στο: "εργαλεία --> επιλογές --> βασικά στοιχεία" έχει ρυθμίσεις μονάχα για τη κεντρική σελίδα, όταν ανοίγει ο browser και όχι ρυθμίσεις για τη "νέα καρτέλα".
lexmark Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Για δες μηπως ειναι καποιο extesion που στο κανει αυτο και απενεργοποιησε το. Διαφορετικα βαλε το CustomNewTab extension και δωσε εσυ οτι θελεις να σου ανοιγει στη νεα καρτελα. Περιεργο παντως μιας και απ'οτι θυμαμαι ο chrome δεν σε αφηνει να κανεις customize σε new tab page. Γι'αυτο και λεω οτι μπορει να ειναι καποιο addon που να στην κανει ετσι. Σορρυ, define your own new tab λεγεται η επεκταση του chrome. Είχα μεινει στο παλιο ακομα εγω. Το βρισκεις απο εδω
roloes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Lexmark, είσαι άπαιχτος!! Όχι μόνο μου έλυσες το πρόβλημα με το συγκεκριμένο extension που μου πρότεινες αλλά προέβλεψες σωστά και την αιτία του προβλήματος γιατί έγινε τη στιγμή που "φόρτωνα" με extensions το Google Chrome. Ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.