Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τη νέα καρτέλα στο google chrome

roloes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πάει πολλές φορές εκεί αλλά δε κατάφερα τίποτα. Δε βρήκα τίποτα για ρυθμίσεις πεί "νέας καρτέλας" παρά μονάχα για τη κεντρική σελίδα όταν ανοίγει ο broswer ποια διεύθυνση θέλουμε να εμφανίζεται. Ποιο συγκεκριμένα μήπως?

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγω μια νέα καρτέλα, μου εμφανίζεται σαν πρώτη σελίδα το facebook ενώ θέλω να εμφανίζεται η σελίδα της google. Πρόσεξε, όχι όταν ανοίγω το broswer, γιατί τότε μου εμφανίζεται κανονικά η σελίδα της google.

Να σου πω ότι ουδέποτε όρισα τη σελίδα του facebook να ανοίγει κάθε φορά με τη "νέα καρτέλα" και επιπλέον στο:

"εργαλεία --> επιλογές --> βασικά στοιχεία"

έχει ρυθμίσεις μονάχα για τη κεντρική σελίδα, όταν ανοίγει ο browser και όχι ρυθμίσεις για τη "νέα καρτέλα".

Δημοσ.

Για δες μηπως ειναι καποιο extesion που στο κανει αυτο και απενεργοποιησε το. Διαφορετικα βαλε το CustomNewTab extension και δωσε εσυ οτι θελεις να σου ανοιγει στη νεα καρτελα.

Περιεργο παντως μιας και απ'οτι θυμαμαι ο chrome δεν σε αφηνει να κανεις customize σε new tab page. Γι'αυτο και λεω οτι μπορει να ειναι καποιο addon που να στην κανει ετσι.

Σορρυ, define your own new tab λεγεται η επεκταση του chrome. Είχα μεινει στο παλιο ακομα εγω. Το βρισκεις απο εδω

Δημοσ.

Lexmark, είσαι άπαιχτος!! ;) Όχι μόνο μου έλυσες το πρόβλημα με το συγκεκριμένο extension που μου πρότεινες αλλά προέβλεψες σωστά και την αιτία του προβλήματος γιατί έγινε τη στιγμή που "φόρτωνα" με extensions το Google Chrome.

Ευχαριστώ φίλε μου, να σαι καλά! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...