Προς το περιεχόμενο

Sync contacts από iPhone σε MBP

yayawoot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω να κάνω update το iPhone μου στην τελευταία έκδοση αλλά δυστυχώς δεν έχω backup στον υπολογιστή καθώς το mbp μου το απέκτησα πριν 2 ημέρες..

Θα ήθελα να μάθω αν κάνοντας update το iPhone θα χαθούν τα contacts μου και αν ναι πως γίνεται να το αποφύγω.Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω τα contacts από το κινητό στο λάπτοπ πριν κάνω το update ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Στο mbp σου δεν εχεις βαλει το itunes?Εαν το εχεις βαλει και εχεις κανει εστω και ενα sync,ολα τα sms,contacts,mails,εχουν περασει απο το iphone σου και στο mac σου.

Ναι το έχω περάσει απλά δεν είχα τολμήσει να κάνω sync γιατί φοβόμουν μήπως χαθούν από το iPhone και τα συγχρονήσει με την ''κενή'' library των iTunes.

Επομένως κάνοντας απλά ένα sync θα περάσουν όλες οι επαφές από το iPhone στο mbp ;

Ναι το έχω περάσει απλά δεν είχα τολμήσει να κάνω sync γιατί φοβόμουν μήπως χαθούν από το iPhone και τα συγχρονήσει με την ''κενή'' library των iTunes.

Επομένως κάνοντας απλά ένα sync θα περάσουν όλες οι επαφές από το iPhone στο mbp ;

Έτσι ακριβώς! Να προσέξεις μόνο στο iTunes -> iPhone -> Info να είναι τσεκαρισμένα τα κατάλληλα κουτάκια....

Για τις επαφές φτάνει να είναι τσεκαρισμένο το Sync Address Book Contacts -> All contacts και μετά Sync.

Για τα υπόλοιπα ρυθμίζεις εσύ ανάλογα με τι θέλεις...

Αφού κάνεις τον συγχρονισμό άνοιξε το Address Book στο MBP σου να επιβεβαιώσεις ότι όλες οι επαφές πέρασαν κανονικά. Μετά μπορείς να προχωρήσεις άφοβα στο fw update.

Στο iTunes, κάνε login στο iTunes Store με το ίδιο account που χρησιμοποιείς και στο iPhone.

Όταν συνδέσεις το iPhone, στην καρτέλα info στο iTunes, μπορείς να επιλέξεις να κάνεις sync τις επαφές, το ημερολόγιο, τις σημειώσεις, τα bookmarks και τα email accounts με το macbook.

Έχοντας συνδεδεμένο το iPhone, κάνε στο iTunes, στη στήλη στ' αριστερά, δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο του iPhone. Εκεί, επέλεξε το "Transfer Purchases". Αυτό θα αντιγράψει όλες τις εφαρμογές από το iPhone στο iTunes.

Στο ίδιο σημείο, με δεξί κλικ μπορείς να επιλέξεις την επιλογή Backup. Αυτό θα κρατήσει, σε κάποιο αρχείο στον υπολογιστή σου, όλα τα δεδομένα του iPhone: επαφές, πρόσφατες κλήσεις, sms, ημερολόγια, σημειώσεις, high scores στα παιχνίδια, κλπ κλπ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ sync.

Αφού περάσεις το νέο iOS, το iTunes θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις restore από το backup. Αν απαντήσεις θετικά, θα σου τα περάσει όλα όπως ήταν πριν. Αν πριν όλα αυτά, είχες αντιγράψει τις εφαρμογές από το iPhone στο iTunes, θα τις περάσει κι αυτές πίσω στο iPhone.

Το μόνο που θα χάσεις είναι τη μουσική σου. Κάνοντας sync ένα iPhone με ένα νέο υπολογιστή, αν του πεις να συγχρονίζει και τη μουσική, θα διαγράψει τα τραγούδια από το iPhone για να του περάσει αυτά που έχει το iTunes.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια εμενα μου βγαζει μια επιλογη replace και μια merge οταν παω να κανω sync στο ΜΒ....τι κανω?

Στο ΜΒ το address book ειναι κενο ενω στο windows laptop υπαρχουν οι επαφες κανονικα....

Παιδια εμενα μου βγαζει μια επιλογη replace και μια merge οταν παω να κανω sync στο ΜΒ....τι κανω?

Στο ΜΒ το address book ειναι κενο ενω στο windows laptop υπαρχουν οι επαφες κανονικα....

Συνγχώνευση είναι νομίζω το πιο ασφαλές....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...