Προς το περιεχόμενο

nvidia drivers κρασάρουν με το flash

bnvdarklord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εδώ και καιρό εχω ενα πρόβλημα με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών μου(gtx260) οι οποιοι κρασάρουν μονο οταν παιζει καποιο flash στον browser. Αυτο συμβαινει σχετικά σπάνια, 1 στα 10 flash video στο youtube τον κρασάρει για παράδειγμα.

Οταν κρασάρει ο driver, παγώνει η εικόνα, αλλα το mouse κινείται σπαστά(μερικές φορές τα χρώματα χαλάνε). Κατα το 90% των περιπτώσεων ο driver επανέρχεται με μήνυμα The nvidia driver has crashed and recoverd μεσα σε 1-2 λεπτά. Αλλες φορές δεν επανέρχεται και κανω reset(ισως επανερχόταν αν περιμενα παραπάνω, δεν το εχω αφησει πανω απο 10λεπτο.) Τέλος, 2 μολις φορές πεταξε μπλε οθόνη. Η μια απο αυτές σήμερα.

Το μήνυμα που εβγαλε ειναι αυτό

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48

Locale ID: 1032

Additional information about the problem:

BCCode: 116

BCP1: FFFFFA80073704E0

BCP2: FFFFF8800FFEDCF8

BCP3: FFFFFFFFC00000B5

BCP4: 000000000000000A

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\103110-18812-01.dmp

C:\Users\Dark Lord\AppData\Local\Temp\WER-44359-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

Αν εχετε καποια ιδέα τι μπορει να σημαινουν οι παραπάνω κωδικοί θα με βοηθούσε.

Εχω Windows 7 x64 και τους προτελευταιους(νομίζω) nvdia drivers.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Από τους κωδικούς μόνο κάποιος που δουλεύει στην microsoft(και αν),

με ποιο browser είσαι;δοκίμασε με κάποιο άλλο,μήπως είναι πρόβλημα υπερθέρμανσης της κάρτας;Γιατί δεν βάζεις τους ποιο καινούργιους driver;Μπορεί να φτιάχνουν το πρόβλημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

βάλε τους τελευταίους drivers της Nvidia, κάνε uninstall το Flash και ξαναπέρνα την latest version του...ίσως αλλάξει κάτι

όπως ρώτησε και ο προλαλλήσαντας με ποιον browser παίζεις?

Δημοσ.

Opera...

Με τους 3 προτελευταιους το παθαινε(δεν ειχα βαλει πιο παλιους), οπότε δεν ημουν και πολύ αισιοδοξος με τους τελευταιους. Θα τους βαλω παντως.

Η διαδικασία εγκαταστασης που ακολουθω ειναι βγαζω τα παντα απο τους παλιους σε safe mode, restart, βαζω τους νεους(απο πανω απο αυτους που τα windows περνανε αυτοματα δυστυχως)

Σχετικά με τους κωδικους νομιζω υπήρχε καπου στο site της microsoft μια επιλογή που βαζεις τα error codes και εμφανιζει αποτελεσματα αλλα δεν το εβρησκα τώρα για αυτο τους εβαλα.

Τελος υπερθερμανση δεν παιζει:

43C τωρα που γράφω το post

45C μετα την fullscreen αναπαραγωγή αυτού

σε 1080p.

και CPU ~35C

• Super Moderators
Δημοσ.

η ύστατη λύση είναι να κάνεις disable το hardware acceleration (gpu) του Flash

edit: δοκίμασε και με διαφορετικό browser...

Δημοσ.

Ιδιο πρόβλημα και δω με 9800GX2 & 7αρια 64Β.Προ 1 εβδομάδας παρέδωσε πνεύμα και με τη νέα gtx480 δεν έχει κανένα πρόβλημα.Ιδιοι drivers,ιδιο flash etc.

Δημοσ.

Εκανα reinstall το flash, αυριο θα περάσω drivers, και θα παιξω 2-3μερες πριν απενεργοποιήσω το gpu acc σε περιπτωση που φτιαξει με τους drivers.

To 64bit flash ποτε βγαινει;

Δημοσ.

Διαδικασια απεγκαταστασης :Βγαζεις τους παλιους(οχι σε safe mode) restart και safe mode και καθαριζεις με driver sweeper,restart και βαζεις τους νεους.Απενεργοποιησε το windows update για να μην βαλει οτιδηποτε και μετα το ενεργοποιεις παλι.

Δημοσ.

Κακως,ειναι πολυ καλο προγραματακι και δεν προκειτε να κανει τπτ κακο.Το μονο που κανει ειναι να καθαριζει τυχον υπολειματα των drivers που απεγκατεστησες.Εγω το χρησημοποιω αρκετο καιρο και ποτε δεν μου εκανε το παραμικρο.Τεσπα οπως νομιζεις παντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...