Προς το περιεχόμενο

Κίνο

alekosaekara21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ακουσει για αυτο το παιχνίδι και μου φένεται αρκετα κερδοφόρο

Έχεται κερδίσει ποτέ απο αυτο το παιχνίδι ;

Αν δόσω 20 ευρώ για 2 ή 3 νουμερα

και βγούν πόσο θα πάρω ;

Δημοσ.

παλι ιδιο τοπικ. Το κινο ειναι προκαθορισμενο παιχνιδι οπου το 70% των παιγμενων χρηματων επιστρεφει στον παιχτη οτι και να γινει. Οποτε με βαση τη θεωρια των μεγαλων αριθμων ο οπαπ συγκεντρωνει το 90% των χρηματων σε 6 κληρωσεις. Απλα επειδη καθε ενας παιζει ατομικα ισως κατσει ποτε και τα τσακωσει κανεις. Για το 70% μου το πε πρακτορας οποτε δεν ειναι και πολυ εμπιστο. Το οτι ειναι προκαθορισμενο το κερδος που επιστρεφεται ειναι σιγουρο.

Δημοσ.

Καλυτερα παιξε ενα στοιχημα με τα 20ευρω οτι σου ερθει στο μυαλο παρα κινο, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να κερδισεις. Το παιχνιδι αυτο ειναι καθαρη απατη (εχω παρει λεφτα απο το κινο αλλα επιμενω πως ειναι απατη).

Δημοσ.

Ρε μαγκες τι απατη και τετοια λετε..

Τα πραγματα ειναι απλα!

Το κινο ειναι ενα παιχνιδι με πολυ μεγαλη γκανιοτα που δεν συμφερει στον παικτη..

Τι ειναι γκανιοτα?Το ποσοστο που παιρνει ο μπουκ απο τον παιχτη μακροχρονια..

Ενα παραδειγμα για την "κοροιδια" του κινο

Παιζεις εναν αριθμο..

Αν κερδισεις σου επιστρεφει 2,5

Με βαση τις πιθανοτητες εχεις 1 στις 4 να τον πιασεις(αφου απο τους 80 κληρωνονται οι 20)

Αρα ο οπαπ ουσιαστικα σου "κλεβει" 1,5 ευρω αν παιξεις 4 φορες απο 1 ευρω

Οποτε πανε καλυτερα σε καζινο που ειναι πολυ πιο "δικαια" η ρουλετα για τον παικτη αφου για να χασεις θεωρητικα 1,5 ευρω πρεπει να παιξεις 50 φορες περιπου απο 1 ευρω..

Δημοσ.
Ενα παραδειγμα για την "κοροιδια" του κινο

Παιζεις εναν αριθμο..

Αν κερδισεις σου επιστρεφει 2,5

Με βαση τις πιθανοτητες εχεις 1 στις 4 να τον πιασεις(αφου απο τους 80 κληρωνονται οι 20)

Αρα ο οπαπ ουσιαστικα σου "κλεβει" 1,5 ευρω αν παιξεις 4 φορες απο 1 ευρω

Οποτε πανε καλυτερα σε καζινο που ειναι πολυ πιο "δικαια" η ρουλετα για τον παικτη αφου για να χασεις θεωρητικα 1,5 ευρω πρεπει να παιξεις 50 φορες περιπου απο 1 ευρω..

Ο,τι να 'ναι!

Στην ρουλετα ΔΕΝ μπορεις να κερδισεις 500 000 ευρω με μισο ευρω. Στο ΚΙΝΟ μπορεις.

Το εχω ξαναπει τα παιχνιδια ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ κλπ, πουλανε ελπιδα.

Αν δεν υπηρχαν, τοτε ενας φτωχος ή μετριας οικονομικης δυναμης ανθρωπος ΔΕΝ θα μπορουσε(και μην μου πειτε με σκληρη δουλεια θα μπορουσε) να κερδισει ενα εκατομμυριο ευρω. Τωρα ομως μπορει.

Εχει την ελπιδα. Για αυτο καλο ειναι να υπαρχουν. Αλλος ειναι ο σκοπος τους δηλαδη απο την αηδια συμβουλη που ειπες για την ρουλετα.

παλι ιδιο τοπικ. Το κινο ειναι προκαθορισμενο παιχνιδι οπου το 70% των παιγμενων χρηματων επιστρεφει στον παιχτη οτι και να γινει. Οποτε με βαση τη θεωρια των μεγαλων αριθμων ο οπαπ συγκεντρωνει το 90% των χρηματων σε 6 κληρωσεις.

Ο,τι να 'ναι ξανα!!:-(:-( It's hopeless.

Προς αποφυγη μαθησης λανθασμενων πραγματων, ο,τι γραφει ο απο πανω που εκανα quote και ειναι σε bold, ειναι λαθος.

Απλα επειδη καθε ενας παιζει ατομικα ισως κατσει ποτε και τα τσακωσει κανεις. Για το 70% μου το πε πρακτορας οποτε δεν ειναι και πολυ εμπιστο. Το οτι ειναι προκαθορισμενο το κερδος που επιστρεφεται ειναι σιγουρο.

~31.23% ειναι η γκανιοτα οποτε επιστρεφεται στους παικτες περιπου το 68.77% των χρηματων. Για τον τροπο υπολογισμου της δες στο blog μου στην υπογραφη μου.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

ούτε κι εγώ πιστεύω πως μπορείς να πάρεις πολλά χρήματα απο το κίνο. μόνο μικροποσά αν είσαι έξυπνος ή αρκετά τυχερός.

Δημοσ.

ούτε κι εγώ πιστεύω πως μπορείς να πάρεις πολλά χρήματα απο το κίνο. μόνο μικροποσά αν είσαι έξυπνος ή αρκετά τυχερός.

Ε δεν θελει και πολυ μυαλο το κινο. B) Ολα αυτα τα παιχνιδια ειναι μια ακραια εξελιξη του κορονα-γραμματα αλλα με μεγαλη μακροπροοθεσμη χασουρα λογω ληστρικης γκανιοτας.

Δημοσ.

το κίνο εχει προκαθορισμένες κληρώσεις σύμφωνα με τους αριθμους που εχουν παιχτει.

σε γενικες γραμμες πρεπει να ισχυει το ''επιστρεφω το 70% των χρηματων'' αλλα αυτο ειδικα στο κινο μαλλον αλλαζει.

εχω κερδισει στο κινο 2 φορες 5/5 212.5€ αλλα αυτο δε λεει τιποτα. αλλα παλι λεω οτι η κληρωσεις ειναι αναλογως και τις ρυθμισεις του ΟΠΑΠ υπαρχουν ωρες και μερες που απλα το παιχνιδι επιστρεφει το ελαχιστο που μπορει να επιστρεψει.

δηλαδη προκαθοριζει την κληρωση με βαση τους αριθμους που παιχτηκαν τα τελευταια 5 λεπτα και κληρωνει την 20αδα που αποδιδει το ελαχιστο κερδος στους παιχτες με βαση τους παιγμενους αριθμους.

οταν ειναι στα νορμαλ του ναι ισως επιστρεφει το 70%.

μη συγχεεται το κινο με τα τζοκερ λοττο. στο ΚΙΝΟ ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ οτι οι κληρωσεις δεν ειναι τυχαιες.

Δημοσ.

εχω κερδίσει πάνω από 2000 sto κινο αλλά εχω χάσει σίγουρα περισσότερα, δεν τα μέτραω αλλά σίγουρα είμαι χαμένος. Σε όλα αυτα είσαι 99% χαμένος. Αν κέρδιζες δεν Θα υπήρχαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...