LouCi4er Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά για να μην ανοίγω και εγώ άλλο θέμα,ο Crucial RealSSD C300 64GB τι λέει;;;Ευχαριστώ! Τιποτα δεν λεει.Αν θες να παρεις κατι καλο και φτηνο ο Nova ειναι μονοδρομος.Αλλιως κοιτα κατι σε Corsair Force ή OCZ Vertex 2.Η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου ειναι ο Sandforce.Οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει και θα συνεχισει να κυκλοφορει( σε Sata ii αλλα και σε Sata iii με την ελευση του καινουργιου SF-2000).Ο crucial καλουτσικος ειναι σε read (σε Sata ii δεν ξεπερναει το 250,σε Sata iii τα 355 δεν ειναι και κατι το φοβερο) αλλα το write που εχει ειναι απλα τραγικο.
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Τελικά πήρα τον OCZ Agility 2 60GB. Ο δίσκος αν και έχει γεμίσει ήδη κατα 65% οι ταχύτητες του είναι πάρα πολύ καλές. ~245 write / ~275 read.
alpo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Καλορίζικος.... Πόσο και από που αν επιτρέπεται? Δώσε καμιά πληροφορία για τους υποψήφιους αγοραστές.
lionheart75 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Thanks φίλε. Πλαίσιο αναγκαστικά καθώς δεν υπήρχε άμεσα διαθέσιμος πουθενά αλλού που έψαξα (απο ελλάδα) και η τιμή πάνω-κάτω στα ίδια θα ερχόταν με τα μεταφορικά κατόπιν παραγγελίας. 145 ευρώ τον πήρα.
xionias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα...αν επιτρέπετε κι απο εμένα μια ερώτηση. οι vertex 2 βγαινουν σε εκδοσεις normal και σε extended capacities. υπάρχει κάποια διαφορά στον τρόπο λειτουργίας ή στις επιδόσεις? παρατηρω οτι οι τιμες είναι λίγο περίεργες.(ο 60gb είναι φθηνότερος απο τον 50gb και ο 120gb είναι φθηνότερος απο τον 100gb). Επίσης οι εκδόσεις 3,5'' είναι κάτι άλλο ή έβαλαν τον 2,5'' σε θήκη 3,5''?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.