RottenLungs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Απο που το βρήκες αυτό μπορείς να μου δώσεις λινκ Κι εγω έψαξα όλες τις εγκυκλίους στο Υπουργείο Εσωτερικών και δεν το βρήκα. Έτσι την καταχώρηση δεν μπορώ να την πάω στην γραμματεία. Αν μας βρείς κανα επίσημο link, μας έσωσες... Y.Γ. Το πρωϊ πάντως μου είπαν οτι δεν έχουνε ενημερωθεί. Ίσως την ανακοίνωση να την έχει πάρει η γραμματεία της πρυτανείας και οι σχολές του πολυτεχνείου να μην έχουνε ενημερωθεί ακόμα. Τι να πώ;
paylidis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 https://forum.aegean.gr/viewtopic.php?f=163&t=6687
Ioannis1908 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εμεις εχουμε κανονικα αυριο ρε διαολε..δε το πιστευω..
paylidis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Εμεις εχουμε κανονικα αυριο ρε διαολε..δε το πιστευω.. Γνωρίζετε ωστόσο και το αντίθετο άκρο, τι μπορεί να γίνει για τη μή τηρηση εγκυκλίου απο κάποιο τμήμα... Κατ εμε κακώς κάνουν μάθημα, ειδικα αν δεν είναι εργαστηριακό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα μιας και ειναι σχετικο...Για Χριστουγεννα συνηθως οι σχολες κλεινουν οπως τα σχολεια απο 23/12 ??
Deponakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 εξαρταται την σχολη... μερικες κλεινουν και απο μια βδομαδα πριν,μερικες λιγες μερες πριν...
insomniaK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Παραμονή κλείνουν οι σχολές, αλλά από τις 22-23 δε θα υπάρχει ζώσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.