Προς το περιεχόμενο

ΑΕΙ -ΤΕΙ και δημοτικες εκλογες

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να κλεισουν καποιες μερες οι Σχολες αναμεσα στις δυο εκλογικες αναμετρησεις ? Στην πλειοψηφια των δημων και περιφερειων θα χρειαστει επαναληπτικη εκλογη.

Ευχαριστω.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστω.Οποτε μενουν Τριτη Τεταρτη και Πεμπτη αναμεσα στις 2 εκλογες .

Οσες σχολες δεν εχουν εργαστηρια καλα ειναι αλλα οσσες εχουν ...:cry::cry: και οι αποστασεις απο τον τοπο κατοικια μεγαλες...

Δημοσ.
Οσες σχολες δεν εχουν εργαστηρια καλα ειναι αλλα οσσες εχουν ...:cry::cry: και οι αποστασεις απο τον τοπο κατοικια μεγαλες...

Μπορείς απλά να μην ψηφίσεις, όπως θα κάνω κι εγώ. Θα πρέπει να δώσω 40€ και να ταξιδεύω... σχεδόν 22 ώρες συνολικά πήγαινε-έλα. Προφανώς και δεν θα το κάνω.

Αν είσαι σε παρόμοια κατάσταση δεν έχεις λόγο να πας.

Δημοσ.

Ο γιος μου ειναι ΤΕΙ Κοζανης και πηγαινε ελα θελει 60 ευρω φοιτιτικο και 15 ωρες ταξιδι καθε φορα . Θελει ομως να ψηφισει για προσωπικους λογους.

Δημοσ.
Πες το αν έχει κανα κονέ με τις παρατάξεις να το αξιοποιήσει...

Αν και γυρισε την πλατη σε ολλες πως γινεται αυτο ?

Συνήθως δεν κάνουν εργαστήρια ανάμεσα στις αναμετρήσεις.

Το ΑΠΘ επισημα λεει γαι μια μερα πριν και μια μετα.

Δημοσ.
Αν και γυρισε την πλατη σε ολλες πως γινεται αυτο ?

Τσαμπα εισητηρια

Ποτε ακομα και οταν ψηφιζα επαρχια δεν καταδεχτηκα πουλμαν , εισητηρια ή βενζινη για να παω.

Δημοσ.

Τα ελληνικα κομματα φροντιζουν ακομα και στην Ζιμπαμπουε να εισαι να σου δωσουν αεροπορικα εισητηρια μετ επιστροφης μονο και μνο για να αρπαξουν την ψηφο σου

Δημοσ.
Τα ελληνικα κομματα φροντιζουν ακομα και στην Ζιμπαμπουε να εισαι να σου δωσουν αεροπορικα εισητηρια μετ επιστροφης μονο και μνο για να αρπαξουν την ψηφο σου

εννοια σου και φετος παιζει "στενεμα". δεν θα υπαρχουν πλέον αεροπλάνα αλλα κατα τ' αλλα θα μετακινησουν κόσμο. Ήδη σε εμας τσινηξαν αρκετα τα φλωρακια που δεν μπορούν να βολευτουν με το πουλμαν θεσσαλονικη-αθηνα και θέλουν airbus... :lol:

πάντως οτιδηποτε εκτος αεροπλάνου στο πληρώνουν οι υποψηφιοι αρκει να πας τα αποκόμματα των εισητηρίων την ημερα των εκλογων στα γραφεία τους σε φωτοτυπιες.

και οι σχολες θα μεινουν κλειστες παρασκευη και δευτερα και για τις 2 εβδομαδες. τα εργαστηρια ενδιαμεσα ωστόσο θα πραγματοποιηθούν κανονικα και no excuses.

Δημοσ.
...

και οι σχολες θα μεινουν κλειστες παρασκευη και δευτερα και για τις 2 εβδομαδες. τα εργαστηρια ενδιαμεσα ωστόσο θα πραγματοποιηθούν κανονικα και no excuses. ...

Αυτό απο που το ξέρεις; Έχει βγεί κάποια εγκύκλιος; Εγω ρώτησα το πρωί στην γραμματεία και μου είπαν οτι έχουμε κανονικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...