Προς το περιεχόμενο

Yahoo mail και thunderbird

mickeytzan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Προσφατα κατεβασα και εγκατεστησα το thunderbird. Εχω λογαριασμο mail σε gmail, και στο yahoo.gr.

Ενω στο gmail μπορω και βλεπω στα εισερχομενα και τους φακελους που εχω φτιαξει εγω, δεν γινεται το ιδιο στο yahoo. Δηλαδη μπορω να δω μονο τα εισερχομενα και οχι τους υπολοιπους φακελους μου που ειναι αποθηκευμενοι στο yahoo. Μηπως κανω κατι λαθος? Εχω βαλει ρυθμισεις για Pop yahoo αλλα βλεπω οτι το gmail χρησημοποιει imap

Ευχαριστω

Δημοσ.
Εχω βαλει ρυθμισεις για Pop yahoo αλλα βλεπω οτι το gmail χρησημοποιει imap

Έχεις ήδη βρεις το πρόβλημα. Το pop3 δεν υποστηρίζει δομή φακέλων, ενώ το imap υποστηρίζει.

Δημοσ.
ναι ΟΚ, αλλα λυση δεν εχω βρει ακομη!

Μπορω να κανω κατι για αυτο? το ψαχνω πολυ καιρο και εχω μπερδευτει.

Μα προφανώς δεν υπάρχει λύση, πέρα απο τη χρήση του imap και στις δυο περιπτώσεις. Αν το yahoo δεν το υποστηρίζει, μετέφερε ολα τα μηνύματα στον κεντρικό φάκελο, κατέβασε ολα τα μηνύματα σου και κάνε νέους φακέλους και κατηγοριοποίηση μέσα στο thunderbird.

ΥΓ: Καλώς ήρθες στο insomnia

Δημοσ.
Μα προφανώς δεν υπάρχει λύση, πέρα απο τη χρήση του imap και στις δυο περιπτώσεις. Αν το yahoo δεν το υποστηρίζει, μετέφερε ολα τα μηνύματα στον κεντρικό φάκελο, κατέβασε ολα τα μηνύματα σου και κάνε νέους φακέλους και κατηγοριοποίηση μέσα στο thunderbird.

ΥΓ: Καλώς ήρθες στο insomnia

Σωστος! αισθανομαι λιγο βλακας αλλα δεν το ειχα σκεφτει... Ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κι εγώ έχω πρόβλημα με το yahoo.gr στον thunderbird.

πριν λίγες μέρες μου έβγαλε ότι υπάρχουν ενημερώσεις.

έκανα update και από τότε δεν μπορώ να στείλω από κανένα λογαριασμό yahoo.gr

οι ρυθμίσεις είναι ίδιες...δεν πειράχτηκε κάτι...τα πρόσθετα διαγράφηκαν όλα και ξανά κατέβασα το webmail και το webmail-yahoo

έχετε καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...