hackertom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά ψάχνω το καλύτερο πρόγραμμα για να κάνω κλώνο το υπάρχον λειτουργικό μου!!! Άλλα να επαναφέρει τα πάντα!!! Ακόμα και ποίες σελίδες είχα αποθηκευμένες στο fire-fox!!! Ποιο είναι το καλύτερο και ποιος είναι ο τρόπος να το επαναφέρω εύκολα και γρήγορα όποια στιγμή το χρειαστώ...?
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 To ενσωματωμένο Backup and Restore των windows είναι υπέρ αρκετό για να τραβήξεις ένα κλώνο σε εξωτερικό δίσκο.
hackertom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε και ποιός είναι ο τρόπος επαναφοράς..? πρέπει να κάνω φορμάτ και μετά restore..??
mrpink Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Στο link που σου έδωσε ο φίλος liopyr σου δείχνει πως να κάνεις backup φακέλους. Για να κάνεις κλώνο του λειτουργικού σου που θες εσύ, στο δεύτερο screenshot απ' το άρθρο, επάνω αριστερά έχει επιλογή create a system image. Εκεί θα πας και θα ακολουθήσεις τον οδηγό, εύκολο είναι δε θες ιδιαίτερες οδηγίες. Επίσης πήγαινε και create a system repair disc για να το έχεις σε περίπτωση που δεν θα μπορείς για κάποιο λόγο να πας με f8 (νομίζω) στη recovery console για να κάνεις restore το image που έχεις πάρει Και όχι, δε χρειάζεται να κάνεις format, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας του σκληρού σου, για να μη χρειαστεί να κάνεις format
alpo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε το Acronis True Image Home 2011 +1 Το καλύτερο πρόγραμμα.
hackertom Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις θα κάνω μερικές δοκιμές και όποιο κάτσει καλύτερα το κρατάω...CU!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.