Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα back up για τα Windows 7

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω το καλύτερο πρόγραμμα για να κάνω κλώνο το υπάρχον λειτουργικό μου!!!

Άλλα να επαναφέρει τα πάντα!!! Ακόμα και ποίες σελίδες είχα αποθηκευμένες στο fire-fox!!! Ποιο είναι το καλύτερο και ποιος είναι ο τρόπος να το επαναφέρω εύκολα και γρήγορα όποια στιγμή το χρειαστώ...?

Δημοσ.

αν θέλετε μπορείτε να μου πείτε και ποιός είναι ο τρόπος επαναφοράς..? πρέπει να κάνω φορμάτ και μετά restore..??

Δημοσ.

Στο link που σου έδωσε ο φίλος liopyr σου δείχνει πως να κάνεις backup φακέλους. Για να κάνεις κλώνο του λειτουργικού σου που θες εσύ, στο δεύτερο screenshot απ' το άρθρο, επάνω αριστερά έχει επιλογή create a system image. Εκεί θα πας και θα ακολουθήσεις τον οδηγό, εύκολο είναι δε θες ιδιαίτερες οδηγίες. Επίσης πήγαινε και create a system repair disc για να το έχεις σε περίπτωση που δεν θα μπορείς για κάποιο λόγο να πας με f8 (νομίζω) στη recovery console για να κάνεις restore το image που έχεις πάρει

Και όχι, δε χρειάζεται να κάνεις format, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που παίρνεις αντίγραφο ασφαλείας του σκληρού σου, για να μη χρειαστεί να κάνεις format

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις θα κάνω μερικές δοκιμές και όποιο κάτσει καλύτερα το κρατάω...CU!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...