Προς το περιεχόμενο

Τι καλύτερο έχει το iPhone 4 από το Nokia N82;

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι διαβάζω σε φορουμ τεχνολογιας, ΘΕΕ ΜΟΥ!

Στο n82 vs Iphone 4 αναφερεσαι μαλλον?? Λογικο το ερωτημα σου..

---------- Προσθήκη στις 18:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ----------

Htc desire.

Το Desire εχει βγει με S.lcd?? Εν το μεταξυ στο πλαισιο το ειχε παρει το ματι μου που το πουλουσαν με τη 2,2 πανω..καλη φαση..

Δημοσ.

Λοιπον... iphone δεν εχω αν και ηθελα πολυ να αποκτησω εν τελει αποκτησα ενα HTC Wildfire..

Σαφως και τα χρηματα ήταν ο λογος που δεν το απόκτησα,οχι οτι δεν τα είχα αλλα με χαλαει να δωσω 700 ευρω για ενα κινητο..οπως με χαλαει και να δωσω 2500 € για ενα imac. Παρ'ολα αυτα η Apple ειναι ΚΟΡΥΦΗ και όποιος δεν συμφωνει πρέπει να αναθεωρήσει..απλα...[offtopic]imac δεν παιζει να πάρω με τιποτα..macbook ειναι πολυ πιθανον να παρω..[/offtopic]

εχω ενα seat ibiza που κάνει 14.000 €.. την δουλεία του την κάνει..ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια δουλειά κάνει και ενα Saxo των 4-5,000 € οπως και ενα Cayenne των 90,000€ !! Τι συγκρινεται ??????? Ελεος ας ληξει εδω αυτο το topic χαζομάρας...

Δημοσ.
Στο n82 vs Iphone 4 αναφερεσαι μαλλον?? Λογικο το ερωτημα σου..

Βασικά σε αυτό αλλά τα έχω πάρει με τον κάθε κομπλεξικό που πέταξε την πατάτα του.

Τι να πω, κι εμένα μου τη δινουν οι μαζικες υστεριες αλλα οποιος κομπιουτερακιας δεν εχει πιασει iphone στα χερια του αλλά κάθεται και αραδιαζει τις βλακιες του αβερτα ειναι απλα κακιασμένη...

Ουτε πλουσιος πρεπει να εισαι για να το παρεις ούτε γιος του Βαρδινογιάννη. Αμεσως η κατινια να κολησει και την ταμπελα. Ψαχτειτε λιγο με τα επαγγελματικα προγραμματα και μετα μιληστε..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Βασικά σε αυτό αλλά τα έχω πάρει με τον κάθε κομπλεξικό που πέταξε την πατάτα του.

Τι να πω, κι εμένα μου τη δινουν οι μαζικες υστεριες αλλα οποιος κομπιουτερακιας δεν εχει πιασει iphone στα χερια του αλλά κάθεται και αραδιαζει τις βλακιες του αβερτα ειναι απλα κακιασμένη...

Ουτε πλουσιος πρεπει να εισαι για να το παρεις ούτε γιος του Βαρδινογιάννη. Αμεσως η κατινια να κολησει και την ταμπελα. Ψαχτειτε λιγο με τα επαγγελματικα προγραμματα και μετα μιληστε..

Πίστεψε με, μου αρέσει απίστευτα να μαλακίζομαι με τα κινητά.Απο εποχή 6110,8210 και δε συμμαζεύεται ασχολούμαι με το modding (ελληνικό τ9 σε κινητά που δεν είχαν,ελληνικές μεταφράσεις,ringtone mods).

Το μοναδικό πράγμα που μου άρεσε στο iphone ήταν που έκατσα κι ένα jailbreak στο iphone ενός φίλου.Και για να μη παρεξηγηθούμε έχω παίξει με 2g,3g,3gs.Το 4 στα γρήγορα το είχα ρίξει μια ματιά και δε μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη.

Έσυ ο "κομπιουτεράκιας" τι βρήκες στο iphone που δε βρήκες αλλού;

@Kakadi

βγαίνει με amoled και slcd.Εγώ το έχω με amoled.Σαφώς ανώτερητης οθόνης του 3gs,παραπλήσια θα έλεγα με του iphone4 και ένα σκαλί κάτω απ αυτή του galaxy s.

Δημοσ.
@Kakadi

βγαίνει με amoled και slcd.Εγώ το έχω με amoled.Σαφώς ανώτερητης οθόνης του 3gs,παραπλήσια θα έλεγα με του iphone4 και ένα σκαλί κάτω απ αυτή του galaxy s.

Ενταξει εξαρταται αν εισαι απ τους τυπους με μεγεθυντικο φακο και ψαχνεις pixel τοτε παρε retina..Αλλιως η Amoled και οι S.Amoled ειναι απολαυση στα video..

Δημοσ.

Όχι δεν είμαι απ αυτούς τους τύπους.Έπειτα απο προτροπή φίλου είπα να πάρω το desire και δε το μετάνοιωσα.

Μεγάλο μείον το χάλια ηχείο και η χάλια ηχογράφηση.

Δημοσ.
Πίστεψε με, μου αρέσει απίστευτα να μαλακίζομαι με τα κινητά.Απο εποχή 6110,8210 και δε συμμαζεύεται ασχολούμαι με το modding (ελληνικό τ9 σε κινητά που δεν είχαν,ελληνικές μεταφράσεις,ringtone mods).

Το μοναδικό πράγμα που μου άρεσε στο iphone ήταν που έκατσα κι ένα jailbreak στο iphone ενός φίλου.Και για να μη παρεξηγηθούμε έχω παίξει με 2g,3g,3gs.Το 4 στα γρήγορα το είχα ρίξει μια ματιά και δε μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη.

Έσυ ο "κομπιουτεράκιας" τι βρήκες στο iphone που δε βρήκες αλλού;

Ένας από τους δυο μας ειναι off topic. Κι επειδή εγώ μένω στο ζητούμενο που συγκρίνει iphone με το νοκια, αν νοιωθεις ανασφαλής για την επιλογή σου κάνε ένα thread που να τη συγκρίνει με iphone και κόντραρε όσο θες.

Φιλικά

• Super Moderators
Δημοσ.
billdanos thx κ μια τελευταια ερωτηση, μια που πλησιαζει η επιδοτηση, οι 3,5' δεν ειναι κουραστικες για να βλεπεις ταινιες? Ή βολευουν?

Το "βόλεμα" είναι σχετικό! Σε καμία περίπτωση μια τόσο μικρή συσκευή δεν είναι τέλεια για να βλέπεις video για πολλές ώρες! Σαφώς σε ένα ταξιδάκι κλπ κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά αλλά είναι λογικό πως αν οι 3.5" ήταν 4" ή 4.5" κλπ, θα ήταν ακόμη καλύτερα! (αναφέρομαι μόνο στην παρακολούθηση video μιας και για όλα τα άλλα θεωρώ μια συσκευή 4" και άνω, τεράστια για τηλέφωνο!)

αν ηξερες το Ν82 μαζι με το Ν95 ηταν τα πρωτα κινητα που ειχαν wifi.δεν βγηκε το iphone για να μαθουμε τι εστι smartphone.οταν ενα κινητο των 100 ευρω κανει βιντεοκληση τι να το κανω το σουπερ ντουπερ iphone ?αν ηταν να λανω βιντεοληση με wifi κανω και με το μσν.

Ναι αλλά με το Νοκια δεν μπορείς να κάνεις βιντεο-κλήση μεσω wifi αλλά πρέπει να τα ακουμπάς στον provider σου κάθε φορά! :P

Παραυτα πιστευω πως τα Blackberry ειναι ενα κλικ μπροστα οσον αφορα τα Email σε διαφορετικους λογαριασμους την ιδια ωρα..Τα λαμβανεις κυριολεκτικα σα μηνυματα..

Απ οσα εχω δει λεω ετσι? μπορει να μου ξεφευγει και κατι..

Δεν θα το έλεγα μιας και πλεον με exchange και push ρύθμιση για το gmail μου, μου έρχονται τα μηνύματα εξίσου άμεσα όπως και στο Blackberry! Για μένα αυτή τη στιγμή το καλύτερο σύστημα ειδοποιήσεων και ενοποίηση των υπηρεσιών (gmail, facebook, twitter κλπ), την έχει το Android και μου λείπει στο iphone!

B)

Δημοσ.
Δεν θα το έλεγα μιας και πλεον με exchange και push ρύθμιση για το gmail μου, μου έρχονται τα μηνύματα εξίσου άμεσα όπως και στο Blackberry! Για μένα αυτή τη στιγμή το καλύτερο σύστημα ειδοποιήσεων και ενοποίηση των υπηρεσιών (gmail, facebook, twitter κλπ), την έχει το Android και μου λείπει στο iphone!

B)

Δε ξερω μιας και στο 3Gs που ειχα πριν το ios4 δε γινοταν αν θυμαμαι καλα να τα λαμβανεις τοσο αμεσα..Το ios4 δε το ξερω για να το λες ισχυει..

Για το android ναι εχεις δικιο απλα στο blackburry μου φαινοταν πιο αμεσο..κλικ και εφυγες..

Δημοσ.

Ναι αλλά με το Νοκια δεν μπορείς να κάνεις βιντεο-κλήση μεσω wifi αλλά πρέπει να τα ακουμπάς στον provider σου κάθε φορά! :P

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος... Δοκίμασε το Fring. Βίντεοκλίσεις μέσω Skype. Πάντα με Wi-Fi.

Για την εποχή του... ήταν πάρα πολύ μπροστά. Το ξαναλέω.

Δημοσ.
τωρα πλακα μας κανεις? Σορρυ φιλε μου, πολυ χαζη η ερωτηση σου, καταρχην δεν θα τα συνγκρινα καθολου. Αν εσυ φιλε θελεις κινητο για τα βασικα, παρε το νοκια σου, αν θελεις ατελιωτα προγραμματα, παιχνιδια, εφαρμογες ολον τον ειδον, τοτε ενοειτε Iphone.

Θα μας τρελλανετε? εγω αλλαζα κινητα καθε εξη μηνες, νοκια, σονυ ερικσον, κλπ...απο τοτε που βγηκε το πρωτο Iphone, δεν εχω αλλαξει μαρκα και κινητο, μονο μοντελο.

Κατι λεει και αυτο, και δεν ειμαι ο μονος.

Τι συνκρινετε τωρα τα κουμπια, symbian< Κακογουστα designs, πλαστικουρες, οθονες για να κλαις, και ενα μενυ ξεπερασμενο, με χαλια χρωματα, και πολλα αλλα .

Nai ειμαι Iphone Fan, επειδη , με βοηθησε σε πολλα το Iphonaki μου, σε πολλα πραγματα στην ζωη μου, και μου καλυπτει ολες τις αναγκες μου. ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ! μεχρι και ΦΡΑΠΕ μου φτιαχνει εικονικα.

Πλάκα κάνω ρε συ εννοείται!!Απλά κάπως έτσι ξεκίνησε το παραλήρημα του ο tolis1983.

Βασικά πιστεύω ότι και ο τόλης κάνει πλάκα γιατί αν τα πιστεύει αυτά που γράφει θα αρχίσω να ανησυχώ.

Δημοσ.

Ελεος ρε παιδια με το αυτο το thread....Απο την αρχη του ηταν ακυρο και γεμισαμε τοσες σελιδες προσπαθωντας να πεισουμε τον tolis1983 για το αυτονοητο...

Ας κλειδωθει απο καποιον επιτελους.

Δημοσ.

Αφού δεν βγάλατε άκρη σε 120+ μηνύματα, δεν πρόκειται να βγάλετε ποτέ.

Ας χαρεί ο καθένας το κινητό που έχει επιλέξει και ας αφήσει τα πρόβατα, τις μαγκιές πίσω από το πληκτρολόγιο του Η/Υ του, και τα λοιπά σαχλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...