KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Στη κατηγορια τιμης του Iphone αντε και λιγο πιο κατω εχει διεκδικητες.. Εξαρταται τι θες ομως.. Σε λεπτομερειες κρινεται το παιχνιδι στα ακριβα smartphones και ειναι υποκειμενικο..
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόνο και μόνο τις εφαρμογές του App Store δεν τις έχει καμία άλλη πλατφόρμα. Απλά.
mdr21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Oταν το μισο ερευνητικο budget της apple παει στο HCI , ενω των αλλων παει στο πως θα φαινεται η amoled στον ηλιο ή στο πως θα χωρεσει η sd υποδοχη , μια ζωη για μαρκετινγκ , για πελατες προβατα και για ανωτερα specs στα χαρτια θα λενε οι αλλοι.
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Εχετε αρχισει και περνατε στο αλλο ακρο εσεις.. το apple store δεν ειναι το μονο προταιρημα.. προταιρημα ειναι κΙ το μεγεθος της οθονης, το πιο ανοιχτο λειτουργικο οπως το android εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας.. Και φυσικα υπαρχουν αντιπαλοι του ios και ειναι το android και τα blackberry παγκοσμιως. Μην ειστε απολυτοι γτ τα νουμερα δεν ειναι απολυτα. Τα τωρινα τουλαχιστον..
Finn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μόνο και μόνο τις εφαρμογές του App Store δεν τις έχει καμία άλλη πλατφόρμα. Απλά. Ναι γιατί ο κάθε χρήστης iphone σκοπεύει να εγκαταστήσει και τις 300.000 εφαρμογές.Ας μην ειμαστε υπερβολικοί. Θυμάμαι κάτι φίλους τώρα,καθαρά iphone fanboys, οι οποίοι θέλουν να μου βγάλουν γαμάτο το iphone γιατί το applestore έχει παιχνιδάρες (τις οποίες δεν αγόρασαν,δε θα αγοράσουν ποτέ και σπάνια θα παίξουν όταν τις βάλουν cracked).
tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 εχω χρησιμοποιησει ολα τα κινητα λειτουργικα.το ios δεν πιανεται open source.μονο το Ν900 ειναι ανοιχτο για οποιον ξερει κωδικα.και σορυ που δεν παιρνω κινητο να παιζω παιχνιδακια.αλλα και για εσας εχω τη λυση... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone-3608.php αντε και με wii στο κινητο σας..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μου το αιτιολογεις αν δε σου κανει κοπο? Δεν ισχυει οτι πολλα κινητα φορουν αντιστοιχων επιδοσεων gpu με το iphone, οπως τα sgs, desire hd? Θεωρητικά ναι αλλα η πλατφόρμα τους δεν επιτρέπει την ανάπτυξη "σοβαρών" γραφικών (είναι νωρίς ακόμη). εχω χρησιμοποιησει ολα τα κινητα λειτουργικα.το ios δεν πιανεται open source.μονο το Ν900 ειναι ανοιχτο για οποιον ξερει κωδικα.και σορυ που δεν παιρνω κινητο να παιζω παιχνιδακια.αλλα και για εσας εχω τη λυση... http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone-3608.php αντε και με wii στο κινητο σας.. Ε μα και συ δεν μας το είπες βρε πως κάθεσαι όλη μέρα και αναπτύσσεις εφαρμογές για κινητά (και μάλιστα opensource)! Εμείς τα έχουμε για να τηλεφωνούμε, να σεφάρουμε στο web, να τσεκάρουμε τα mails και να παίζουμε κάνα παιχνιδάκι σε κάνα ταξίδι κλπ κλπ! Α και επι τη ευκαιρία, πάρε ένα Ν900 και δοκίμασε σε μια στιγμή που θα "καίγεσαι" να πάρεις άμεσα ένα τηλέφωνο... Καλά ξεμπερδέματα! Α και επι τη ευκαιρία Νο2, το iphone έχει πολύ καλύτερα γραφικά σε σχέση με το wii! Δεν έχει σημασία το τι κάνεις αλλά το ΠΩΣ το κάνεις!
Chris_85 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 billdanos thx κ μια τελευταια ερωτηση, μια που πλησιαζει η επιδοτηση, οι 3,5' δεν ειναι κουραστικες για να βλεπεις ταινιες? Ή βολευουν?
tolis1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 αν ηξερες το Ν82 μαζι με το Ν95 ηταν τα πρωτα κινητα που ειχαν wifi.δεν βγηκε το iphone για να μαθουμε τι εστι smartphone.οταν ενα κινητο των 100 ευρω κανει βιντεοκληση τι να το κανω το σουπερ ντουπερ iphone ?αν ηταν να λανω βιντεοληση με wifi κανω και με το μσν.
D.Luffy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Σιγά μη πάρω κινητό για να κάνω και προγραμματισμό κιόλας... Φίλε μου πάω στοίχημα iPhone έχεις δει μόνο σε φωτογραφία. Πόσο μάλλον iOS, YouTube το πολύ. Τουλάχιστον εδώ στην Αγγλία τους επαγγελματίες τους βλέπω με iPhone. To blackberry αρχίζει και παίρνει τα κάτω του. O διευθυντής μου μόλις πήρε το iPhone 4 και που σε Tolis, ο άνθρωπος ΔΕΝ παίζει παιχνίδια και φυσικά δεν δουλεύει σε σούπερ μάρκετ... Άσε εμάς τα παιδάκια να παίζουμε και ασχολήσου με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου που απαιτούν σοβαρό smartphone κι όχι... Wii!
KAKADI Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παραυτα πιστευω πως τα Blackberry ειναι ενα κλικ μπροστα οσον αφορα τα Email σε διαφορετικους λογαριασμους την ιδια ωρα..Τα λαμβανεις κυριολεκτικα σα μηνυματα.. Απ οσα εχω δει λεω ετσι? μπορει να μου ξεφευγει και κατι.. ---------- Προσθήκη στις 02:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:44 ---------- billdanos thx κ μια τελευταια ερωτηση, μια που πλησιαζει η επιδοτηση, οι 3,5' δεν ειναι κουραστικες για να βλεπεις ταινιες? Ή βολευουν? Βολευει Chris μια χαρα..Απλα αν ειχε και Divx support θα ταν ιδανικο μιας και εμενα με ειχαν φαει οι μετατροπες σε mp4..κατα τα αλλα ειναι μια χαρα οι 3,5..
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω και εγώ κάτι??Τι παραπανω μου προσφερει το iphone από το 3210?Βρείτε μου κάποιους λόγους και το παραγγελνω αμεσως.
Till Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Για περισσότερα απο 10 χρόνια είχα PDA (τα θυμάστε: ξεκίνησα απο Psion Series 5 και τελείωσα με κάποιο HP. Και πάντα είχα και ένα φτηνό κινητό παρέα. Λογικό ήταν να περάσω κάποτε σε smartphone. Όταν το πήρα τελικά απόφαση, πήρα το Nokia 5800. Καταπληκτική συσκευή, ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι που έπεσε στα χέρια μου ένα iPhone. Πούλησα το 5800 σε ένα φίλο και πήρα το 3GS μόλις βγήκε. Ακόμα αυτό έχω, και δεν σκοπεύω να το αλλάξω με το 4. Για κάποιον που έχει δουλέψει με PDA, οι 3.5 ίντσες είναι ιδανικές όσον αφορά την σχέση οθόνης/ μεγέθους συσκευής. Για data plan δεν το συζητώ, απλά μην πάρεις smartphone αν είναι να ψάχνεις κάθε φορά για Wi-Fi για να συνδεθείς στο Internet. Αποστολή αρχείων με BT? Έλεος, το ρημάδι το e-mail δηλαδή για ποιο λόγο το έχω; Ραδιόφωνο; Δεν με απασχολεί, άλλωστε έχω 10 GB μουσικής στο iPhone. Απο εκεί και πέρα, το τηλέφωνο με έχει βολέψει αφάνταστα. Αυτά που θέλω, τα κάνει και με το παραπάνω. Υπάρχουν καλύτερες συσκευές στην αγορά; σαφώς και υπάρχουν: το Desire είναι καλύτερο απο το 3GS, ίσως και καλύτερο απο το 4 σαν σύνολο. Και λοιπόν; Τι σημασία έχει αν μου προσφέρει κάτι παραπάνω το οποίο δεν θα χρησιμοποιήσω ή δεν θα χρειαστώ; να μου πεις ότι θα μου προσφέρει σε καλύτερη μορφή κάτι που ήδη χρησιμοποιώ, θα το δεχτώ. Αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Όσον αφορά το N82 τώρα: απορώ για ποιόν λόγο γίνεται αυτή η κουβέντα. Αμα κάποιος είναι ικανοποιημένος με το να δουλεύει σε οθόνη 2.4 με τυπικά πλήκτρα, τότε κανένα iPhone δεν θα του κάνει εντύπωση. Αμα γουστάρεις μεγαλύτερη οθόνη και touchscreen, τότε αναπόφευκτα το N82 δεν αποτελεί επιλογή. Είναι καθαρά θέμα επιλογών. Το καλύτερο κινητό που πέρασε ποτέ απο τα χέρια μου ήταν το Nokia 8210, και θα το χρησιμοποιούσα ακόμα αν δεν είχε χαλάσει η οθόνη. So what; Ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που θεωρεί ο ίδιος πιο εύχρηστο σύμφωνα με τον δικό του τρόπο χρήσης, και ανάλογα με το τι αντέχει η τσέπη του. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αυτό που για σένα είναι ιδανικό, για κάποιον άλλο είναι απελπιστικά λίγο. Τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Προσοχή, λέω ίδιοι, όχι ίσοι: υπάρχει διαφορά. Υπάρχουν άτομα τα οποία βολεύονται αφάνταστα χρησιμοποιώντας πενάκι. Και άλλοι που το απεχθάνονται. Ο καθένας διαλέγει αυτό που τον ικανοποιεί. Το να το κάνουμε Κυπριακό και να προσπαθούμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο, δεν είναι παρά χάσιμο χρόνου στην τελική...
D.Luffy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Παραυτα πιστευω πως τα Blackberry ειναι ενα κλικ μπροστα οσον αφορα τα Email σε διαφορετικους λογαριασμους την ιδια ωρα..Τα λαμβανεις κυριολεκτικα σα μηνυματα.. Απ οσα εχω δει λεω ετσι? μπορει να μου ξεφευγει και κατι. Βολεύει να πληκτρολογείς λόγω παραδοσιακών κουμπιών. Τώρα δεν χάθηκε κι ο κόσμος αν το mail το παραλάβεις λίγο αργότερα με άλλα κινητά. Πέρα δηλαδή από το πληκτρολόγιο δεν έχουν κάποια άλλη ιδιαιτερότητα (ή χρησιμότητα). Φυσικά υπάρχει και το enterprise support αλλά είναι μάλλον για πολύ λίγους, πολύ εξειδικευμένο. Ο κυριότερος λόγος εξάπλωσης του Blackberry είναι τα συμβόλαια με επιχειρήσεις. Τα έπερναν με "το κιλό" σαν αναλώσημη ύλη γραφείου... Τώρα όμως παρατηρώ μια τάση προς το iPhone. Δεν παίζει Android όμως σε αυτή την αγορά. Το απεχθάνονται. Το θεωρούν αναξιόπιστο (ο κυριότερος λόγος) και επίσης..... κάτσε να δεις πως το λέει ο Tolis..... α ναι, "για 15χρονα". Όλα αυτά βέβαια στον επαγγελματικό τομέα και όχι σε απλή καθημερινή χρήση. Έχουν μείνει και κάτι παππούδες με ΝΟΚΙΑ που τα δάχτυλά τους δεν είναι για πολύ "swiping" (αρθρητικά?). ΝΟΚΙΑ vs iPhone, ίσως αν αποφασίσουν να θάψουν το πτώμα επιτέλους και περάσουν τουλάχιστον σε Meego (ή android?)... Τότε θα δούμε.
KAKADI Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κοιτα δε διαφωνω παρα πολυ στο θεμα με τα blackberry απλα λεω οτι το real time email ειναι κατι πολυ καλο και χρησιμο ειδικα αν η δουλεια σου απαιτει τετοια επικοινωνια.. Καπως ετσι δουλευει και το android με το blackberry να νικαει στα σημεια. Κανουν πολυ μεγαλο λαθος οσοι νομιζουν πως το android ειναι παιδικο μιας κι ειναι πληρως παραμετροποιησιμο για οποιαδηποτε χρηση.. Στη τελικη ομως οτι βολευει τον καθενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.