mikeharitakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πάμε πάλι (πρόσεξε ε! θα αναφέρω τα παραπάνω που κάνει και όχι τις ελλείψεις του κλπ, οκ?): - Έχω ένα σταθερότατο και ταχύτατο λειτουργικό. - Έχω μια τεράστια βάση εφαρμογών (βασικά τη μεγαλύτερη) - Έχω επίσης τεράστια βάση παιχνιδιών με γραφικά που δεν θα δεις ποτέ σε ένα Νοκια ή σε ένα Android. - Έχω ένα από καλύτερα mp3 player τόσο σε ευχρηστία όσο και σε ποιότητα ήχου! - Μπορώ και τυπώνω αρχεία κλπ στους τοπικούς εκτυπωτές του δικτύου μου - Μπορώ και στέλνω τη μουσική μέσω air play σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού θέλω μέσω των airport express που υπάρχουν εγκατεστημένα - Έχω μια κορυφαία οθόνη τόσο σε ποιότητα απεικόνισης όσο και σε ονομαστική ανάλυση - Έχω γυροσκόπιο (αν δεις τη συμπεριφορά των αστρονομικών προγραμμάτων που χρησιμοποιώ για παράδειγμα, θα μείνεις άφωνος) - Έχω έναν από τους καλύτερους browsers σε mobile συσκευή - Έχω ένα από τα καλύτερα video recorders σε κινητό τηλέφωνο - Έχω μια πανέμορφη συσκευή γενικότερα (υποκειμενικό μεν, αλλά για μένα μιλάω) - Έχω μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις στη διαχείριση των emails - Έχω άψογη διασύνδεση με όλες τις υπηρεσίες των Google Apps που χρησιμοποιώ στην εργασία μου (mail, calendars, Docs) - Έχω super Navigon GPS (ναι το αγόρασα, γιατί εκτιμώ το καλό software!) Και όλα αυτά τα λέω αξιοποιώντας τη συσκευή στην πράξη και όχι συγκρίνοντας τα specs που βλέπω σε μια περιγραφή! και εγω επισης με την σειρα μου θα σου πω οτι οι λογοι που αποτρεπουν τους περισσοτερους να παρουν το μηλο ειναι - μη δυνατοτητα αποστολης αρχειων ( bluetooth) - μη υπαρξη ραδιου - καμερα 5 megapixel και αυτη με ενυσχημενα χρωματα για να φαινεται "πλουσια σε χρωματα" ενω οι αντιπαλοι εχουν 8 και η νοκια 12 που απλα ειναι κορυφαια! - για να περασεις μεσα στο κινητο (αρχεια,φωτογραφιες,βιντεο η οτι αλλο κερατο θες) σου βγαζει τη παναγια γιατι 1ον θελει ενα pc με itunes (δεσμευση) και 2ον για να βγαλεις ακρη στο itunes πρεπει να εχεις βιβλιαρακι με οδηγιες χρησης. Η Λεξη απλοτητα απουσιαζει απο την apple μαλλον - κανενας απο τους ανταγωνιστες δεν χρειαστηκε ειδικη θηκη για μην χανει σημα! που το θεωρω τραγικο να δινεις 650 ευρω και να ξερεις οτι εχει τετοιο προβλημα! - browser πιστευω ειναι στα ισα επιπεδα με galaxy και desire μη σου πω οτι το τελευταιο εχει και καλητερη πλοηγηση - gps και στα 3 τοπ smartphone ειναι στην ιδια μοιρα εξισου καλα - η οθονη του galaxy ειναι απειροελαχιστα χειροτερη απο του μηλου - το android market αυξανεται με αλγοριθμηκους ρυθμους...σε 1 χρονο θα παιζει στα ισα με αυτο της apple για πλακα (μην ξεχνας ποσο λιγο διαστημα λειτουργει το android market) - ολα τα παραπανω τα βρισκεις με 500 ευρω στο galaxy και με 450 ευρω στα htc desire! διαφορα 150-200 ευρω λιγοτερα! και μην μου πειτε παλι για jailbreak και αλλα τετοια κερατα γιατι εδω μιλαμε για factory καταστασεις...
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και εγω επισης με την σειρα μου θα σου πω οτι οι λογοι που αποτρεπουν τους περισσοτερους να παρουν το μηλο ειναι ότι είμαι εγωιστής και δεν δέχομαι την αλήθεια όπως έχει... άντε ρε;;; η αποδοχή της πραγματικότητας είναι ΑΡΕΤΗ!!! Επειδή εγώ έδωσα 780€ για ένα μήλο δεν κα΄θομαι με σταυρωμένα χέρια οπότε και ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΩ αδελφέ... τι εννοώ;;; Ράδιο έχει, τηλεόραση έχει, Blue T έχει, gps έχει, παιχνιδομηχανή είναι, εφαρμογές επίσης έχει, ήχους, εικόνες κ.λ.π. μου τα κάνει ένα άλλο προγραμματάκι Μπαμ-μπαμ για να μη παίζουν με το ζόοορικο i-tunes που αν κάποιος είναι χαμηλής νοημοσύνης χρειάζεται βιβλιαράκι...δίκιο ίσως έχεις ..... α! και εκτός από όλα αυτά που του έχω βάλει έχει ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΧΩΡΟ!!! πως σου φάνηκε; ξέρεις κάτι άλλο; πως να σου κλέψουν το κινητό θα το κλαις; ενώ εγώ όχι;;; τσέκαρε κι αυτό bro! α! και άσε τα χρώματα και ις ιδέες σου ... η φωτό είναι φωτό όπως και να το κάνεις...είμαι χειριστής Photoshop σε ικανοποιητικό επίπεδο...και από satio και από μήλο-4 είναι το ίδιο και το αυτό... και μιλώ σε μικρο-μικρο-μικρο pixel και όχι ξεζουμάριστη φωτό...αλλανάκο τζάμπα post έκανες...φύρα τα λόγια σου φύγανε φιλιά!
Errik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Η Λεξη απλοτητα απουσιαζει απο την apple μαλλον Αυτό μπορείς να το εκλάβεις και σαν σύντομο ανέκδοτο! Ευχαριστώ, με έκανες και γέλασα και σήμερα... :-D:-D:-D:-D Πάντως πέρα απο αυτό η δέσμευση με το iTunes είναι όντως πρόβλημα, αλλά παρόλα αυτά το iTunes παραμένει το πιο πλήρες μαμίσιο πρόγραμμα σύνδεσης κινητής συσκευής με το PC. Το μόνο εναλλακτικό έιναι του Zune και δεν εχει βγει ακόμα...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και εγω επισης με την σειρα μου θα σου πω οτι οι λογοι που αποτρεπουν τους περισσοτερους να παρουν το μηλο ειναι - μη δυνατοτητα αποστολης αρχειων ( bluetooth) - μη υπαρξη ραδιου - καμερα 5 megapixel και αυτη με ενυσχημενα χρωματα για να φαινεται "πλουσια σε χρωματα" ενω οι αντιπαλοι εχουν 8 και η νοκια 12 που απλα ειναι κορυφαια! - για να περασεις μεσα στο κινητο (αρχεια,φωτογραφιες,βιντεο η οτι αλλο κερατο θες) σου βγαζει τη παναγια γιατι 1ον θελει ενα pc με itunes (δεσμευση) και 2ον για να βγαλεις ακρη στο itunes πρεπει να εχεις βιβλιαρακι με οδηγιες χρησης. Η Λεξη απλοτητα απουσιαζει απο την apple μαλλον - κανενας απο τους ανταγωνιστες δεν χρειαστηκε ειδικη θηκη για μην χανει σημα! που το θεωρω τραγικο να δινεις 650 ευρω και να ξερεις οτι εχει τετοιο προβλημα! - browser πιστευω ειναι στα ισα επιπεδα με galaxy και desire μη σου πω οτι το τελευταιο εχει και καλητερη πλοηγηση - gps και στα 3 τοπ smartphone ειναι στην ιδια μοιρα εξισου καλα - η οθονη του galaxy ειναι απειροελαχιστα χειροτερη απο του μηλου - το android market αυξανεται με αλγοριθμηκους ρυθμους...σε 1 χρονο θα παιζει στα ισα με αυτο της apple για πλακα (μην ξεχνας ποσο λιγο διαστημα λειτουργει το android market) - ολα τα παραπανω τα βρισκεις με 500 ευρω στο galaxy και με 450 ευρω στα htc desire! διαφορα 150-200 ευρω λιγοτερα! και μην μου πειτε παλι για jailbreak και αλλα τετοια κερατα γιατι εδω μιλαμε για factory καταστασεις... Δεν διαφωνώ (στα περισσότερα), αλλά όπως τόνισα και πριν, απάντησα στο ερώτημα "τι παραπάνω κάνει" που δεν κάνουν τα άλλα! Και επειδή αυτά είναι ικανά για μένα ώστε να καλύψουν τις ελλείψεις του, μου αρκεί!
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Αστο φιλος.. Σε factory καταστασεις το μηλο ειναι καλυτερο και απτο γαλαξια και απ το desire μονο και μονο απ τα κολληματα που κανουν.. εχω το γαλαξια και εχω βαλει froyo αλλα και παλι το ios δε το φτανω.. Το μονο που δε μου αρεσε στο μηλο λογω τιμης ηταν το itunes γτ πραγματικα εχω πολυ λιγοχρονο σπιτι για να ασχολουμαι με συχρονισμους και η μη υποστηριξη divx γτ βλεπω σειρουλες.. Αν υποστηριξει το μηλο 5 divx τοτε παιζει να αλλαξω παλι..
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και απ' ότι τσέκαρα είσαι γύρο στα 27, σωστά; πες μου πως ακόμα ανταλλάζεις τραγούδια και φωτό με το κινητό σε στυλ F@t$()uL!nizzzz ε; ωωω άπαπα!!! δεν πειράζει man!!! υπάρχουν και χειρότερα, Rulezzz On Me!!! Yes!
mikeharitakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και απ' ότι τσέκαρα είσαι γύρο στα 27, σωστά; πες μου πως ακόμα ανταλλάζεις τραγούδια και φωτό με το κινητό σε στυλ F@t$()uL!nizzzz ε; ωωω άπαπα!!! δεν πειράζει man!!! υπάρχουν και χειρότερα, Rulezzz On Me!!! Yes! oχι αλλα οταν εχεις ενα ηχο στο σουπερ ντουπερ make coffee iphone και σου τον ζητησω τι θα μου πεις αδερφε?α συγνωμη αλλα το πηρα σαν @$@#$#@$# 650 ευρω αλλα δεν μπορω να στο στειλω γιατι δεν εισαι και εσυ το ιδιο #$^%#$#$% με μενα να δωσεις 650 για να στο στειλω...
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 oχι αλλα οταν εχεις ενα ηχο στο σουπερ ντουπερ make coffee iphone και σου τον ζητησω τι θα μου πεις αδερφε?α συγνωμη αλλα το πηρα σαν @$@#$#@$# 650 ευρω αλλα δεν μπορω να στο στειλω γιατι δεν εισαι και εσυ το ιδιο #$^%#$#$% με μενα να δωσεις 650 για να στο στειλω... όχι, θα σου πω άνοιξε τα bluetooth κεφτέ...γιατί απλώς εγώ δεν τα κρατάω παρθένα τα εργαλεία μου...το I tunes έχει ΤΑ προγράμματα... οπότε δικέ μου άνοιξε τα bluetooth και θα στο στείλω... πως σου φάνηκε;;; ---------- Προσθήκη στις 19:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:25 ---------- α, και ένα κομμάτι κατεβαίνει άνετα από το Youtube man...εκτός αν δεν γνωρίζεις ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!!! χμμμ, κρίμα...
mikeharitakis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 εσυ...ο εσυ εισαι ο 1/10 δεν κανουν ολοι jailbreak ξερεις
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 πως ήτανε οι Power Rangers κάποτε;;; τώρα είναι το Jail Break, το Insallus, το Benm και το Cydia ... οι μαχητές των Haterzzz γρρρρ ---------- Προσθήκη στις 19:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:30 ---------- εσυ...ο εσυ εισαι ο 1/10 δεν κανουν ολοι jailbreak ξερεις Γιατί οι άλλοι 9 είναι τενεκέδες και φοβούνται να μη κρασσάρει.... αλλά δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτό: ΤΑ ΜΗΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΣΣΑΡΟΥΝ.... να σου δώσω παράδειγμα; έχω ένα φίλο που έχει το 3G και ο χαζός έβαλε την 4.1 και κολλούσε σαν που#$$%#%να ... του είπα να μου το δώσει και έτσι έκανε.... και τώρα σε πληροφορώ πως ΠΕΤΑΕΙ, έχοντας το 3G με έκδοση του 4G ... το θέμα είναι να το έχεις ... αν δεν το έχει ή κάτσε μάθε ή πήδα από το μπαλκόνι... ---------- Προσθήκη στις 19:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ---------- Καληνυχτώ...μέχρι αύριο σκέψου τι πας να γράψεις και ύστερα πάτα το enter ... Sweet Dreams !
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παντως δεν βοηθατε. Το νοημα του νηματος ειναι να βγαλουμε το n82 καλυτερο απο το iphone Αλλα σοβαρα τωρα, οταν συγκρινουμε συσκευες ιδιας κλασης δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη αφου η καθε μια υπερεχει/υστερει μοναχα σε σημεια και οχι καθολικα. Παιζει και ο υποκειμενικος παραγοντας σημαντικο ρολο. Εγω για παραδειγμα που θελω οθονη τουλαχιστον 4 ιντσων απλως δεν θα σκεφτομουν ποτε το iphone. Αυτο δεν το κανει χειροτερο απο την συσκευη που εχω, απλως εμενα δεν με καλυπτει. Οποτε θυσιασα την εμφανιση του μηλου (που πραγματικα ειναι φοβερη) για την οθονη του galaxy (οχι μονο για αυτον τον λογο βεβαια). Και προς τον topic starter, η μουρη που λες μεσω μιας συσκευης ειναι εντελως out ακομα και σαν concept. Ασε που (επειδη καπου αναφερθηκε το effect στις γυναικες) οσες γυναικες ξερω δεν δειχνουν κανενα ενδιαφερον για το πιο κινητο εχεις, εκτος απο την περιπτωση που το κανεις προεκταση του χεριου σου οποτε το ενδιαφερον περιοριζεται στο "Αμαν βρε insert name αστο πια αυτο το (λογοκρισια) απο τα χερια σου, οχι δεν θελω να δω το νεο cool feature που ανακαλυψες!" Αφου το θεμα ξεφυγε, ας κανουμε και λιγο πλακα
mdr21 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Θα σας ρωταγα γιατι ασχολειστε με το "symbian fanboy" , αλλα δεν μπορω γιατι στον παγκοσμιο τεχνολογικο ιστο ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ το 2010 , ο ορος "symbian fanboy". :lol: Καλα το android , αλλα να φτανουμε να συγκρινουμε το symbian (!) με το iOS εχουμε ξεφυγει σαν φορουμ. ΥΓ: ειλικρινα μιλωντας και οχι ελλειψει επιχειρηματων και κυριως διχως να θελω να γινω εριστικος , ΔΕΝ ΘΕΛΩ να εχω το ιδιο κινητο με ενηλικα ατομα που το 2010 ακομα ανταλλαζουν ηχους με τα κινητα τους. Και ευχαριστω την apple που με σεβεται και διωχνει αυτους τους "πελατες". Παιδια: ΟΣΟΙ δεν εχετε dataplan στο κινητο , ανταλλαζετε ακομα mp3 και photos με ΒΤ , ή τραβατε 9000(!) φωτογραφιες με το κινητο, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ iPHONE!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και οντως θα πεταξετε 700Ε!!
D.Luffy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Είναι άξιο απορίας πως μερικά άτομα γράφουν για το iPhone έχοντας διαβάσει μόνο γι αυτό στο Internet, στα φόρουμ και γενικά σε κάθε παραφιλολογία χωρίς να το πιάσουν στα χέρια τους... Τι δύσκολο σε θέμα διαχείρισης αρχείων διαβάζω, τι δύσχρηστο, τι ότι δεν τρβάει καλές φωτό... Όλα τα ανέκδοτα εδώ σε αυτό το θεμα θα τα διαβάσω! Έτσι είναι όπως τα λετε! Αφήστε μας εμάς που το έχουμε να στεναχωριόμαστε και απολαύστε το value for money κινητό σας! Εγώ θα συνεχίσω να καραγουστάρω το iPhone μου που για μένα είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου! Και τέλος τα έχω τόσο γραμμένα τα υπόλοιπα κινητά που δεν κανω ούτε τον κόπο να τσεκάρω τι γράφουν σε άλλα threads! ´Αλλοι έχουν το κόμπλεξ αν με πιάνετε παίδες. Συνεχίστε να μας ψυχαγωγειτε λοιπόν!!!
Chris_85 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 - Έχω επίσης τεράστια βάση παιχνιδιών με γραφικά που δεν θα δεις ποτέ σε ένα Νοκια ή σε ένα Android.: Μου το αιτιολογεις αν δε σου κανει κοπο? Δεν ισχυει οτι πολλα κινητα φορουν αντιστοιχων επιδοσεων gpu με το iphone, οπως τα sgs, desire hd?
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν κολλημένοι φίλτατε.... εδώ για ένα κόλλημα έπεσε η Ελλάδα...πφφφφ, τι λες τώρα!!! Γενικότερα πέρα απο το υπερβολικό hype που έχει δεχθεί σαν προιόν, το θεωρώ μια κορυφαία συσκευή απο άποψη λειτουργιών. Προσωπικά το Nokia 5800 έχω, αλλά δεν θα με χαλούσε στο μέλλον να αγοράσω ενα iPhone. Τώρα για όσους πηγαίνουν να το βγάλουν σκάρτο μόνο και μόνο επειδή βλέπουν οτι απλά δεν έχει ανταγωνισμό τότε τι να πω. Και στο κάτω κάτω, 600€ έχει ρε παιδιά. Λογικό είναι να μην πιάνετε απο καμία άλλη συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.