tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 απλα αν εχεις καταλαβει θελω να μου πεις τι παραπανω θα μου προσφερει το iphone σε καθημερινη βαση?που να δικαιολογει την τιμη του.
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Όντως η οθόνη του iPhone Είναι τρομερή Sent from my iPhone using Insomnia.app Τι λες ρε και συ?? Εχεις κοιταξει ποτε την οθοναρα του Ν82?? Once you go Nokia N eighty two, you never buy other smartphone for you... ---------- Προσθήκη στις 19:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:55 ---------- απλα αν εχεις καταλαβει θελω να μου πεις τι παραπανω θα μου προσφερει το iphone σε καθημερινη βαση?που να δικαιολογει την τιμη του. Οτι παραπανω σου προσφερει μια Porsche απο ενα Yugo..Και τα 2 σου κανουν τη δουλεια σου απλα με το ενα το απολαμβανεις διασκεδαζοντας κ ολας..
tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 φιλε επειδη την εχεις δει καπως με το θεμα δεν εχεις καταλαβει το θεμα συγκρισης..που εβαλα.τι παραπανω κανει το μηλοφωνο για να δωσω ακομα και 100 ευρω και ολοι τρεχουν να το παρουν? ---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:58 ---------- οταν βγηκε το Ν82 ηταν η ελιτ των κινητων.οπως και με το Ν8 που οπου να ναι βγαινει.οσο για καποιυς που ειπαν για τελος του sumbian ποιο πανω δεν πιστευω η εκδοση 3 της πλατφορμας να δειχνει αυτο. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3252&idPhone2=3275
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 φιλε επειδη την εχεις δει καπως με το θεμα δεν εχεις καταλαβει το θεμα συγκρισης..που εβαλα.τι παραπανω κανει το μηλοφωνο για να δωσω ακομα και 100 ευρω και ολοι τρεχουν να το παρουν? ---------- Προσθήκη στις 18:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:58 ---------- οταν βγηκε το Ν82 ηταν η ελιτ των κινητων.οπως και με το Ν8 που οπου να ναι βγαινει.οσο για καποιυς που ειπαν για τελος του sumbian ποιο πανω δεν πιστευω η εκδοση 3 της πλατφορμας να δειχνει αυτο. Καλα φαινεται προφανως οτι εχεις κολλημα με τη νοκια.. Δε χρειαζεται να κανει κατι παραπανω... κανει τα παντα καλυτερα απ το N82 προφανως.. Συν οτι ειναι μια αρκετα καλη φορητη παιχνιδομηχανη , συν οτι ειναι φορητο media player , συν οτι ειναι GPS , συν οτι ειναι internet και browsing device...Οπως ολα τα smartphones σε αυτη τη κατηγορια τιμης εννοειται.. Πες μου τι δεν καταλαβες να τελειωνει το θεμα.. Και οσον αφορα το Νοκια Ν8 που ερχεται, μονο και μονο επειδη εχει Symbian θα δεις που θα καταληξει.. Σαν δυνατοτητες μπορει να εχει αλλα σε κανα χρονο θα το παιρνεις κοψοχρονια..Και μου το συγκρινεις κ ολας με το iOS που για να κρασαρει κανεις ταμα... Ειχα symbian και σε σχεση με iOS και Android το browsing ειναι ελεινο οπως και η σταθεροτητα του..
tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ακομα και το satio της se ειναι καλυτερο σε καποια σημεια απο το πολυποθητο σας iphone.ναι θα το παιρνεις σχεδον τα μισα το Ν8 σε ενα χρονο αλλα λογικο με την παροδο του χρονου.ολα πεφτουν οπως και το milestone desire s.μονο η apple κραταει πολιτικη τοσο υψηλων τιμων.
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ρε αδερφέ; κολλημένο σε κόβω... Έχω iphone 4g 32άρι... πρώην οπαδός της Sony ericsson και νυν του μήλου. θα σου πω κάποια πράγματα και αν θέλεις τα δέχεσαι... όπως το Erisccon T28 ή το sony ericsson W 595 ή το NOKIA 7230 δουλέυουν με τρόπο προγραμματισμένο από ειδικούς για την χρήση ενός κινητού τηλεφώνου έτσι είναι και το πολυαγαπημένο/μισητό I Phone 4G με την μόνη διαφορά...μικρούλα η διαφορά ρε αδερφέ...να! τόσο δα......είναι της APPLE και όπως και να το σκεφτείς, από πάνω ή από κάτω, αριστερά ή δεξιά όταν και εάν τα Windows αναδειχθούν υπέρ της Mac/apple τότε μόνο το κάθε nokia, s.e. , samsung κ.λ.π. θα γίνει καλύτερο από ένα δαγκωμένο μηλαράκι...είναι θέμα λογισμικού, ντιζάιν, εφαρμογών, υλικού, διασύνδεσης και όλα αυτά σε έναν i-phone!!! σημαντικό; 1)μπαταρία "βαριά", 2) αγρατσούνιστο διότι το γυαλί το γαμ%^#$& δεν χαράζεται και το μέταλλο στα πλ΄για δεν φθήρεται...ΔΕΝ, ΔΕΝ, ΔΕΝ γίνεται... Αν τώρα κάποιος είναι Μ%^&%&κας και το δοκιμάσει με πτώση από τον 2ο όροφο τότε τι περιμένεις; ν' αντέξει;;; αν είναι να κάνω αναφορά στην apple να φτιάξει το iphone 6 από υλικό που είναι φτιαγμένο το "μαύρο κουτί" στα αεροπλάνα...τι λες;;;; ΕΛΕΟΣ πεισματάρικα Haterzzz!!!! We L()v3 ΜΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ακομα και το satio της se ειναι καλυτερο σε καποια σημεια απο το πολυποθητο σας iphone.ναι θα το παιρνεις σχεδον τα μισα το Ν8 σε ενα χρονο αλλα λογικο με την παροδο του χρονου.ολα πεφτουν οπως και το milestone desire s.μονο η apple κραταει πολιτικη τοσο υψηλων τιμων. Δεν απαντας ομως..Αυτα που εγραψα το μηλο τα κανει καλυτερα απο το Ν82 σου?? Αγορι μου αν ενας παρει iphone τωρα και το πουλησει μετα απο ενα χρονο μεταχειρισμενο, επειδη ακριβως η Apple κραταει τιμες, θα το πουλησει πολυ καλα για να παρει κατι αλλο.. Αυτος αν ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ειναι ενας κανονας του value for money... Το Satio οπως και το 5800 οπως και αλλα Symbian βιαστηκαν να χαρακτηριστουν μηλοkillers αλλα την ξερεις την πορεια τους..τα ξεχασε η μανα τους..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 φιλε επειδη την εχεις δει καπως με το θεμα δεν εχεις καταλαβει το θεμα συγκρισης..που εβαλα.τι παραπανω κανει το μηλοφωνο για να δωσω ακομα και 100 ευρω και ολοι τρεχουν να το παρουν? Πάμε πάλι (πρόσεξε ε! θα αναφέρω τα παραπάνω που κάνει και όχι τις ελλείψεις του κλπ, οκ?): - Έχω ένα σταθερότατο και ταχύτατο λειτουργικό. - Έχω μια τεράστια βάση εφαρμογών (βασικά τη μεγαλύτερη) - Έχω επίσης τεράστια βάση παιχνιδιών με γραφικά που δεν θα δεις ποτέ σε ένα Νοκια ή σε ένα Android. - Έχω ένα από καλύτερα mp3 player τόσο σε ευχρηστία όσο και σε ποιότητα ήχου! - Μπορώ και τυπώνω αρχεία κλπ στους τοπικούς εκτυπωτές του δικτύου μου - Μπορώ και στέλνω τη μουσική μέσω air play σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού θέλω μέσω των airport express που υπάρχουν εγκατεστημένα - Έχω μια κορυφαία οθόνη τόσο σε ποιότητα απεικόνισης όσο και σε ονομαστική ανάλυση - Έχω γυροσκόπιο (αν δεις τη συμπεριφορά των αστρονομικών προγραμμάτων που χρησιμοποιώ για παράδειγμα, θα μείνεις άφωνος) - Έχω έναν από τους καλύτερους browsers σε mobile συσκευή - Έχω ένα από τα καλύτερα video recorders σε κινητό τηλέφωνο - Έχω μια πανέμορφη συσκευή γενικότερα (υποκειμενικό μεν, αλλά για μένα μιλάω) - Έχω μία από τις καλύτερες υλοποιήσεις στη διαχείριση των emails - Έχω άψογη διασύνδεση με όλες τις υπηρεσίες των Google Apps που χρησιμοποιώ στην εργασία μου (mail, calendars, Docs) - Έχω super Navigon GPS (ναι το αγόρασα, γιατί εκτιμώ το καλό software!) Και όλα αυτά τα λέω αξιοποιώντας τη συσκευή στην πράξη και όχι συγκρίνοντας τα specs που βλέπω σε μια περιγραφή! ---------- Προσθήκη στις 18:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ---------- ακομα και το satio της se ειναι καλυτερο σε καποια σημεια απο το πολυποθητο σας iphone.ναι θα το παιρνεις σχεδον τα μισα το Ν8 σε ενα χρονο αλλα λογικο με την παροδο του χρονου.ολα πεφτουν οπως και το milestone desire s.μονο η apple κραταει πολιτικη τοσο υψηλων τιμων. Μόλις με αποτελείωσες! Αν το έγραφες αυτό από πριν, δεν θα έμπαινα στον κόπο να σου απαντήσω!
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ακομα και το satio της se ειναι καλυτερο σε καποια σημεια απο το πολυποθητο σας iphone.ναι θα το παιρνεις σχεδον τα μισα το Ν8 σε ενα χρονο αλλα λογικο με την παροδο του χρονου.ολα πεφτουν οπως και το milestone desire s.μονο η apple κραταει πολιτικη τοσο υψηλων τιμων. ...και πια σημεία είναι αυτά ρε παλίκαρε;;; ---------- Προσθήκη στις 18:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:34 ---------- έλα...πες την, μην ντρέπεσαι
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικα την καμερα θα πει τωρα..Δε ξερει κατι αλλο να πει σε παω στοιχημα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικα την καμερα θα πει τωρα..Δε ξερει κατι αλλο να πει σε παω στοιχημα.. Και πάλι το συζητάμε! Εκτός αν ενθουσιάστηκε από το χειρότερο πλαστικό που έχεις δει σε τηλέφωνο και το πιο ελεεινό και δύσχρηστο μενού που μετά από 5 λεπτά χρήσης ήθελες να το κοπανίσεις στον τοίχο!
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Κλασσικα την καμερα θα πει τωρα..Δε ξερει κατι αλλο να πει σε παω στοιχημα.. Κακάδι, @@δια κάμερα έχει για παντόφλα! το είχα για 2 μήνες ... το Vivaz πάλι ήταν καλύτερο ... αν ήσουν δίπλα μου και έβλεπες βίντεο ή φωτό με το 4άρι θα έμενες κάγκελο ... απλώς είναι αυτό που κι εγώ άργησα να το χωνέψω...πως τα άλλα είναι κινητά, κάποια λίγο καλύτερα ίιιισως.... αλλά το 4άρι είναι A P P L E .... πάρ' τε το γράμμη !!! ---------- Προσθήκη στις 18:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ---------- μετά από 5 λεπτά χρήσης ήθελες να το κοπανίσεις στον τοίχο! υσχήει!!! ---------- Προσθήκη στις 18:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ---------- υσχήει!!! ...την σκότωσα την λέξη... ---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:41 ---------- Κλασσικα την καμερα θα πει τωρα..Δε ξερει κατι αλλο να πει σε παω στοιχημα.. και ρε man δεν είναι ΄τοι δεν ξέρει τι άλλο να πει...είναι ότι το κινητό ΔΕΝ ΕΧΕΙ κάτι για να πει... υποστηρίζει 12 MP και βγάζει για 8 ... clain main!
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το 4 εχω δει τι κανει με την καμερα..Αυτο που δε ξερω ειναι τι κανει το Satio απλα και μονο επειδη εχει ονομαστικη ευαισθησια 12,1 mp..Σε εκτυπωμενες φωτο αναφερομαι και σε τπτ παραπανω.. Καλα τα υπολοιπα δεν ειναι καν για να μιλαμε..
Tilemaxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το θέατρο του παραλόγου. Το συγκεκριμένο thread μοιυ θυμίζει αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=403441
SMOBY Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Το 4 εχω δει τι κανει με την καμερα..Αυτο που δε ξερω ειναι τι κανει το Satio απλα και μονο εχει ονομαστικη ευαισθησια 12,1 mp..Σε εκτυπωμενες φωτο αναφερομαι και σε τπτ παραπανω.. θα σου πω κάτι... κάποτε ήτανε δύο γείτονες... ο ένας είχε στην κατοχή του: 1) GameBoy (τα γκρι, τα παλιά) 2) Κασετόφωνο 3) Nissan Sanny στα 68 άλογα 4) Μπρίκι για το καφέ του το πρωί και 5) ένα studio όπου έμενε ενώ ο γκαφράς παύλα (-) μαλ^*%*ς ο γείτονάς του είχε: 1) PS 3 2) Home cinema 3) Dugati στα 1001 άλογα 4) μία πολυτελέστατη καφετιέρα και 5) μία πολυκατοικία 8όροφη όπου έμενε πια είναι η διαφορά; πως είχανε όσα ζητούσανε και οι δύο μα ο ένας είχε τα καλύτερα ενώ ο άλλος είχε αυτά που γούσταρε... συμφωνώ πως είναι μα#$%%ία να δίνεις τόσα φράγκα για ένα κινητό όπως και το έκανα...αλλά υπάρχουν τόσοι και τόσοι διαφορετικοί Μαλ$%^ες που ξοδεύουνε χωρίς φιδώ χρήματα για: εισητήρια σε αγώνες, αυτοκίνητα, σπίτια κ.λ.π. ... εμείς ρε φιλαράκι με τα μήλα έχουμε λόξα...πως να το κάνουμε!!! ..... Υο! ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:52 ---------- Το θέατρο του παραλόγου. Το συγκεκριμένο thread μοιυ θυμίζει αυτό: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=403441 Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν κολλημένοι φίλτατε.... εδώ για ένα κόλλημα έπεσε η Ελλάδα...πφφφφ, τι λες τώρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.