konandrio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μακαρι να ειχα τα φραγκα να αγορασω ενα iphone 4. φιλε μου μην απορεις, εγω μεχρι περυση επερνα καθε χρονο και ενα HTC απο την εποχη που ηταν QTEK, μια περιουσια λεφτα, η htc ακομα (σχεδον) δεν εχει βαλει φλας καμερας στα κινητα της, ομως εγω και πολυ αλλοι τα σκαγαμε , 800, 700, 600 ευρω, αρρωστια ειναι που περναει αναλογα με τις προτεραιοτητες του καθενος, τωρα παντρευτηκα και τα ποιο πολλα λεφτα πανε στο παιδι μου, δεν εχω την ιδια τρελλα, ασχετα αν με γαργαλαει. Το νοκια να το συγκρινεις με συσκευες της κατηγοριας της, δεν χρειαζεται να δειχνεις το κοπλεξ σου, αυτο που δειχνεις ειναι οτι σε χαλαει που δεν εχεις iphone. ---------- Προσθήκη στις 23:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:45 ---------- αν δεν εχεις mobile internet απο τον παροχο σου τι θα το κανεις το iphone?και με αυτα που λες γιατι βγηκε αραγες το Ν82 κορυφαιο κινητο της ΝΟΚΙΑ για τους περισοτερους? Εγω εχω 1.5 γκιγκα δωρεαν, αν σε ενδιεφεραι θα ειχες και συ μαλλον.
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 γιατι βγηκε αραγες το Ν82 κορυφαιο κινητο της ΝΟΚΙΑ για τους περισοτερους? Που αναφερεσαι? Να φανταστω πως το λινκ με την συγκριση που παρεθεσα παραπανω ουτε καν το κοιταξες ε? Παντως με την ιδια λογικη το Ν82 ειναι πολυ κατωτερο απο ενα 3210 που ειχα παλια γιατι ηθελα να παιρνει μονο τηλεφωνα και μηνυματα, και η μπαταρια κρατουσε πολυ περισσοτερο απο το Ν82. Καταλαβαινεις το λαθος στην λογικη αυτη? Τελος παντων me is out απο το thread, καλη συνεχεια
tolis1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 δεν γουσταρω τον ορο smartphone iphone.τιποτα περισοτερο απο gadget δεν ειναι.να μου πεις wm android ναι.ακομα και το uiq ναι. ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ---------- εγω συγκρινω προιοντα ιδιας χρονιας.κοιτα λιγο τα λινκ και μετα πες μου.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν γουσταρω τον ορο smartphone iphone.τιποτα περισοτερο απο gadget δεν ειναι.να μου πεις wm android ναι.ακομα και το uiq ναι. ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:56 ---------- εγω συγκρινω προιοντα ιδιας χρονιας.κοιτα λιγο τα λινκ και μετα πες μου. Ok, νομιζω με καλυψες. Ξεκινας ενα θεμα συγκρινοντας το iphone 4 με το Ν82. Το γραφεις και στον τιτλο. Παραθετεις και ποστ του Haldol που αναφερεται στο 4. Και μετα λες πως τελικα συγκρινεις το 2G και το 3G? Seriously?
tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν το ανοιξα εγω το θεμα.απλα οι admin το εβαλαν εδω.εγω γενικα για το iphone λεω.οχι για το 4.
Sotosgl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μωρε λες γιαυτο να εγινε αυτη η συγκριση; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=413844 Κινηταρα το Ν82 και πραγματικα μετα απο τοσο καιρο ακομα περιμενω ενα τετοιο κινητο αλλα εδω μπερδεψαμε την βουρτσα με την Λουτσα(βραυρωνα)
TirkaS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά......μην είστε τόσο παράλογοι και κομπλεξικοί πια αμάν δηλαδή.. Αφού το είπε το παιδί ξεκάθαρα: ΤΟ IPHONE4 ΒΓΗΚΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν82 και αυτό το ακράδαντο επιχείρημα καθιστά το Ν82 μακράν καλύτερο και το iphone σκέτη φλοριά. Μα ώρες ώρες απορώ, είναι δυνατόν κάτι gb παραπάνω μνήμης, ένα app store, λιγουλάκι καλύτερη απόκριση και κάτι άλλες τόσο δα μικρούλες λεπτομέρειες να συγκρίνονται με 3 ολόκληρα χρόνια παλαιότητας;;;; Μα τι πρόβατα που είστε ώρες ώρες... Και σκεφτείτε: Άμα σε κανά 3-4 χρόνια βγει κανένα smartphone τύπου iphone 5 φεριπίν, μην βγει κανείς και πει ότι είναι καλύτερο από το 4 γιατί θα είναι τέρμα κομπλεξάρας. Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, τα επιπλέον features που θα έχει το καινούριο κινητό θα φαντάζουν νάνοι μπροστά σε τόσο πολύ καιρό. Και φυσικά ούτε θα τίθεται θέμα σύγκρισης με το υπέρτατο Ν82 που χρονιά έκδοσής του θεωρείται ορόσημο για την πορεία των smartphones.. Μάλιστα καλό θα ήταν το ημερολόγιο να αλλάξει από π.Χ. και μ.Χ. σε π.Ν82 και μ.Ν82 για να θυμόμαστε όλοι τη χρονιά που η τεχνολογία έφτασε στην αιχμή της μιας και από το 2007 και μετά είμαστε σε πορεία παρακμής τεχνολογικά. Πρόβατα, ε πρόβατα..
alpo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Έχεις το nokia τόσο καιρό, έχεις μάθει να κανείς τα πάντα με αυτο, και μόλις πήρες το iPhone κατεληξες σε συμπέρασμα. Η ζωή σου δε θα αλλάξει οποίο κινητο και αν πάρεις. Αυτά είναι μπούρδες..Συμφωνώ σε ολα όσα γράφεις για τις ελλείψεις του iPhone. Ειδικά στην εποχή μας και με σοβαρο ανταγωνισμό απ τα android έχουν καταντήσει παράλογες. Όσον αφορά το λειτουργικό όμως, οι 2 συσκευές είναι μέρα με τη νύχτα. Καντου ενα jalebrake, βάλε το τελευταίο λειτουργικό και αρκετά patch απο cydia που το βελτιώνουν σε όλα τα επίπεδα, ψάξε λίγο το applestore κατέβασε διάφορες Ελληνικές δυκτιακες εφαρμογές απο εφημερίδες εώς οτι φανταστείς , ψάξε να δεις τι εφαρμογές έχουν φτιαχτεί γι αυτο, και αφού κατεβασεις και δεις με τα ματιά σου καμία 200αρια εφαρμογές και games για να έχεις πραγματικά σοβαρή γνώμη για το τι είναι το iPhone και τι μπορει να κάνει, αν το κάνει καλά, και αν υπάρχει nokia συνχρονο που μπορεί έστω να το προσεγγίσει ΣΉΜΕΡΑ , τότε ξαναμπες και πες οτι το nokia είναι καλύτερο... Και με δεδομένο πάντα οτι όταν κάποιος αγοράζει κινητο με λειτουργικό ο βασικός λόγος που το κάνει είναι για να τρέχει προγράμματα και εφαρμογές. Διαφορετικά μπορει να πάρει πολύ φθηνότερα με πολύ καλύτερες κάμερες κλπ Δυστυχώς ομος σήμερα παρά πόλοι παίρνουν κινητο με λειτουργικό χωρίς να ξέρουν γιατί. Προσωπικά απο αυτά που γράφεις και στη βαρύτητα που δίνεις στην κριτική σου σε κάμερες κλπ , χωρίς να αναφέρεις τίποτα για εφαρμογές φαίνεται οτι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία. Sent from my iPhone using Insomnia.app Κι όμως κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Έχω δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες και τα hacks που μπορούσες να κάνεις στα nokia (symbian), από σπάσιμο (ξεκλειδωμα) λειτουργικού μέχρι ότι εφαρμογή μπορείς να φανταστείς. Έχω γνωρίσει πολύ καλά τις δυνατότητες αυτου του λειτουργικού του και γί´ αυτό έχει κερδίσει την εκτίμηση μου. Το ίδιο σχεδόν έχω κάνει απο τοτε που πρωτοκλοφωρισαν στην Ελλάδα τα τα πρωτα iphone 3G και άρχισα να ψαχνομουν με jailbreak και διάφορες εφαρμογές από cydia και από άλλες πηγές και τωρα προσφατα με το δικο μου. Πολύ απλά με ένα iOS λειτουργικό, μόνο hacker δε νοιωθεις. Το να μπορείς να αγωραζεις όσες εφαρμογές θέλεις απο ένα κατάστημα της apple δεν το θεωρώ και κατόρθωμα. Θες να σου πω τη γνώμη μου; Το iPhone έχει ένα και μοναδικό καλό πράγμα σε σχέση με όλες τις παρόμοιες συσκευές. Έχουν ασχοληθεί παρά πόλλοι άνθρωποι με αυτό (και ειδικά στην αλλη ακρη του Ατλαντικου) και αυτό είναι που το έκανε να ξεχωρίσει. Και όταν λέω "ασχοληθεί" εννοώ απο την προώθηση marketing μέχρι και την ανάπτυξη και τις ποιο χαζής εφαρμογής που μπορείς να βρεις. Εκεί είναι που κάνει τη διάφορα σε σχέση με όλα τα άλλα. Και ποιο πριν, δεν αναφερομουν σε οποιοδήποτε κινητό Nokia. Αναφερομουν συγκεκριμένα για το n82 και το λειτουργικό του, που, ναι.... πιστεύω ότι έκανε πραγματικά την αλλαγή, για την εποχη του, σε σχέση με ότι ξέραμε μεχρι τότε για κινητά. Απο τότε άρχισε να περνει νόημα ο όρος smartphone. Απλά τα smartphone χρειάζονται και smart_users, κάτι που δε θα συναντήσεις ευκολα στη χώρα απ´ όπου προέρχεται το iPhone. Απλά δεν τα γουσταρουν αυτά. Θέλουν κάτι ποιο απλό, ποιο εύκολο. Απλά να κάνουν κάτι, χωρίς να τους νοιάζει να μαθουν πως γίνεται αυτο το κάτι. Γί´αυτο και τα symbian βρήκαν καλο πεδίο ανάπτυξης σε κάτι ποιο "τριτοκοσμικές" χώρες όπως η Ινδια, που μόνο τριτοκοσμικές αποδείχτηκε πως δεν είναι.
oldnew Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 @alpo: Σε κάποια πράγματα που γράφεις μπορει να έχεις δίκιο. Το N82 όταν βγήκε ήταν μια χαρά smart phone. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Τότε το symbian θεωρούνταν καλό λειτουργικό. Είχε αρκετά συν είναι η αλήθεια. Και γράφτηκαν και αρκετές και καλές εφαρμογές γι αυτο που μάλιστα απαιτούσαν πολύ χειρότερο hardware απο το σημερινό ακριβώς γιατί τότε δεν υπήρχε καλύτερο. Σήμερα όπως πιθανών να ξέρεις το symbian ουσιαστικά το παράτησε και η nokia που πρακτικά έχει παραδεχθεί οτι είναι πλέον ενα νεκρό λειτουργικό. Σιγά σιγά δε θα βγαίνουν εφαρμογές γι αυτο. Καλώς η κακώς τα πράγματα εξελισονται. Και τα windows 95 μια χαρά λειτουργικό ήτανε. Αλλά δεν συγκρινονται με τα win7 ούτε με τις εφαρμογές που γράφονται γι αυτο. Όσον αφορά το γιατί το iPhone δουλεύει με τον τροπο που δουλεύει ητε αρέσει σε κάποιους ητε δεν αρέσει , αυτο δεν οφείλεται σε κανένα χαζό αμερικανό. Μια χαρά έξυπνοι και μορφωμένοι είναι οι περισσότεροι Αμερικάνοι. Εμείς δεν είμαστε καλά... Επίσης Αμερικάνοι φτιάχνουν και το android που και καλό είναι και ν1 για τους hacker , για πόλους λόγους. Ο λόγος που το iPhone έχει δώσει σημασία στην απλότητα και την ευκολία αποφεύγοντας πολύ παραμετροποιηση (κάτι που πολλούς ποιο έμπειρους μας εκνευριζει) οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε έναν άνθρωπο το Steve jobs. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ζωής του καλώς η κακώς. Και την εφαρμόζει παντου. Ακόμα και στο σπιτι του όπου έχει ελάχιστα έπιπλα ακριβά και σούπερ επιλεγμένα ενα προς ενα. Με αυτή τη φιλοσοφία κατάφερε να πουλήσει κινητά με λειτουργικό σε μια τεράστια μάζα ανθρώπων που διαφορετικά δεν θα το έπαιρναν ποτέ. Και ταυτοχρόνως να πουλάει και στην κατηγορία των παρά πολύ έμπειρων. Αν και δεν είναι ο βασικός στόχος του. Το android παει παρά πολύ καλά ακριβώς επειδή αντέγραψε το iPhone σε όλη τη βασική λογική του , αλλά ταυτόχρονα είναι ανοικτό και πολύ παραμετροποιησημο. Αν είχε και την ίδια ποιότητα εφαρμογών θα ήταν καλύτερο. Η nokia είναι η μεγαλύτερη εταιρία κινητών, αλλά στα λειτουργικά έχει μείνει πίσω και δεν έχει και υποστήριξη απο κανέναν κατασκευαστή software πλέον. Αστο να μη γράψω αλλά.. Sent from my iPhone using Insomnia.app
KAKADI Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Που αναφερεσαι?Να φανταστω πως το λινκ με την συγκριση που παρεθεσα παραπανω ουτε καν το κοιταξες ε? Παντως με την ιδια λογικη το Ν82 ειναι πολυ κατωτερο απο ενα 3210 που ειχα παλια γιατι ηθελα να παιρνει μονο τηλεφωνα και μηνυματα, και η μπαταρια κρατουσε πολυ περισσοτερο απο το Ν82. Καταλαβαινεις το λαθος στην λογικη αυτη? Τελος παντων me is out απο το thread, καλη συνεχεια +1111111111111111111111111!!! Εγω τελος παντως.με πεισατε..Πουλαω το Galaxy αυριο.. N82>Android>Blackberry>Win mobile...Οσoν αφορα το Iphone ειναι στα ταρταρα...
D.Luffy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 δεν γουσταρω τον ορο smartphone iphone.τιποτα περισοτερο απο gadget δεν ειναι.να μου πεις wm android ναι.ακομα και το uiq ναι. Άστο καταλάβαμε. Πολύ θα ήθελες να χαιδεύεις την retina display του 4, που αμέσως μετά δεν θα άντεχαν τα μάτια σου να ρίξουν ούτε βλέφαρο στην οθόνη του Ν82, αλλά τι να κάνουμε. Αν έκανε το iPhone 200 ευρώ θα το θεοποιούσες. Αν έκανε το Ν82 600+ ευρώ θα το έθαβες όπως κάνεις τώρα με το iPhone. Αφού το θέμα σου είναι καθαρά οικονομικό τι προσπαθείς να μας πεις? Ότι ντε και καλά το Ν82 είναι καλύτερο επειδή η δικιά σου η τσέπη φτάνει μέχρι εκεί? Αφού μόνος σου το είπες σε προηγούμενο ποστ. "Βρίσκω 220 ευρώ ελεύθερο iPhone?" Είναι σαν λες "δεν γίνομαι πρόβατο για 600 ευρώ, αλλά για 200 μπαίνω ευχαρίστως στο κοπάδι..."
tolis1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και το Ν82 ξεκινησε στα 530 αν ηξερες.εγω λεω για την αποσβεση σε παροδο του χρονου.value for money δηλαδη..κατι που εσυ αγνοεις...το iphone και με 50 ευρω δεν το επαιρνα.δεν ειμαι 15χρονο να καθομαι να παιζω παιχνιδακια στο κινητο.
D.Luffy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 και το Ν82 ξεκινησε στα 530 αν ηξερες.εγω λεω για την αποσβεση σε παροδο του χρονου.value for money δηλαδη..κατι που εσυ αγνοεις...το iphone και με 50 ευρω δεν το επαιρνα.δεν ειμαι 15χρονο να καθομαι να παιζω παιχνιδακια στο κινητο. Είσαι όμως 15χρονο παιδάκι που ασχολείται με άλλα παιδάκια που έχουν iPhone ε?
speedman_26 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Όντως η οθόνη του iPhone Είναι τρομερή Sent from my iPhone using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.