Προς το περιεχόμενο

Τι καλύτερο έχει το iPhone 4 από το Nokia N82;

tolis1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι δυνατόν να μην γρατσουνιστεί ένα κινητό; Και το αείμνηστο Nokia-θωρηκτό (που δε θυμάμαι ποιο είναι) που είχε ένας φίλος μου είχε γρατσουνιές. Και το SE 610i της κοπέλας μου έχει γρατσουνιές. Και το HTC Legend ενός συμφοιτητή μου επίσης. Και το Samsung Star ενός γνωστού μου. Και το Nokia 5800 του κολλητού. Ότι υλικό και να έχει ένα κινητό είναι επιρρεπές σε γρατσούνισμα. Ίσα-ίσα που το γυαλί αντέχει πολύ περισσότερο τις γρατσουνιές από το πλαστικό. Και το θέμα της κεραίας φούσκα αποδείχθηκε. Το πρόβλημα υπάρχει. Αλλά γίνεται αντιληπτό μόνο με μέτρηση του σήματος και όχι με την καθημερινή χρήση. Και καθημερινή χρήση δεν εννοούμε να πάρει κάποιος ένα σύρμα και να βραχυκυκλώσει επίτηδες τις κεραίες. Για dropped calls που ακουγόταν στις αρχές ούτε λόγος φυσικά.

Αλλά για πολλούς από εσάς, για κάποιο λόγο, μόνο αν φέρει για λογότυπο το δαγκωμένο μήλο θα σας ενοχλήσει το οτιδήποτε. Μη ξεχνάμε όμως ότι όσο στενόμυαλο είναι το να φοράς παρωπίδες με την έννοια του fanboy, άλλο τόσο είναι και με την έννοια του hater.

να σε ρωτησω κατι φιλε μου?ειχα κινητα αφης αλλα ολα τα πουλησα για να κρατησω το Ν82.το οποιο ειναι smartphone.τι παραπανω μου προσφερει το iphone?βρες μου καποιυς λογους και το παραγγελνω αμεσως.

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να σε ρωτησω κατι φιλε μου?ειχα κινητα αφης αλλα ολα τα πουλησα για να κρατησω το Ν82.το οποιο ειναι smartphone.τι παραπανω μου προσφερει το iphone?βρες μου καποιυς λογους και το παραγγελνω αμεσως.

1)Άνετο σερφάρισμα στο internet.

2)Υπερδιπλάσια μνήμη.

3)Καθόλου lag(είχα πολλά μοντέλα nokia και ξέρω ότι έχουν έστω και στιγμιαιο lag).

4)app store(100 χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια).

5)Πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

6)Ομορφία(Υποκειμενικό)

7)Οθόνη...

8)friendly user interface

9)Video 720p

Δημοσ.

2)Υπερδιπλάσια μνήμη.

3)Καθόλου lag(είχα πολλά μοντέλα nokia και ξέρω ότι έχουν έστω και στιγμιαιο lag).

6)Ομορφία(Υποκειμενικό)

7)Οθόνη...

9)Video 720p

Μόνο το app store έπρεπε να βάλεις.......είναι ο σημαντικότερος λόγος για να πάρει κανείς iphone

Δημοσ.

2)Υπερδιπλάσια μνήμη.

6)Ομορφία(Υποκειμενικό)

7)Οθόνη...

9)Video 720p

μονο που το Ν82 ειναι 3 χρονων.και το iphone τα κανει ολα αυτα μετα απο 3 χρονια.αυτο θα πει εταιρια.τουλαχιστον εγω δεν ειμαι προβατο..

Δημοσ.
μονο που το Ν82 ειναι 3 χρονων.και το iphone τα κανει ολα αυτα μετα απο 3 χρονια.αυτο θα πει εταιρια.τουλαχιστον εγω δεν ειμαι προβατο..

Τοτε ασε εμας τα πρόβατα να τρώμε σε αυτή την στάνη(thread Apple hardware)κακέ λύκε....:lol:

Δημοσ.

παντα παιρνω value for money προιοντα.το Ν82 το ειχα παρει 220 ευρω μονο σαν ελευθερη συσκευη.με 220 ευρω παιρνω ελευθερο iphone?

Δημοσ.
παντα παιρνω value for money προιοντα.το Ν82 το ειχα παρει 220 ευρω μονο σαν ελευθερη συσκευη.με 220 ευρω παιρνω ελευθερο iphone?

Αμα το ψάξεις μπορείς να βρεις ...πιθανόν 3GS...αλλα γιατί ρωτάς?Μήπως είσαι και εσύ πρόβατο και ψάχνεις για στανη....:lol:

Δημοσ.

σαν καινουργιο μιλαμε.εγω για καινουργιο λεω.φιλε μου δουλευω σε σουπερ μαρκετ.δεν τρεχουν τα ευρω ετσι.ουτε περιμενω το μπαμπα να μου δωσει.

Δημοσ.
σαν καινουργιο μιλαμε.εγω για καινουργιο λεω.φιλε μου δουλευω σε σουπερ μαρκετ.δεν τρεχουν τα ευρω ετσι.ουτε περιμενω το μπαμπα να μου δωσει.

Φιλε μείνε με το Nokia και εγώ Motorola έχω....(αλλα έχω και iPad).Δεν υποχρεώνει κανένας εδώ να πάρεις iPhone4.Καλα θα κάνεις να στραφεις σε κανένα thread με άλλο hardware γιατί το μόνο που θα κερδίσεις εδώ είναι την ικανοποίηση να λές τους άλλους πρόβατα...

Δημοσ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το iPhone και το θεωρώ value for money. Μην περιμένεις κάποιον να σε πείσει μεσω φόρουμ και internet για το iphone. Γενικά αν δεν περάσεις λίγες μέρες με οποιαδήποτε συσκευή δεν βγάζεις εύκολα συμπέρασμα.

Επίσης το ότι δεν γουστάρεις εξ αρχής το iPhone αλλά παρ' όλα αυτά διαβάζεις για αυτό σε φόρουμ και μπαίνεις και στον κόπο να ποστάρεις κιόλας, σε κάνει το ίδιο (αν όχι περισσότερο) πρόβατο με εμάς που το αγοράσαμε επειδή γουστάρουμε.

Εγώ πχ δεν γουστάρω την NOKIA για δικούς μου λόγους. Ούτε με ενδιαφέρουν τα προιόντα της ούτε μπαίνω σε φόρουμ με NOKIA users. Γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, με αφήνει παγερά αδιάφορο το θέμα. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον περίεργο κομπλεξισμό μερικών με το συγκεκριμένο τηλέφωνο...

Στο θέμα τώρα, αυτοί που περιμένουν να δώσουν 600 ευρώ για να πάρουν άφθαρτη συσκευή χωρίς γρατζουνιές/ρωγμές όταν την ρίχνουν στο τσιμέντο, ας περιμένουν μέχρι να βγάλει κάποια εταιρία κινητά από κέβλαρ στην ίδια τιμή. Μέχρι τότε ας βολευτούν με 60 ευρώ κινητό για να μην πάνε χαμένα τα λεφτά και παράλληλα τα ποστ με παράλογες απαιτήσεις.

Ποτέ δεν έβαλα θήκες στα κινητά που είχα και παρ όλα αυτά έμεναν σε άριστη κατάσταση μέχρι την αντικατάστασή τους (συνήθως μετά από 2 χρόνια χρήσης), επειδή πολύ απλά τα πρόσεχα. Ούτε τώρα με το 4 θα χρησιμοποιήσω bumpers, θήκες, προφυλακτήρες, αλεξίσφαιρα και ξέρω ότι θα με βγάλει μέχρι να το αλλάξω, όπως όλα τα υπόλοιπα οποιασδήποτε εταιρίας που είχα μέχρι τώρα.

Δημοσ.

Η διαφορα σου σε σχεση με αλλα ατομα τα οποια εχουν iphone 4 ή καποια αλλη συσκευη ειναι το οτι εσυ απλα διαθετεις λιγοτερα χρηματα για κινητο τηλεφωνο - smartphone...

Με ερωτησεις του στυλ τι εχει το iphone 4 που δεν εχει το Nokia N82 ψιλογελαει ο κοσμος..

Η συγκριση ειναι ακυρη..

Το οτι εσυ κανεις τη δουλεια σου με λιγοτερα στο αναγνωριζουμε και χειροκροταμε τη προσωπικη επιλογη σου..

Δημοσ.

είναι πολύ απλό το θέμα Τόλη επειδή κάποιοι είμαστε φτωχοί και δεν μπορούμε να δώσουμε 600-700 ευρώ για κινητό δεν κάνει να κράζουμε τους φραγκάτους και τα κινητά τους γιατί θα μας πούνε κουμουνιστές.

η ζωή είναι άδικη εντάξει;;;;;;;;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...